Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ecotoolsin siveltimet korostukseen ja varjostukseen | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ecotoolsin siveltimet korostukseen ja varjostukseen

Ecotools-siveltimet pr-näytteitä
mainoslinkkejä*


Uudet meikki- ja sivellinlanseeraukset ovat varma orastavan kevään merkki? Tämä fiilis minulla on ainakin siveltimien osalta, kun sain käsiini Ecotoolsin uusia suteja. Takuulaatuisten vegaanisten meikkisiveltimien valmistaja on jälleen kerran tupsauttanut muutamia jänniä, vegaanisia ja aivan ihanan pehmeitä  sivelliuutuuksia.

Ecotoolsin uudet Sculpt & Glow -nimiset siveltimet sopivat etenkin korostukseen ja varjostukseen, sekä jälleen kerran myös aloittelijan käteen. Otin pienen testailun kolmen uuden siveltimen kanssa, sillä en malttanut olla ihastelematta innovatiivisia ja ihanan pehmoisia meikkisiveltimiä. Viime kevään Ecotoolsin uutuuksista löytyikin yksi iso lemppari, meikkisieni.

Päivitetty 2020
ecotools sculpt glow siveltimet

Ecotools - Sculpt & Glow -siveltimet ja muut tärpit testissä


Ecotoolsin uutukaisista kabukimaiset "bukit" ovat jännimpiä. Yleensä perinteisellä tiiviillä ja suht vähän joustavalla kabukilla suditaan (mineraali)meikkipohjaa peittävästi koko kasvoille.

 Ecotoolsin uudet Sculpt ja Glow -bukit ovat kuitenkin varjostuksen ja korostuksen siveltimiä, eivätkä näytäkään aivan peruskabukeilta, vaikka lyhyet varret näissä onkin.


Sculpt -siveltimen nimestäkin voi jo arvata, että se soveltuu etenkin varjostuksiin. En ole varsinainen contour-meikkaaja, mutta varjostustuotteita käytän silloin tällöin ryhdistämään meikkiä pidemmän kaavan mukaan. Siveltimen kaarimaiset harjakset olivat ehkä ensivaikutelmaltaan vähän erikoiset ("osaanko ollenkaan käyttää..."), mutta eipäs tämä buki ole sen kummoisempi opetella - itse asiassa oikein kätevä! 

Jos pigmenttiä ottaa koko harjaksen pituuteen eikä vain korkeimpaan kohtaan, jälki on helpompi häivyttää. Häivytys onkin ehkä tärkein asia kasvojen varjostuksessa, ja pehmeän joustava sivellin toimii myös tällaisen ei-niin-tottuneen varjostelijan kanssa. 


Bukeista toinen, Glow, on taas enemmän korostustuotteille, kuten highlightereille, sopiva sivellin. Tässäkin meikkityylissä olen usein varovainen enkä käytä kovin stydejä korostustuotteita, mutta mineraalipohjainen korostustuote päätyy joskus meikkiini. Etenkin talven kuivalle iholle pieni meikin hohde sopii. 

Glow on myös nimensä veroinen suti: se jättää ihanan pehmeän ja "utuisen" jäljen. Lavea, pehmeä ja vähän viisto harjaspää levittää pigmentin laajalle alueelle tasaisesti. Harjakset nappaavat pigmenttiä hyvin, mutta löysähkö sivellin ei (onneksi) tee liian korostettuja meikkijälkiä.

Glow-sivellin sopii Sculptin tavoin puuterimaiselle tai jauhemaiselle meikille. Ehkä joku tykkää käyttää tätä sivellintä myös poskipunalle? Glow on myös suosikkini tästä uutuusjengistä!


Meikkivoidesivellin Wonder Cover Complexion on taas vähän eri sarjaa, ja taattua Ecotools-luokkaa sekin. Siinä missä bukit ovat joustavia, tämä on tiivis ja aika topakka sivellin - ei kuitenkaan iholla kova. Tuoteinfossa kerrotaan että tässä olisi 100 000 harjasta mikä kuulostaa uskomattomalta määrältä, mutta onhan tämä toisaalta tosi tiheä! 

Tällainen tiheys on tehty peittävän meikkipohjan luomiseen etenkin neste- ja voidemaisten meikkipohjien kanssa. Nestemäinen meikki levittyy helpoiten pienillä vedoilla, jolloin ns. meikkiviiruja ei pääse syntymään. Peittävyyttä voi säädellä meikkipohjan mukaan, eikä harjasten uumeniin katoa juurikaan meikkivoidetta. Tasapäinen suti toimii myös esim. nenänpielissä hyvin.


Mistä ostaa Ecotoolsia? 

Katso Ecotoolsin ajantasainen valikoima *maahantuojan verkkokaupasta täältä.

Suositushinnat tuotteille ovat seuraavat: Sculpt & Glow bukit 15 euroa, Wonder Cover -sivellin 16 euroa. Nämä tuotteet ovat postausta kirjoittaessa aivan uusia Suomessa, joten ne ovat vasta tuloillaan laajemmin myyntiin.Tällä hetkellä siveltimet löytyvät ainakin Sokokselta. 

Kommentit

 1. Ecotoolsin siveltimien harjastiheys on aivan uskomaton. Ei ihme, että tuntuvat niin spesiaaleilta ja kuitenkin aika vähällä rahalla. Tykkään itse todella paljon Ecotoolsin isosta puuterisiveltimestä. Se on aivan mahtava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sivellintiheys vaikuttaa tosi paljon koko siveltimen käyttömukavuteen! Mulla on Ecotoolsin siveltimiä iso kasa, kuten myös puuterisivellin. :)

   Poista
 2. Ecotoolsin kabuki on ollut tosi laadukas ja kestänyt vuosikausia. Se sellainen metallisessa tuppilossa oleva :) nämä näyttävät jännän mallisilta, tosi kivoja kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös se kabuki! :) Myös uutuudet ovat oikein käteviä. :)

   Poista
 3. Sculpt buki näyttää hauskalta, ja mulle olisi tarpeen joku uusi muotoilusivellin, koska aina välillä innostun aurinkopuuterin kanssa :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^