Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hynt Beautyn meikkejä: se hypetetty peiteaine ja huulikiilto | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hynt Beautyn meikkejä: se hypetetty peiteaine ja huulikiilto

Hyntin meikit saatu blogin kautta, sis. mainoslinkkejä*

Alkuun tarina, joka on jo aika tuttu kosmetiikan maailmassa: bisnesvainuinen tyyppi huomaa että sopivaa meikkisarjaa ei löydy omiin tarpeisiin, joten hän päättää tarttua toimeen ja perustaa sopivan  itse. Kulttimaineeseen kivunneen Hynt Beautyn tarina on jotakuinkin myös tällainen: perustaja Meryl Marshall ei löytänyt tarpeeksi laadukkaita luonnollisia meikkejä, joten hän kehitteli koko meikkilinjan omista lähtökohdistaan.

Marshallin silmäterä onkin jo aika hyvällä tavalla kohkattu: kun puhutaan green beauty -meikkien tähdistä, mieleen pompsahtaa eittämättä Hynt. Astetta ylellisempi meikkisarja tunnetaan toki luonnonmukaisista ainesosista ja vegaanille sopivista koostumuksista, mutta eritoten vaativankin meikkaajan tarpeisiin sopivista tuotteista. Esimerkiksi kakkumainen Duet Perfecting -peiteaine nousee aika ajoin keskusteluun silloin, kun etsitään pätevää peiteainetta.

Pääsinpä itsekin tutustumaan viimein Hyntin meikkeihin tämän peiteaineen ja huulikiillon kautta. Hynt Beautyn meikit ovat vegaanisia lukuunottamatta ripsiväriä. Sarja on Petan cruelty free-listalla.

Lue uudempi arvioni Hynt Beautyn peiteaineesta: Se paras vegaaninen luonnonkosmetiikan peiteaine


Hynt Beauty -meikit: se luonnonkosmetiikan the peiteaine ja huulikiilto


Olin kuullut jo ennakkoon paljon kehuja Hyntin the peiteaineesta ja yritin tästä huolimatta suhtautua aineeseen neutraalisti. Ja uskallan todeta joka tapauksessa, että onhan tämä Duet Perfecting todella hyvä peiteaine, joka ei näytä (tai tuoksu) "luonnonkosmetiikalta".

Hynt Beautyn peiteaine peittää tummat silmänaluset, näpyt ja ei keräänny juonteisiin. Jes! Mulla on väsynyt ja uurteinen sy-iho, ja tämä aine tasoittuu herkälle silmänympärysalueelle kerääntymättä kasaksi. Myös silmänalusten tummuus on usein horror-luokkaa, joten stydi pigmenttisyys on hakusessa. Hynt hoitaa myös tummuuden kuosiin, peittää lähes kokonaan myös vihertävät ja sinertävät verisuonet.


Peiteaineen koostumus on astetta kevyempää mutta ei vähemmän pigmenttistä kuin esim. Avrilin kakkumaisessa peiteaineessa. Parhaiten peiteaine kestää mulla aina kun kiinnitän sen puuterin alle, eli toisin sanoen käytän osana koko kasvojen meikkiä. Sävy Light on keskivaalea, ja tästä vaaleampikin löytyy lumikkimaisemmalle iholle.


Tämä on hyvin riittoisaa tavaraa (hinta-laatusuhde!) ja tottumuksesta otin alussa liian ison massan tätä siveltimeen.  Mutta sormella levitys onnistuu myös oikein hyvin, sillä tämä ei ole  jankkista.

Hyntin *peiteaineen hinta on 29 euroa verkkokaupassa. Todella joka sentin arvoinen!

Kuvassa peiteainetta on silmänalusilla: ylempi kuva ilman mitään peiteainetta, alemmassa peiteaineella.Kevään kunniaksi korkkasin pitkästä aikaa huulikiillon, joka on ihanan heleästi sävyttävä. Hyn tBeautyn huulikiillon Une Femme Mauve-sävy on räätälöity yhteistyössä tunnetun green beauty -bloggajaan kanssa ja sävy on  syynätty hyvin monelle ihonsävylle sopivaksi. Neutraalihko, punainen, vähän helmiäinen ja vähän mauve.

Luonnonkosmetiikan huulikiillosta puuttuu överiglitteri ja tahmaisuus. Tilalla on vähän maltillisempi mutta kaunis pigmentti ja hoitavampi koostumus. Katu-uskottavaa meikitöntä meikkiä puhtaimmillaan, sanoisin. 

Huulikiillot ovat kappaleeltaan 19 euroa. Hyntillä on repertuaarissaan myös mm. huulipunia, luomiväripaletteja, kulmatuotteita sekä huulikiiltoja. Kaiken kaikkiaan tykästyin kyllä Hyntiin ja pohdin, olisiko seuraavaksi kulmatuotteiden tai luomivärien aika?

Edit: huulikiiltoja ei ole enää myynnissä (2019).Kommentit

 1. Minulla on myös Hyntin peiteaine. Se on todella peittävää ja ihan pienen pieni määrä riittää erittäin hyvin. Vaikka purkki tuntuu pikkuruiselta, se kestää varmaan vuosia - ellei ehdi mennä pilalle;)
  Koska silmänaluseni ovat hyvin kuivat, käytän peiteaineen alla vielä kosteuttavaa primeria, niin lopputulos on sen kanssa ihan optimaalinen.
  Hyntin peiteaine on erittäin hyvä tuote<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerrot kokemuksia! Hyvä vinkki myös tuo kosteuttava primer, en olisi itse tullut ajatelleeksi. :)

   Poista
 2. Katselin yhdes aussitubettajan videota näistä ja sen perusteella kyllä kiinnostuin. Tykkäsi juuri tuosta peitevoiteesta, mutta tykkäsi myös meikkipohjasta, joka näytti mustakin tosi nätiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meikkipohja taisi olla se puuterimainen (mineraalityylinen). :) Siitä olen kuullut myös kehuja, samoin siitä viimeistelypuuterista.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^