Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lush & kroppa kohti kesää | King of Skin | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lush & kroppa kohti kesää | King of Skin

Tuotteet ovat pr-näytteitä

Kuorinta ja kosteutus, nuo ihonhoidon kenties tärkeimmät hoitovinkit. Lotraan kesät ja talvet molempien parissa, mutta etenkin näin vuodenaikojen vaihtuessa (hei minne se kevät meni?) nämä stepit ovat tärkeitä. Etenkin näin itseruskettavien kautena ihon kuorinta ja lempeä kosteutus ovat in.

Sain Lushin pr-paketista pari kesäihollekin mätsäävää tärppiä: rouheasti kuorivan Cherryish -palan ja lempparini vuosien takaa, kiinteän suihkussa käytettävän vartalovoin nimeltä King Of Skin. Molemmat tuotteet ovat vieläpä pakkauksettomia!Lue myös: Lushin pakkaukseton kosmetiikka

Lush ilman pakkausta: Cherryish -kuorinta ja King of Skin vartalovoi


Lushin Cherryish -kuorinta on todella herkullinen pala jo ulkomuodoltaan: sydämenmuotoinen, jossa on kohokuviona kirsikka. Suklaa ja kirsikka, iiks! Vähän Twin Peaks -viboja?

No mutta, Cherryish -palanen on jo pieni heikko kohta minulle, sillä olen kirsikkafani ja harmittelen ettei Suomessa ole tarpeeksi kirsikkajuttuja saatavilla, oli sitten kyseessä kosmetiikka tai ruoka.

Kuorintapala näyttää ehkä saippualta mutta sitä se ei ole: pala on merisuolapohjainen kuorinta, jossa on erilaisia kasviperäisiä voita, kuten kaakao-, shea- ja murumuruvoita. Ja kyllä: kuivattuja kirsikoita, vegaanista valkosuklaata ja suklaauutetta...! Mutta vain vartalolle. ;) Suklaan tuoksu on tässä aika vieno, muutoin tuoksu on vähän vaniljainen. 

Kuorintana Cherryish on skarppi ja hyvin rouhea. Kuorivat palaset ovat epätasaisia, ja tällä saa kropan kuolleet ihosolut liikkeelle - vaikka sen itseruskettavan tieltä. Pala sulaa kosteassa ja lämpimässä hiljakseen iholle, mutta ei onneksi murustu helposti.

Edit 2020: tuotetta ei ole tällä hetkellä enää valikoimassa :(


Lushilla moni tuote on kokonaan pakkaukseton, mutta neliskanttisen metallirasian voi ostaa erikseen vartalovoipaloille. Se ei ihan natsaa muodoltaan kaikkiin paloihin koska on neliskanttinen - mutta ehkä sitten vähän sulaneisiin jo?

Säilytyksessä on hyvä huomata että liian kuuma sulattaa vartalovoit, eli nämä kannattaa säilyttää ilmavasti suihkuhuonessa (ei saunassa!).

King of Skin -vartalovoi ja kuin hoitoaine vartalolle


King of Skin on ollut pitkään vakkarini Lushin valikoimasta. Tämän pienen sankarin idea on olla suihkussa käytettävä ihon kosteuttaja, "kuin hoitoaine vartalolle". Eli palaa hierotaan iholle suihkussa suihkugeelien jälkeen ja jätetään iholle ekstrakostettajaksi. Vegaaniset suihkuvoit ovat harmittavan harvalukuisia, mutta tämä ajaa kyllä asian. 

King of Skinin tuoksu on aika mieto Lushin kriteereillä: vähän kermainen ja pehmeä,  ei mitenkään parfyymimainen. Mutta sopivan lempeä suihkuhetkiin.

Käteen näppärästi sopiva vartalovoi on rakennettu hyvin kosteuttavaksi: pohjalta löytyvät reilu kaakao- ja sheavoi, ja muutoin ihoa hellivät mm. rauhoittava kaura, banaani ja avokado. Ainesosat ovatkin hyvin luonnollispainotteisia, vielä kun tässä kombossa on paljon kasviöljyjä.

King of Skin sopii sekä vartalovoiteen kaveriksi että sen tilalle, vähän riippuen ihon kunnosta. Suihkussa käytettävä kosteuttaja jättää iholle tarkoituksella voidemaisen fiiliksen, ja sen päälle voi vielä kerrostaa tarvittaessa muita vartalovoiteita (tämä on hyvä juju talvella). Suosittelen tätä lämpimästi kaikille, joiden iho tykkää kuivahtaa.

Ja kesällä taas kunkku voi toimia ihan siltänään - kun vartalovoiteen levittää jo suihkussa, säästää aikaa ennen pukeutumista. Kroppani iho onkin kesällä selkeästi paremmassa kunnossa, jolloin tämä suihkuvartalovoi joskus riittää nopeaksi "vartalovoiteeksi". King of Skinin hinta Lushilla on 13,95 euroa.Kommentit

 1. Iih rakastan kanssa kaikkia Twin Peaks viboja sekä kirsikkajuttuja! Tuo kuorintapala lähtee nyt wish listille, on sen verran söpö että törsäisin vain saadakseni hiplailla sitä.. ehkä. Mietin miten pitkäksi aikaa palanen riittää?

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikat ja Twin Peaks on kyllä ihana kombo. :D

   Kyllähän Lushin palaset kuluvat joka kerralla kun niitä käyttää, ja ovat pehmeitä, vaikka eivät varisevia. Hmm, paha sanoa suorilta tähän miten pitkään kestää, kun en käytä joka päivä. Mun kerran tai pari viikkoon-tahdilla kestänee vähän yli kuukauden.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^