Ihania Juice Beautyn Phyto Pigments -meikkejä

Kun yksi kosmetiikan suosikkisarjoista julkaisee kasapäin vegaanisia meikkejä, ei tarvinne arvailla että kiinnostukseni on taattu. Olenkin piirittänyt mielenkiinnolla Juice Beautyn pari vuotta sitten lanseerattuja meikkejä. Blogissa olen monesti vouhottanut sarjan huippulaatuisista ihonhoitotuotteista ja muutamasta meikkituotteesta, mutta meikeistä mielenkiintoisimmat ovat lähes aina pohjustuksen tuotteissa. Sainkin mahdollisuuden tutustua vielä Phyto Pigments -linjan kehuttuun seerumimeikkivoiteeseen ja puikkomaiseen korostustuotteeseen.

Ja kuten ehkä tiedättekin, Juice Beauty on luonnonkosmetiikkaa, koko Phyto Pigments-meikkisarja on vegaaninen ja leimoista löytyy Leaping Bunny ja USDA. Meikit koostuvat täysin luonnollisista kasviperäisistä pigmenteistä ja ihoa hoitavista ainesosista, eli esim. silikonia ei löydy inceistä.

*Tuotteet on saatu blogin kautta, postauksessa on mainoslinkkejä*

Phyto Pigmets Flawless Serum Foundation on yksi niistä luonnonkosmetiikan meikkivoiteista, joiden voi sanoa aiheuttavan normaalia enemmän ihastusta. Seerumimeikkivoide meinaa tosiaan seerumin ja meikkivoiteen komboa: koostumus on ihoa hoitavampi, ohut ja no, seerumimainen.  Uskallan myös väittää, että tässä on yksi parhaimpia luonnonkosmetiikan meikkivoiteita joita tiedän.

Meikkipohjana tämä on siis erityisen kevyt kasvoilla, sen kerrostaminen on helppoa ja peittävyyttä voi hyvin säädellä. Ja siinäpä ovatkin meikkivoiteen erityisyys pähkinänkuoriessa: sopii monelle ihotyypille ja moneen "ihopäivään", sillä meikkivoidetta voi kerrostaa paikallisesti enemmän peittoa vaativille alueille.Juice Beautyn meikki-ihmeen levityksessä on hyvä olla suhteellisen vikkelä ja levittää sitä pieni alue kerrallaan kasvoille. Koostumus on kyllä hyvin levittyvää, mutta luonnonkosmetiikan meikkivoide tasoittuu  iholle synteettisiä nopeammin.  Tämä ei kuitenkaan ns. pyöri kasvoilla kuin jotkut muut luonnonkosmetiikan meikkivoiteet, vaan sulautuu iholle hyvin. Luonnolliset meikkivoiteet kosahtavat usein juuri koostumukseen, ja tämä on onneksi hoksattu korjata JB:n talossa.

Seerumimeikkivoide jättää hieman kuultavan, valoa heijastavan ja helposti häivyttyvän lopputuloksen. Mattapintainen tämä ei siis ole, mutta meikki kestää puuterilla viimeisteltynä tosi hyvin ilman sekaihon kiiltelyefektejä. Uskallankin suositella eri ihotyypeille - oma sekaihoni tykkää tämän kepeydestä ja tarvittaessa peittävyydestä, eikä meikkipohja saa ihoa rasvaisen näköiseksi.

Ja kiitosta saa myös laaja  10 sävyn väriskaala! Sävyvalintani Fair oli kaikista vaalein, ja se on jo tosi vaalea. Hyviä uutisia kaikille talven kalvakoille, joiden on ehkä vaikea löytää sopivaa sävyä varsinkaan muiden luonnonkosmetiikan sarjojen valikoimasta. Juice Beautyn meikkejä myy Suomessa Naturelle ja seerumimeikkivoiteen hinta on 46 euroa. Myös esimerkiksi Life By Vegan-blogin Annukka on kirjoittanut tästä myös kauniita sanoja. 

Meikkivoide ja korostuspuikot:


Juice Beautyn Flash Luminizer sai taas jälleen kerran pyörtämään epäilyni voidemaisista multi-stick-tuotteista. Sarjalla on kolmea erilaista kahden korostus/varjostuotteen komboa, joista valitsin Cream-Marigold-sävyparin.

Yhden stickin sisältä löytyy kaksi pienempää, ulos vedettävää meikkipuikkoa. Näillä suditaan kasvoille niin poskipunan kuin korostustuotteen hehkua, joko suoraan puikosta (ja häivytellen) tai sormen kautta. Nämäkin häivyttelen sormin, jotkut tykkäävät käyttää sivellintä tähän.


Lyhyesti sanoen nämä sävyt ovat tosi ihanat: heleät, pigmenttiset ja luonnollisesti ihonsävyyn sopivat. Molemmissa on pientä hehkua, ei överiglitteriä, ja näidenkin voimakkuutta iholla voi säädellä.

Puikkomaisten meikkituotteiden koostumus on luonnollisesti vähän ns. vahamainen, joten ne levittyvät paremmin vähemmän puuteroidulle meikkipohjalle. Olen kuitenkin sutinut ja häivytellyt sävyjä vähän varovaisemmalla kädellä puuteroidulle pohjalle. Korostuspuikkojen hinta on 39 euroa (sisältää kaksi sävyä).10 kommenttia

 1. Mua on kiinnostanut jo pitkään tuo Juicyn kehuttu meikkivoide. Tää seerumimeikkivoide kuulostaa täydelliseltä meikkipohjalta kesäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se myös vaikuttaa - tää on just huippu, kun voi valita itse peittävyyden. Mä saan tällä lähes full coveragen, mutta tarvittassa myös kuultavamman. :)

   Poista
 2. Tää meikkivoide on herättänyt kiinnostukseni jo ennen tätä, ja tän jälkeen kiinnostuin entisestään! 😊 Mä luulen että se ois niin mun juttu 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vois olla ihan sun juttu! ;) Voin suositella.

   Poista
 3. Olen lukenut muualta, että pitäisi olla saman merkin primeri alla niin levittyy helpommin. Se on siis mun seuraava ostos, ja ehkä aste tummempi sävy meikkivoidetta kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lukenut myös, mutta olen tosi laiska primereiden kanssa, ja tämänkin meikkivoiteen saan hyvin levittymään ihan kasvovoiteen päälle. Ehkä kuivempi iho tykkää primerista enemmän. :)

   Poista
 4. 10 sävyn väriskaala on kyllä poikkeuksellisen laaja! Hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja tosi kiva että sävyt eivät ole kaikki oranssipohjaisia. :)

   Poista
 5. Ei mulla muuta kuin että MÄ RAKASTAN TUOTA MEIKKIVOIDETTA <3 Postausta tulossa blogiinkin, tottakai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. :D Mä en ikinä ehkä uskalla käyttää rakastaa-sanaa, mutta ymmärrän sun fiilikset. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^