Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Juice Beauty Phyto Pigments -meikit: luonnollista huippulaatua | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Juice Beauty Phyto Pigments -meikit: luonnollista huippulaatua

Juice Beautyn meikit pr-näyte
 *mainoslinkkejä


Kun yksi kosmetiikan suosikkisarjoista julkaisee kasapäin vegaanisia meikkejä, ei tarvinne arvailla että kiinnostukseni on taattu. Olinkin aivan innoissani, kun sain mahdollisuuden tutustua vielä Phyto Pigments -linjan kehuttuun seerumimeikkivoiteeseen ja puikkomaiseen korostustuotteeseen.

Juice Beauty valmistaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, ja koko Phyto Pigments-meikkisarja on vegaaninen, ja tuotemerkiltä löytyy eettisistä sertifikaateista Leaping Bunny ja USDA Organic.

Juice Beautyn meikit koostuvat täysin luonnollisista kasviperäisistä pigmenteistä ja ihoa hoitavista ainesosista, eli esim. silikonia ei löydy inceistä.


Juice Beauty Phyto Pigments - vegaaninen meikkivoide ja voidemainen korostusmeikki


Juice Beauty Phyto Pigments - seerumimeikkivoide 


Phyto Pigmets Flawless Serum Foundation on yksi niistä luonnonkosmetiikan meikkivoiteista, joiden voi sanoa aiheuttavan normaalia enemmän ihastusta. Seerumimeikkivoiteen koostumus on ihoa hoitavampi, ohut ja no, seerumimainen.  Uskallan myös väittää, että tässä on yksi parhaimpia luonnonkosmetiikan meikkivoiteita joita tiedän.

Meikkipohjana seerumimeikkivoide on siis erityisen kevyt kasvoilla, sen kerrostaminen on helppoa ja peittävyyttä voi hyvin säädellä. Ja siinäpä ovatkin meikkivoiteen erityisyys pähkinänkuoriessa: sopii monelle ihotyypille ja moneen "ihopäivään", sillä meikkivoidetta voi kerrostaa paikallisesti enemmän peittoa vaativille alueille.Juice Beautyn meikkivoide levittyy kasvoille hyvin, mutta kuten useat luonnonkosmetiikan meikkivoiteet, se kannattaa levittää käsin ja nopeammin.

Seerumimeikkivoide jättää hieman kuultavan, valoa heijastavan ja helposti häivyttyvän lopputuloksen. Mattapintainen tämä ei siis ole, mutta meikki kestää puuterilla viimeisteltynä tosi hyvin ilman sekaihon kiiltelyefektejä.

Uskallankin suositella seerumeikeikkivoidetta eri ihotyypeille - oma sekaihoni tykkää tämän kepeydestä ja tarvittaessa peittävyydestä, eikä meikkipohja saa ihoa rasvaisen näköiseksi.

Ja kiitosta saa  10 sävyn valikoima! Sävyvalintani Fair oli kaikista vaalein, ja se on jo tosi vaalea. Hyviä uutisia kaikille talven kalvakoille, joiden on ehkä vaikea löytää sopivaa sävyä varsinkaan muiden luonnonkosmetiikan sarjojen valikoimasta. Meikkivoide on hintavampi, mutta todella laadukas, ja joka pisaran arvoinen.

Tuote verkossa Naturellessa: *Juice Beauty Phyto Pigments Flawless Foundation -meikkivoide


Lue lisää vinkkejä luonnonosmetiikan meikkivoiteista:

Vegaaniset ja luonnolliset meikkivoiteet kootusti


Juice Beauty meikkivoide sävy Fair ja korostuspuikot:


Korostuspuikko kasvoille 


Juice Beautyn Flash Luminizer -korostustuote pyörsi epäilyni (hyvällä tavalla) korostustuotteista, jotka tuovat kasvoille hehkua highlighter-tuotteen tavoin. Sarjalla on kolmea erilaista kahden korostus/varjostuotteen komboa, joista valitsin Cream-Marigold-sävyparin.

Yhden stickin sisältä löytyy kaksi pienempää, ulos vedettävää meikkipuikkoa. Näillä suditaan kasvoille niin poskipunan kuin korostustuotteen hehkua, joko suoraan puikosta (ja häivytellen) tai sormen kautta.

Lyhyesti sanoen nämä sävyt ovat tosi ihanat: heleät, pigmenttiset ja luonnollisesti ihonsävyyn sopivat. Molemmissa on pientä hehkua, ei överiglitteriä, ja näidenkin voimakkuutta iholla voi säädellä.

Puikkomaisten meikkituotteiden koostumus on luonnollisesti vähän ns. vahamainen, joten ne levittyvät paremmin vähemmän puuteroidulle meikkipohjalle. Olen kuitenkin sutinut ja häivytellyt sävyjä vähän varovaisemmalla kädellä puuteroidulle pohjalle.

Edit: korostuspuikot ovat valitettavasti poistuneet valikoimasta.


Kommentit

 1. Mua on kiinnostanut jo pitkään tuo Juicyn kehuttu meikkivoide. Tää seerumimeikkivoide kuulostaa täydelliseltä meikkipohjalta kesäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se myös vaikuttaa - tää on just huippu, kun voi valita itse peittävyyden. Mä saan tällä lähes full coveragen, mutta tarvittassa myös kuultavamman. :)

   Poista
 2. Tää meikkivoide on herättänyt kiinnostukseni jo ennen tätä, ja tän jälkeen kiinnostuin entisestään! 😊 Mä luulen että se ois niin mun juttu 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vois olla ihan sun juttu! ;) Voin suositella.

   Poista
 3. Olen lukenut muualta, että pitäisi olla saman merkin primeri alla niin levittyy helpommin. Se on siis mun seuraava ostos, ja ehkä aste tummempi sävy meikkivoidetta kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lukenut myös, mutta olen tosi laiska primereiden kanssa, ja tämänkin meikkivoiteen saan hyvin levittymään ihan kasvovoiteen päälle. Ehkä kuivempi iho tykkää primerista enemmän. :)

   Poista
 4. 10 sävyn väriskaala on kyllä poikkeuksellisen laaja! Hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja tosi kiva että sävyt eivät ole kaikki oranssipohjaisia. :)

   Poista
 5. Ei mulla muuta kuin että MÄ RAKASTAN TUOTA MEIKKIVOIDETTA <3 Postausta tulossa blogiinkin, tottakai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. :D Mä en ikinä ehkä uskalla käyttää rakastaa-sanaa, mutta ymmärrän sun fiilikset. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^