Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hyvä ripsiväri alle kympillä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hyvä ripsiväri alle kympillä

Hyvien ja edullisten löytöjen tekeminen ilahduttaa aina. Etenkin kun kyse on arkimeikin perusjutusta eli ripsarista. Kosmetiikkahörhönä tulee usein pieni kutina testailla uusia merkkejä, ja onneksi annoin periksi tosi edulliselle Jordanalle. Sarjaa on myyty joskus Suomessa ja nyt se on taas ilmestynyt verkkokauppaan, joten klikkasin itselleni Best Length Extreme-ripsivärin.


Edit: Jordanan meikkejä ei toistaiseksi myydä enää Suomessa.

Lukuvinkki: Vegaaniset ripsivärit listattuna

Jordana kuuluu tosiaan värikkäät ja edulliset -kategoriaan ja on ilmeisesti samaa firmaa Milanin kanssa. Jordana on eläinkokeeton, Leaping Bunny -sertifioitu ja osa tuotteista on vegaanisia. Osassa tuotteissa voi olla mehiläisvahaa, karmiinia tai lanoliinia (eli kannattaa tsekata ainesosat tai googlettaa). Tämä ripsari on ainoa Jordanan vegaaninen ripsari, mutta onneksi toimiva sellainen. Ja tosiaan, Jordana ei ole luonnonkosmetiikkaa, enkä ole laajasti tutustunut sen muihin tuotteisiin.


Olen joskus vähän skeptinen tosi halpoja meikkejä kohtaan, myönnän. Jordanallekaan en asettanut mitään odotuksia ja arviot netissä olivat vähän vaihtelevia vuosien takaa - mutta kyllä joudun taas hautaamaan epäilyni. Ripsari taikoo pidemmät, erotellut ja näyttävämmät ripset helposti.

Jordanan ripsivärissä on eripituiset harjakset ja isohko levityspää. Levittäminen onnistuu kuitenkin ilman luomen tuhruja tai varisemista, ja harjakset nappaavat väriä juuri sopivasti. Ripsiväriä voi kerrostaa pari kertaa ennen hämähäkki-efektiä.

Ripsarin nimestäkin voi päätellä että se on pidentävää sorttia. Omat lyhkäiset räpsyni se erottelee ja pidentää näkyviksi tosi hyvin. Ja myös volymisoi jonkin verran, etenkin kun kerrostaa. Jälki ei ole supersuper-näyttävää, mutta aika hyvin, ja enemmän kuin "luonnollinen look". Tykkään.


Massa on myös hyvää heti ensimmäisillä käyttökerroilla: ei liian kosteaa, ei liian kuivaa, eli ei tarvitse odotella että ripsarin koostumus "parantuisi". Minkä vaan ripsarin käyttöajaksi suositellaan nykyään 3 kuukautta avaamisen jälkeen mikä on hyvä muistaa Jordanan kanssa. Ripsari ei ole virallisesti vedenkestävä, mutta eipä se ole varissut tai karissut.Jordanaa ei myydä Suomessa kivijalkakaupoissa mutta verkkokaupassa kyllä. Ostin omani täältä hintaan 7,9 euroa. Toimitus oli nopea, noin kaksi päivää.

Ainakin myös esim. silmämeikin pohjustusaine ja kulmakynä ovat vegaanisia.Onko Jordana sinulle tuttu? Milloin teit viimeksi edullisen löydön?

Kommentit

 1. Mulla on ollut joskus Jordana maskara, jota kehuttiin kaikissa ulkomaisissa blogeissa ja tubessa. Googlailin ja se oli muistaakseni Best Lash Lengt. Sillä tuli tosi näyttävät ripset, mutta muistaakseni kooostumus oli liian kuiva makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ehkä siis ollut tämä sama? Ihmeen pitkiä nimiä kyllä näillä Jordanan maskaroilla. :D Tämä on ainoa Jordanan vegaaninen ripsari, joten tähän on mulla "tyytyminen". :D

   Poista
 2. Ei ole tuttu, mutta nättiä jälkeä tekee. Mun viimeisin edullinen löytö taitaa olla Natural Goods Companyn puhdas Sheavoi viime talvelta. Kädet ei ole ikinä olleet näin pehmoiset, kuin sitä laittaa yöksi. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheavoi on mun vakkari kantapäille. :D Toimis varmasti myös käsille!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^