Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mistä luonnollinen ja vegaaninen meikkivoide? Lista! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mistä luonnollinen ja vegaaninen meikkivoide? Lista!

 *mainoslinkki


Hakusessa vegaaninen meikkivoide? Joka olisi  samalla tietenkin myös eläinkokeeton ja luonnonkosmetiikkaa?

Juuri sen sopivan meikkivoiteen testaaminen ja löytäminen on yksi ehostuksen ikuisuushaasteista. Kun soppaan lisää vielä vähän erityistarpeita liittyen ihonhoitoon, eettisyyteen ja ainesosiin, tämä rajaa vaihtoehtoja. Mutta ei hätä ole tämännäköinen - luonnonkosmetiikan vegaanisia meikkivoiteita on jo laajasti napsittavissa.

Kokosin postaukseen luonnollisia vegaanisia meikkivoiteita, joita saa Suomesta. Niputin  postaukseen sekä nestemäisiä meikkivoiteita, sävyttäviä voiteita, BB/CC-voiteita ja vastaavia tuotteita sarjoilta jotka ovat luonnonkosmetiikkaa tai liippaavat sitä ainesosiensa puolesta hyvin läheltä. Ja kaikki postauksen meikkivoiteet ovat tietenkin myös eläinkokeettomia.

 Päivitetty 2020 *linkit vievät ostopaikkoihin.
vegaaninen luonnonkosmetiikan meikkivoide
Kaikki kuvan meikkivoiteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa


Hakusessa luonnonkosmetiikan vegaaninen meikkivoide? 


100 % Pure - luonnonkosmetiikan kulttisarjalla on kenties eniten valinnanvaraa luonnonkosmetiikan vegaanisissa meikkivoiteissa: eri koostumuksia on aina mattaisesta kuultavaan ja sävyjä runsaasti. Oma *suosikkini on täyspeittävä  Healthy Foundation, ja tykkään myös seerumimaisesta, superkevyestä *2nd skin-meikkifluidista. Suomen parhaan valikoiman 100 % Pure -meikkejä *näet täältä House of Organicista. Kaikki 100 % Puren meikkivoiteet ovat tällä hetkellä vegaanisia, ja 100 % Pure on myös Animalian listalla eli Leaping Bunny-sertifioitu.

Algamaris luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista tutulla tuotemerkillä on myös kevyesti  sävyttävä *SPF 30 -suojakertoimellinen sävyttävä voide.  Kaksi eri sävyvaihtoehtoa. Suurin osa Algamariksen tuotteista on vegaanisia meikkivoiteen tavoin  ja sarjalla on luonnonkosmetiikan sertifiointi. Tutustu valikoimaan *House of Organicissa.

Absolution - La Créme du Teint -meikkivoide  tarjoaa kuultavaa, hengittävää ja ihoa hoitavaa meikkipohjaa, joka sopii etenkin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tuotteessa on kaksi sävyvaihtoehtoa,  ja Absolutionin kosmetiikalla on Ecocert-sertifiointi. Voit hankkia *Absolutionin meikkivoiteen Joliesta.

Alima Pure - mineraalimeikkisarjalla on myös useita sävyjä kosteuttavasta ja kuultavasta Liquid Silk-meikkivoiteesta. *Jolien verkkokaupassa on paras valikoima Alima Purea.

Avril - edullisimpia luonnonkosmetiikan meikkejä, mukaan lukien alle *vähän yli 10 euron BB-voide ja luonnonkosmetiikan meikkivoiteita. Avrililla on sekä Petan eläinkokeeton sertifikaatti sekä Ecocert. *Katso koko Avrilin valikoima House of Organicista.

Benecos - niin ikään tosi edullinen, alle 20 euron tuotteita valmistava luonnonkosmetiikan  Benecos on lanseerannut sekä  BB -voiteita että tavanomaisempia meikkivoiteita muutamalla eri sävyvaihtoehdolla.  BB-voiteen peittävyys on keskitasoa, enemmän kuin vain sävyttävällä meikkipohjalla. Benecosilla on luonnonkosmetiikan ja Petan sertifikaatit. Syksyllä 2019 Benecos lanseerasi myös pahviin pakatun luonnonkosmetiikan meikkivoieen!

