Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edullinen luonnonkosmetiikan luomiväripaletti | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edullinen luonnonkosmetiikan luomiväripaletti

Benecos-luomivärit saatu pr-tuote
*mainoslinkki


Luomiväripaletit herättävät jostain kumman syystä aina vähän tavan luomivärejä enemmän ihastusta. Tiedä sitten, ehkä se on juuri se värikäs kombo joka vetää puoleensa. 

Paletit ovat usein myös suhteessa edullisempia kuin yksittäiset napit, ja nyt voinkin vinkata vielä edullisen brändin paleteista.

Luonnonkosmetiikan ihana ja edullinen meikkisarja Benecos pitää repetruaarissaan kolmea eri sävyistä palettia: *harmaasävyinen Smokey Eyes, *ruskea Coffee & Cream sekä *violettiin vivahtava Beautiful Eyes.

Lukuvinkki: Alle 20 e vegaaniset meikkisuosikit 

luomivaripaletti benecos

Edullinen luonnonkosmetiikan luomiväripaletti - Benecosin paletti x 3 


Benecosin paletit ovat varmasti edullisimpia luonnonkosmetiikan luomiväripaletteja (alle kympin per paletti), joita saa helposti käsiinsä Suomesta. Suosittelen Benecosia, jos etsit kohtuuhintaisia perusluomivärejä, joilla saa arkimeikin helposti. Paleteissa on vähän hohtavia ja mattaisempia sävyjä, jotka ovat etenkin luonnollisen lopputuloksen etsijän mieleen.

Luomivärinappien koostumukset ovat pikkuisen pöliseviä, joten niitä kannattaa ottaa siveltimeen vähän kerrassaan. Vaikka koostumus ei ole varsinaisen kermaista, luomivärit kestävät kyllä pohjustetuilla luomilla hyvin. Mattaisemmat sävyt vaativat aina vähän tarkemman otteen häivytyksen kanssa, kuten yleensä.

benecos luomivarit


Suosikkini näistä on ruskeasävyinen Coffee & Cream -paletti. Teen usein hillittyjä luonnollisen sävyisiä meikkejä, joten tämä ei yllättänyt. Tässä onkin kaikki tarvittavat perussävyt arkimeikkiin, ja uumoilen taas vaaleimman sävyn loppuvan aiemmin. Ja tuo helmiäisin keskiruskea sävy on ihana!


Myös violetinsävyisen Beautiful Eyes-paletin ruskea sävy on tosi kiva. Tykkään violetista väristä muutoin mutta silmämeikissä arastelen sitä, mutta paletin sävyt eivät ole kaikista kirkkaimmat violetit. Eli voi hyvin treenata värikästä silmämeikkiä turvallisesti, haha.


Pigmentit ovat luonnollista laatua, lähinnä mineraalipohjaisia. Osa sävyistä on enemmän erottuvia kuin toiset. Etenkin Smokey Eyesin sävyt pompsahtavat hyvin esille. Tämä harmaasävyinen paletti näkyi blogissa jo viime kesänä, mutta otetaan se vielä tähän vertailuun mukaan.

Sen sijaan violettisen paletin sävyt ovat vähän haaleampia. Jos haluat luomiväristä kuin luomiväristä intensiivisemmän, kokeile sen levittämistä kostealla siveltimellä.Kaikki swatchit on tehty käsivarrelle suoraan, ilman luomivärinpohjustajaa.


Benecosin luomiväripaletteja on myynnissä esim. NHS:n verkkokaupassa, *Hyvinvoinnin Tavaratalossa ja *House of Organicissa pienin hintaeroin, joka tapauksessa alle kymmenen euroa kappale.

Benecosin vegaaniset tuotteet on merkattu suoraan esim. pakkauksiin tai tuotetietoihin, ja Benecosilta löytyy sekä luonnonkosmetiikan että Petan cruelty free-sertifikaatit.

Kommentit

 1. Lilasävyinen paletti puhuttelee mua eniten näistä kolmesta:)
  Sen voisin hyvinkin hankkia itselleni, koska lilat sävyt on aina mun makuuni.
  Ostin muuten sun suosituksesta Benecosin peiteainepaletin, ja hyvin on toiminut, vaikka koostumus on aika kova, mutta ehkä parempi niin kuin, että olisi liian löysää;) Kiitos vinkistä, otin siitä vaarin;) .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lila on myös nätti, vaikka ruskea vei mulla voiton. :) Hei ihana kuulla että peiteainepaletti on kiva! Se ei ole tosiaan superpehmeää mutta eipähän ainakaan kulu supernopeasti. :D

   Poista
 2. Tuo violetti paletti on ihana, itselläkin joskus ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanan turvallinen mutta silti jotenkin special paletti. <3 :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^