Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Väsyneiden jalkojen kaveri: Little Butterfly London jalkageeli | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Väsyneiden jalkojen kaveri: Little Butterfly London jalkageeli

Little Butterfly London -tuote saatu 
*mainoslinkkiTiedätkö sen tunteen, kun jalat on ihan pakko nostaa ylös päivän päätteeksi? Meikäläiselle jalkojen väsyminen näkyy myös kuumotuksena, ja harvoin sujautan yhtään paksumpia sukkia jalkaan. Bambusukat ne olla pitää1

Arvostankin jalkojen hoidossa viilentäviä tuotteita kesät talvet. Muutaman tunnin seisoma -ja kävelyrupeama saa jalat jo sen verran kihelmöimään, että oikeasti hyvät jalkakosmetiikat löytävät vakipaikkansa meitsin kaapeista. Kuten vaikkapa viilentävät ja rauhoittavat jalkageelit, joista plakkarissa on nyt luonnonkosmetiikan versio Little Butterfly London -tuotesarjalta.

Päivitetty 2020
little butterfly london luonnonkosmetiikka

Little Butterfly London - kokemuksia luonnonkosmetiikan jalkageelistä


Little Butterfly London on luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunnattu etenkin odottavien ja äitien tarpeisiin. Mutta tuotemerkillä on toki tuotteita jotka ovat ihan käyttiksiä myös meille, joille nämä asiat eivät ole ajankohtaisia. Monessa ns. äityskosmetiikan tuotteessa on herkälle iholle sopivia kosteuttavia, rauhoittavia ja hoitavia ominaisuuksia, ja moni saattaa kokea nämä tuotteet omakseen muutoinkin.

Little Butterfly Londonilta löytyy eettisistä sertifikaateista luonnonkosmetiikan Ecocert ja eläinkokeeton Leaping Bunny, ja iso osa purnukoista on vegaanisia. Osassa tuotteissa on mehiläisvahaa, joten koko valikoima ei ole vegaaninen.


Fresh Meadows Cooling Leg Gel on suunnattu väsyneiden ja turvonneiden jalkojen kantajalle, kuten paljon seisovalle tyypille. Toiminee myös kesällä, kun etsii jalkojen viilennykseen apuria.

Geelin yhdistelmä on kombo ainesosia, joita usein käytetään jalkojen hyvinvoinnin tukena, joista muutaman mainitakseni löytyy inkivääriä, piparminttua, aloe veraa ja vihreää teetä. Piparminttua tehokkaampaa viilentäjää ja "stimuloijaa" saa etsiä, ja esimerkiksi aloe on must rauhoittavana ja kosteuttavana ainesosana.

Jaloissa viilentävä efekti on keskitasoa, ei niinkään kylmäävän mentolimainen, mutta hiljakseen ja pitkäkestoisesti freesaava. Luonnonkosmetiikan tuoksu on myös maltillinen, ja tällainen luonnollisempi ja silti kovin miellyttävä vaihtoehto onkin pienen etsinnän tulos.

Jalkakosmetiikan kanssa olen tarkka siitä, että koostumus ei ole jankkia tai jaloissa "pyörivää" paksua geeliä, sillä muutoin tökötti jää usein käyttämättä. Ja koostumuksessa Little Butterfly onnistuu! Geeli on kevyttä, hyvin imeytyvää ja pitkäkestoisesti viilentävää. Tuntuma on kyllä geelimäinen, mutta hyvin kohtuuajassa imeytyvä ja iholle hyvin asettuva.

Säilytän jalkageeliä yöpöydällä ja käytän sitä eniten yötä vasten, mutta nopean koostumuksen ansiosta sitä voi sipasta jalkapöytiin ja säärille myös päiväsaikaan. Suositus on että geeliä käyttää jalkaterille ja siitä ylöspäin, mutta yöksi levitän viilennystä myös jalkapohjille, kun tiedossa ei ole kävelyä.

Summaten: Pidän tuotteesta. Koen erityisenä plussana sertifioidun luonnonkosmetiikan, herkemmälle iholle sopivat ainesosat ja lempeän tehokkaan (lue: ei liian kylmää mentoligeeliä!) toimivuuden.

Mistä ostaa Little Butterfly London -kosmetiikkaa? 

Tuotesarja on yksinoikeudella saatavilla vain Joliessa: *Fresh Meadows Cooling Leg Gel 

Katso *koko Little Butterfly Londonin valikoima tästä.


Jolie tarjosi myös blogini lukijoille alekoodin, jolla saa napsaistua hintoja alemmas koko verkkokaupan valikoimasta, jossa onkin hurja määrä luonnonkosmetiikkaa:

Alekoodilla GLOW15 saat -15 % alennuksen Jolien verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista eli myös näistä Little Butterfly Londonin helmistä 15.4.2018 saakka. Koodi ei koske seuraavia tuotemerkkejä: Kjaer Weis, In Fiore, Josh Rosebrook, NUORI tai May Lindstrom Skin, eikä lahjakortteja, Jolie boxeja tai span palveluita.


Käytätkö sinä jalkakosmetiikkaa?
 

Kommentit

 1. Jalkoja tulee rasvattua ja keväällä käytän kuorintasukat. Mutta tämä kuulostaa kyllä kivalta, sellaista varsinaista "helpottajaa" ei jaloille löydy minulta :) joskus kun on pakko nostaa jalat ylös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorintasukat kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! :D Mä rasvaan toki myös jalkoja (sheavoilla), mutta se ei vaikuta niinkään niiden viilentämiseen.

   Poista
 2. Tän brändin tuotteissa on jotenkin kivan hempeät pakkaukset. <3 Mä rasvailen jonkun verran, mun viimeisin ihastus on karitevoi, joka on tehnyt sen, että jalkoja ei tarvi enää rasvailla kuin pari kertaa viikossa ennen nukkumaan menoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rasvaan joka ilta kantapäät sheavoilla myös. :)

   Poista
 3. Jalat rasvaan joka ilta suihkun jälkeen. Siitä on tullut niin itsestäänselvyys, että jalat tulee rasvattua ihan automaattisesti. Joskus viilentävät rasvat tekevät tosi hyvän säväyksen, mutta käytän mieluiten paksuja jalkarasvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, kantapäät olisivat ties miten korput ilman rasvausta. :) Mutta viilennnys on vielä oma asiansa, kun jalat on turvonneet ja väsyneet.

   Poista
 4. Minulla on käytössä Urtekramin jalkavoide, se on kyllä tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muistaakseni ollut myös se joskus. Viilentävä se ei muistaakseni ollut mutta muuten hyvä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^