Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Evolven matkapurnukoissa pientä luksusta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Evolven matkapurnukoissa pientä luksusta

Evolve-tuotteet pr-näytteitä
mainoslinkkejä*

Brittiläinen Evolve Organic on yksi mieleenpainuvimmista kosmetiikkasarjoista: ihanat tuoksut, koostumukset ja innovatiiviset tuotteet kohtaavat hyvällä hinta-laatusuhteella. Puhumattakaan kauniista puteleista, joista suurin osa on lasia. 

Ja erityisen plussan Evolve saa siitä, että lähes koko tuotesarja on saatavilla myös matkakokoisina tuotteina. Uumoilin aiemmin että nostan esille jatkossa lisää matkaystävällistä kosmetiikkaa blogissa ja Evolve on siihen nappivalinta. Ja vaikka matkaa ei olisi tiedossa, näitä on helppo pakata mukaan sali- ja uimakassiin. Evolvea kuvaillaan usein kohtuuhintaiseksi luksuskosmetiikaksi, ja allekirjoitan kyllä tämän.

Evolve Organic valmistaa luonnonkosmetiikkaa ihon- ja hiustenhoitoon. Kaikki tuotteet sopivat vegaanille ja ovat eläinkokeettomia.

Päivitetty 2020
evolve organic matkakosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa matkakoossa - Evolve Organic


Evolvella on tuotteita päästä varpaisiin, ja matkapurkeissa olen painottanut etenkin kroppatuotteisiin. Joitakin kasvotuotteita olen ostanut myös pienessä koossa, sillä pienemmät koot ovat hyviä "testereitä" kun etsii omalle iholle sopivaa tuotetta. 

Kirjoitin viime keväänä Evolvesta pariin otteeseen blogiin, ja täytyy sanoa että pieni ihastus säilyy. Moni purnukka sopii erilaisille ihotyypeille, ja kaiken kruunaa ihanan mausteinen tuoksumaailma, joka ei ole aivan sitä mitä perinteisesti luonnonkosmetiikassa on.


Vartalotuotteista kuorinta ja kosteutus ovat sellaisia joita ilman en ympäri vuoden pärjää. Evolven sokeripohjainen *Tropical Body Blossom -kuorinta on ihanan rouhea, mutta sisältämiensä kasviperääisten öljyjen ansiosta myös todella hyvin iholle kosteutta sitova. Evolven tuotteiden tähtiainesosa on eksoottinen, kosteuttava ja korjaava monoi-öljy, joka on gardenian ja kookoksen yhdistelmä. Tätä onkin ympätty moneen näistä pikkupurkeista.

Tuhdimpaan vartalon kosteutukseen sopii melt-in-tyylinen, oikeasti helposti imeytyvä vartalovoi. Tropical Blossom -vartalovoi on matkakokoisten tuotteiden lempparini - tästä löytyy huumaava kombo kosteuttavaa sheavoita, tahitin monoiöljyä ja esim. auringonkukka- ja kookosöljyä.


*African Orange -vartalovoi on puolestaan kompakti myös käsirasvana laukussa. Tuoksu ei ole vahvan appelsiininen, vaan setripuun öljy tasapainottaa.

Eksoottisen sitruksen tuoksuinen suihkugeeli Citrus Blend on puolestaan se pieni arjen ilo, kun ei ole suihkussa kotikylppärissä: kuulun tosiaan niihin tyyppeihin, jotka valitsevat suihkutuotteet mieluiten pienen tuoksun kera.*Nourishing Hair Elixir -hiusseerumin sain testisetin mukana yllärinä, ja myönnän kyllä ihmetelleeni tuotetta ensin. Mutta, tämän idea on tosiaan kuin seerumi hiuksille: öljypitoinen mutta öljyä kevyemmin imeytyvä hiuksiin jätettävä kosteuttaja. Eli pätevä hiusten tehokosteuttaja myös reissussa, kun ei ole mahdollista pakata monia eri tuotteita mukaan.

Muutama tippa riittää siloittamaan ja kosteuttamaan kuivia ja karhentuvia latvoja, liika on tässäkin liikaa ja yliannostelu voi saada hiukset öljyisiksi. Seerumissa on mm. kosteuttavaa argan- ja monoi-öljyjä.
 

Onko sinulla kokemuksia Evolven tuotteista, tai suosikkeja matkakokoisesta luonnonkosmetiikasta?

Lue lisää vinkkejä matkakokoisesta luonnonkosmetiikasta: Ekopharman Tyrni-kosmetiikkaa matkakoossa Kommentit

 1. Musta on ihana, että jotkut brändit vaivautuu laittamaan melkein kaikki valikoimansa tuotteet myös matkakokoon, joillakin meinaten saattaa olla ne ehdottomast omat lempparit, eikä iho edes välttämättä kestä tuotteiden vaihtelua niin helpompi ostaa minikoot reissuun suoraan, kun alkaa täyttelemään jotain tyhjiä pulloja täysinäisistä purkeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se isommista purkeista siirtäminen käy joskus hermoon, jos on noin sata muuta asiaa pakattavana. :D Evolvelle täydet pisteet matkakokojen huomioimisesta!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Näitä täytyykin kokeilla. Matkakoot ehdoton plusplusplus!

  VastaaPoista
 3. Itselläni on juuri matkakokoisena Gentle cleasing melt ja rainforest rescue seerumi. Täysikokoisena on kokeilussa shampoo ja hoitoaine. Onneksi otin putsarin vain matkakokoisena, koska siinä onkin kookosöljyä, joka ei jatkuvassa käytössä sovi miun kasvoille. Eilen Joensuussa käydessäni piti hakea Rainforest seerumia täysikokoinen purnukka, tuote teki vajaassa viikossa hyvän vaikutuksen t-alueella. Imeytyy hyvin ja hillitsee varsinkin otsalla kiiltelyä. Ainoa iso miinus tulee hoitoaineelle sen sisältämän fenoksietanolin takia, eli sarjan kaikki tuotteet ei täytä luonnonkosmetiikan kriteerejä. Muuten hoitoaine on aivan huipputuote, joten tuon voi pois huuhdeltavalle aineelle antaa anteeksi. Shampoo on myös aivan loistava, luonnonkosmetiikan parhaimmistoa miun hiuksille.
  Lisäksi Evolve ihastuttaa minua ulkonäöllään, minuun puree juuri tällainen, kaikesta turhasta riisuttu ulkonäkö. Tässä on jotain vanhan The Body Shopin ja Lushin yhdistelmää.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^