Lue arvioni Benecosin meikeistä: Benecosin edulliset luonnonkosmetiikan meikit testissä

Boho Cosmetics - moni on tykännyt ranskalaisen luonnonkosmetiikan valmistajan värikkäistä meikeistä, joiden joukossa on myös *vegaaninen meikkivoide ja *BB-voide, jotka voit hankkia verkosta esim. Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Esse - probioottisen luonnonkosmetiikan tuotesarjan valikoimiin ilmestyi vuonna 2019 Esse Foundation SPF30  -meikkivoide, jossa on kosteuttava, puolipeittävä lopputulos sekä ihoa pintaa syvemmältä hoitavia ainesosia. Vegaanisessa meikkivoiteessa on yhteensä 10 sävyä. *Voit hankkia Essen meikkivoiteen mm. Joliesta täältä.

Lue arvioni Essen meikkivoiteesta tästä postauksesta.

Ere Perez - luonnollisella kulttimeikkisarjalla on muiden meikkien ohella kaksi vegaanista meikkivoidetta: kevyen puolimattainen seerumimeikkivoide ja kosteuttavampi Oat Milk Foundation. *Katso Ere Perezin meikkien valikoima Naturellesta linkin takaa ja tsekkaa arvioni Ere Perezin meikeistä tästä postauksesta!

Estelle & Thild - ruotsalainen Ecocert-ihonhoitosarja rokkaa myös luonnollisia meikkejä, joista osa sopii vegaanille - kuten kevyen kosteuttavaksi kerrotut *Biomineral Healthy Glow -meikkivoiteet, joita voit hankkia verkosta linkin takaa mm. Elevenistä.

GRN - Suomeen vuonna 2019 lanseerattu luonnonkosmetiikan tuotesarja sisältää muiden meikkien ohella mm. pahviin pakatun meikkivoiteen. Katso valikoima maahantuojan verkkokaupasta.

Inika Organic  - kokonaan vegaaninen meikkisarja sisältää useita nestemäisiä meikkipohjia, kuten hyaluronihappoa sisältävän meikkivoiteen ja BB-voiteen. *Koko Inikan vegaanisten meikkien valikoiman näet mm. House of Organicista sekä *TwistBestä. Sävyvaihtoehtoja on muutama, ja ainesosissa on panostettu ihoa kosteuttaviin koostumuksiin. Myös Inikan meikkipohjista kirjoitin taannoin oman postauksen. Sertifikaateista tuotesarjalla on mm. luomukosmetiikan leima, Choose Cruelty Free ja Vegan.

Iroisie - kun etsit luonnonkosmetiikan BB-voidetta korkealla suojakertoimella, Iroisien Soin Parfait BB-voide on tähän ratkaisu. Lopputulos on kuultava ja keskipeittävä. Kirjoitin Ecocert-sertifioidusta BB-voiteesta aiemmin oman postauksen. Kulttimaineen *Iroisien meikkivoiteen voit hankkia esim. Joliesta täältä.

Juice Beauty -  ihoa hoitava Juice Beauty onnistuu oikeastaan joka tuotteessaan, myös vegaanisissa meikeissään. *Vegaaninen seerumimeikkivoide on todella hyvin iholle istuva, hieman kuultava, valoa heijastava ja sellainen, jonka lopputulosta voit kerrostaa peittävämmäksi. *Juice Beautyn meikkien paras kattaus on Naturellessa. - koko tuotemerkin valikoima on  vegaaninen ja eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatin kautta. Kerron lisää meikkivoiteesta  omassa postauksessaan.

Korento by Flow Cosmetics- kun etsit kotimaista, luonnollista ja ihoystävällistä meikkisarjaa, Korento on tällä hetkellä oikeastaan ainoa varteeotettava valinta. Korento-meikeistä löydät etenkin kuivaihoiselle sopivan *voidemaisen meikkipohjan ja kevyemmän *seerumeikkivoiteen, joissa molemmissa on laaja ja skandinaaviselle iholle sopiva sävyalikoima.  Korento-meikkiarvioni voit lukea tämän linkin takaa..

