Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: erinomainen luonnollinen ripsiväri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: erinomainen luonnollinen ripsiväri

*mainoslinkki

Tein aikoinaan ahkerammin uudelleen ostettu -postauksia blogiini, mutta tätä ideaa en ole toki unohtanut. Juju on kuitenkin se, että napsin blogin valokeilaan tuotteita, joiden pariin olen palannut vielä uudelleen ostamalla tuotteen itselleni. Ja kun minulla kosmetiikkaa on varmasti enemmän kuin peruspirkolla, uusien tuotteiden ostamista noin vain tulee tehtyä harvemmin, kun valmiina on usein jo seuraava tuote odottamassa testausta.

Havahduin kuitenkin jokin aika sitten että uudelle ripsarille olisi tarvetta, ja kuin huomaamatta klikkasin ostoskoriin *Inika Organic -sarjan Long Lash -maskaran mustana.

 Syksyllä vouhotin parissakin postauksessa tästä luonnollisemmasta ripsarista ja halusin vielä tietää, onko seuraavakin versio yhtä hyvä. On se! Kaikki ehkä tiedättekin sen mantran, että hyvä vegaaninen, luonnollinen ja sertifioitu maskara ei noin vain löydykään.

Inikalla on iso kattaus vegaanisia meikkejä, kaikkea poskipunista huulipuniin. Inikan kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ja sertifikaatteja ovat mm. Vegan, Choose Cruelty Free sekä australialainen luomusertifikaatti. 

Päivitetty 2020

Uudelleen ostettu: erinomainen luonnollinen ripsari - Inika Organic


Voitin Inika Organicin Long Lash -ripsarin viime syksynä Instagram-arvonnasta, ja täytyy sanoa että kovin suuria ennakko-odotuksia minulla ei ollut. Muistaakseni ajattelin, että taas yksi luonnonkosmetiikan ihan jees-ripsari.

Onneksi yllätyin täysin, sillä Inikan maskara on aika ässä astetta luonnollisempien ripsarien keskuudessa. Ja muutenkin, moni on ihmetellyt, että onko räpsyttimillä oleva ripsari tosiaan ekokosmetiikkaa.

Inika Organicin Long Lash -ripsiväri pidentää, erottelee ja volymisoi selkeästi - site,n että eron kyllä huomaa, ja lopputulos on tosiaan enemmän kuin "luonnollinen". Tekoripsiefektiä ei tämäkään ripsari taio, jos mikään.

 Massa on alussa vähän enemmän kosteaa kuin kuivaa, joten ripsari on parhaimmillaan noin viikko-pari avaamisen jälkeen kun massa on vähän kuivunut. Selkeää ja näkyvämpää jälkeä tulee jo silti heti päivästä yksi alkaen. Maskaraa voi kerrostaa pari kerrosta ennen paakkuuripsiä. 

Inika Long Lash -ripsiväri ei lähde ihan pienellä veden ripsauksella pois, mutta teknisesti vedenkestävä se ei ole. Annan joka tapauksessa plussaa kestosta, varisemattomuudesta, kivasta lopputuloksesta sekä helposta levittyvyydestä. Omat ripseni ovat aika eriparia ja näkymättömät ilman ripsaria, ja etsinkin aina vähän volymisoivaa ja pidentävää ripsaria.
Mistä ostaa Inika-ripsiväri?
Sarjan meikkejä ei myydä kovin laajasti Suomessa, mutta seuraavat luonnonkosmetiikan erikoisliikkeet pitävät Inikaa valikoimassaan. Inikan ripsiväri toimii sen verran hyvin ripsilläni, että raskin tähän sijoittaa vaikka onkin normaalia vähän hintavampi.

*House of Organic - Inika meikit

*TwistBe - Inika Long Lash -ripsiväri
Kommentit

  1. Mä niin toivoisin, että nää luonnolliset pysyis ripsissä, mutta IDUNin lämpimällä vedellä on ainut joku toimii mulla. Sitä ostan aina uudestaan. Ymmärrän kun ei edes normit pysy suttaamatta niin luonnollisilla raaka-aineella sitten oikeastaan mahdoton tehtävä. :D Mutta tää näyttää kivalta sun ripsissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aika vähän pysyvyysongelmia ripsarien kanssa, ehkä joskus tosi kuivat varisee vain. Onneksi, käytän mieluiten ei-vedenkestviä ettei tarvitse illalla hangata enemmän.:) Mutta aika harmittavan valikoiva on sun tilanne!

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^