Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Blogisynttärit & arvontalinkki | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Blogisynttärit & arvontalinkki

Osa postauksen tuotteista on pr-näytteitä

Touko-kesäkuun vaihteessa meikäläisen blogi täyttää vuosia, ja kuten edellisinä kertoina, tämä tarkoittaa pientä ekstraa lukijoille. Tällä kertaa se on arvonta, johon kokosin tuotteita omin kätösin, ja siitä kerronkin vähän alempana. Edit: arvonta on päättynyt!


Blogini on päässyt jo vauvaiästä eteenpäin ja kohta tuleekin plakkariin kolme vuotta (aloitin blogin 2015) säännöllistä, viikottaista bloggaamista.  En jää pitämään synttäripuheita, mutta bloggaamisen plussia ja miinuksia kyllä vähän valotan!

Parasta bloggaamisessa on toki se, että mulla on paikka intoilla kosmetiikasta. Olen tutustunut blogin kautta myös muihin bloggaajiin ja saanut myös kavereita, ja yhteisöllisyys onkin Suomessa blogimaailmassa hyvällä tolalla, eikä kyräilyyn ole tarvetta. Samoin lukijoiden kommentteja odotan, luen ja vastailen niihin mielenkiinnolla - ilman tätä kommunikaatiota bloggaus olisi vähän köyhää.


Ei ehkä niin kivaa on joskus blogin aikatauluttaminen, jos on kiireinen viikko. Blogille täytyykin löytää aikaa aikaisista aamuista tai myöhäisistä illoista, sillä varsinaista palkkatyötähän tämä blogi ei minulle ole (eikä esim. affituloilla pääse rikastumaan).

Harrastukselle löytyy kuitenkin aina aikaa. Monen postauksen taustalta löytyykin tuntien työ suunnittelun ja kirjoittamisen kanssa. Myös valokuvaamisen järjestely vaatii joskus talvella luovuutta, kun valoa on vähän. Toisaalta ymmärrän myös niitä, jotka ilmoittavan blogin lopettamisesta. Myös joskus (kauneus)bloggaajien parjaaminen saa karvat pystyyn, sillä kosmetiikasta kiinnostuneita pidetään nettikeskusteluissa jotenkin vajaaälyisempinä, vaikka ihmisestä ei muuta tiedettäisi.
Mutta synttärit ovat iloinen juttu, eli se arvonta!  Arvonnan löydät siis tällä kertaa Instagramin puolelta täältä näin, eli vain Instagramiin kommentoijat ovat mukana arvonnassa.

Osa arvonnan tuotteista on itse ostettuja, osa blogin kautta saatuja. Kaikki ovat siis käyttämättömiä ja avaamattomia, mutta sellaisia, jotka olen valmis päästämään uuteen kotiin. :) Yksi onnekas voittaa siis tämän koko setin. Mukana on mm. trendikästä korealaisvaikutteista kosmetiikkaa ja aurinkosuoja.

Arvonnan kosmetiikat:

Lushin Sesame Suntan 250 g, mieto aurinkosuojavoide, SPF 10, 

NCLA Pink Caddy, 7-free-koostumuksen ekoluksus-kynsilakka, sävykin on ihanan kesäinen pinkki!

Whamisa Organic Flowers  Peeling Finger Mitt, matkallekin mukaan sopiva yksittäispakattu kuorintalappunen kasvoille. 

Orgaid Vitamin C sheet mask, ihoa kirkastava ja kosteuttava luonnonkosmetiikan kangasnaamio.

Ekovista Vihreä tee -konjac-sieni. Pakkaus on vanhan mallinen vielä, mutta konjac-sieni on aivan yhtä priimaa. ;)

Näytteet:

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask -näyte

Urban Veda kasvokuorinta


Palkinnon arvo on noin 65 euroa. Lähetän paketin Matkahuollon pakettina ja käytän voittajan osoitetta vain arvonnassa.  Osallistumaan pääset Instagram-tililläni. 
Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^