Lavera -   kun etsit edullisia ( ~ 20 euron)  meikkivoiteita eri koostumuksilla, eri ihotyypeille ja tietenkin vegaanisina ja luonnonkosmetiikan versioina, Laveraa on vaikeaa päihittää.  Esimerkiksi *keskipeittävä Liquid Foundation ja *moussemainen meikkivoide ovat syystäkin suosittuja. Laveran meikeistä suurin osa on vegaanisia (kuten meikkivoiteet), ja tällaiset tuotteet tunnistat Vegan-kukkalogosta.
 
Lily Lolo - mineraalimeikkien ohella Lily Lololta löytyy kuultava, ihonsävyä tasoittava ja keskipeittävä luonnonkosmetiikan BB-voide, jonka vaalein sävy on ns. oikeasti vaalea, etenkin lumikki-iholle talvikäyttöön sopiva. Vuonna 2020 Lily Lolo lanseerasi myös hyvin peittävät *voidemaiset meikkipohjat - lue arvioni voidemaisesta meikkipohjasta tästä postauksestani.

Lily Lolo on eläinkokeeton (Leaping Bunny) ja suurilta osin vegaaninen luonnonkosmetiikan meikkibrändi. Parhaan valikoiman *Lily Lolon meikkejä löydät House of Organicista täältä.

Logona - ehkä enemmän ihonhoitosarjana tunnetulla Logonalla on anti-age-vaikutteinen *Natural Finish -meikkivoide, jota saa kahdessa sävyssä linkin takaa Natural Goods Companysta. Logonalla on luonnonkosmetiikan ja Petan sertifikaatit.

Madara - Madaran vuonna 2019 lanseeraama Organic Makeup -linja sisältää huippuhyvän, kosteuttavan ja kuultavan *Soft Glow -meikkivoiteen. Luonnonkosmetiikan suosikkisarjalla on myös muutama sävyttävä päivävoide, joista Sun Flower ja Moon Flower -versiot sopivat vegaaneille. Madaralla on Ecocert-sertifikaatti ja vegaaniset tuotteet on merkattu hyvin tuotetietoihin.

Lue arvioni Madaran meikeistä tästä postauksesta.


Mossa - alle 20 euron sävyttävä BB-voide jättää ihon mattapintaisesi keskipeittävällä lopputuloksella. *Voit hankkia meikkivoiteen esim. House of Organicista. Mossa on luonnonkosmetiikkaa, jonka iso osa tuotteista on BB-voiteen tavoin vegaanista.

Nui Cosmetics- Natural Liquid Foundation on aivan syystä ansainnut hypensä luonnonkosmetiikan parhaana vegaanisena meikkivoiteena. Meikkivoide levittyy iholle silkkisesti, vaikka ei sisällä lainkaan silikonia tai synteettisiä ainesosia. Lopputulos on keskipeittävä - jos haluat täyspeittävän lopputuloksen, viimeistele puuterilla. Voit hankkia meikkivoiteen *Biodellysta, *Joliesta ja *House of Organicista.

PHB Ethical Beauty  - luonnollisella, koko valikoimaltaan vegaanisella ja tietenkin myös eläinkokeettomalla tuotemerkillä on valikoimassaan kohtuuhintainen vegaaninen BB-voide ja nestemäinen  vegaaninen meikkivoide, jossa on hyvä SPF -kerroin. Lue täältä kokemuksiani PHB Ethical Beauty -tuotesarjasta. PHB Ethical Bauty ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta pitkälti luonnollisia ainesosia käyttävä.

Puro Bio - jälleen yksi rasti sinulle, joka etsit alle 20 euron meikkituotteita. Sarja on ehkä isolle yleisölle vielä tuntematon, mutta erinomainen hinta-laatusuhteeltaan! Luonnonkosmetiikan meikkisarjalla on paljon värikkäitä meikkejä sekä BB-voiteita ja perinteisiä vegaaniia meikkivoiteita. Vegaanisia tuotteita on paljon ja ne on merkattu selkeästi tuotetietoihin. *Katso PuroBion edullinen valikoima netistä House of Organicista.

ZAO - Bambupakkauksiin luottavalla ZAOlla on mineraalimeikkien lisäksi myös pari perinteistä, nestemäistä vegaanista meikkivoidetta. ZAO-kosmetiikkaa myydään lähinnä hoitoloissa ympäri Suomea.

Zuii Organic - kun hakusessa on vegaanisen luonnonkosmetiikan tykätyimmät meikkivoiteet, Zuiita ei voi jättää mainitsematta! Laajat sävyvalikoimat, iholle helposti asettuvat koostumukset ja kauniin puolipeittävät lopputulokset ovat kaikki Zuiin meikeissä kohdallaan. Valikoimassa on sekä kulttimainetta nauttiva *Organic Flora Foundation  sekä uusi, *peittävämpi Lux Flawless Foundation, jotka voit molemmat hankkia esim. House of Organicista linkkien takaa.

Voit lukea Zuii Lux Flawless -meikkivoiteen arvioni täältä. Zuiilla on myös läpinäkyvyys kohdillaan: sertifikaateista löytyy niin Vegan, eläinkokeeton Choose Cruelty Free sekä luomukosmetiikan leimat.Onko sinulla kokemuksia vegaanisista meikkivoiteista?

Kommentit

 1. Kattava postaus, oli mukava lukea :) mitään noista en ole kokeillut paitsi Laveralta muutamaakin eri meikkipohjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätä kirjoittaessa menikin tunti jos toinenkin. :D Laveran meikkivoiteet ovat kyllä tasalaatuisia ja kohtuuhintaisia. :)

   Poista
 2. Mun ehdoton lemppari on Absolution, eka en tykännyt sen paksuhkosta koostumuksesta lainkaan. Mutta beautyblenderin kanssa levitettynä se on ollut pari vuotta kesäisin eniten käyttämäni meikkivoide. Iho näyttää sen kanssa äärimmäisen hyvältä. Terre d' Oc upposi mulla hivenen huokosiin, muuten se olisi ollut ihana. Zuiin meikkivoiteessa pidän myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kokemusta Absolutionista tai Terre d' Ocista, kiitos kun kerroit niitä! Absolution vaikuttaisi mun iholle sopivalta. :)

   Poista
 3. Onpa hyvä koonti, kiitos:) Laitan tämän talteen tulevia tarpeita varten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Toivottavasti löytyy uusia suosikkeja tästä. :)

   Poista
 4. Käytätkö meikkivoiteissa ym. kasvomeikeissä muuta kuin luonnonkosmetiikkaa? Tai kasvotuotteissa ylipäätään? Seurailen blogiasi innokkaasti, ja harmittaakin se, että en voi itse käyttää luonnonkosmetiikkaa kasvoille enää, sillä jokainen kokeiluni siirtyä luonnollisenmpaan ihonhoitoon ja meikkaukseen on laukaissut naamassani perioraalidermatiiitin, joka ei tokene ilman antibioottikuuria. Esim. tuo 100 % Puren meikkivoide oli yksi pahimmista. Pysyttelen siis kasvojen osalta synteettisessä kosmetiikassa. Hiusten ja vartalon hoidossa myös luonnollisempi käy. Mineraalimeikkipohjia pystyn käyttämään, kunhan koostumus on mahdollisimman simppeli eikä sisällä mitään kasviperäisiä ainesosia. Blogisi kautta löysinkin tämänhetkisen meikkipohjasuosikkini eli Barefaced Beautyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän luonnonkosmetiikkaa (tai vastaavaa) tällä hetkellä lähes poikkeuksetta kaikissa kasvotuotteissa ihonhoidosta meikkeihin, paitsi joskus silmä- tai huulimeikissä käytän ei-luonnonkosmea, esim. luomivärinpohjustajassa, luomiväreissä jne. :)

   Tosi kiva kuulla että sait vinkin sinulle sopivasta meikkipohjasta! Tilanteesi kuulostaa tosiaan hankalalta. Oon tosiaan vähän ulalla näistä ei-luonnonkosmetiikan merkeistä, mutta meikeistä vegaanisia löytyy mm. OFRAlta, BH Cosmeticsilta, elfiltä, Milanilta ja Wet n Wildilta. Kasvojen hoidossa osaan ehkä vinkata lähinnä Dermalogican ja Yes To:n, mutta en ole tosiaan tutkinut niiden incejä supertarkasti, että tietäisin käyvätkö myös kuvailemallesi iholle.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^