Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maailman söpöin Konjac Sponge | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maailman söpöin Konjac Sponge

Tänään haluan kertoa tutusta suosikkituotteesta, jonka uudistunut pakkaus aiheuttaa aitoa ihastusta. Vai miltä kuulostaa yksisarviskuosiin pakattu kosmetiikka? Ihonpuhdistuksen vanha tuttu tehosieni on ollut vakkarikäytössä jo monta vuotta, mutta en kiellä etteikö viimeisin Mythical Creatures -linja herätä normaalia enemmän kiinnostusta. Söpöysvaroitus!

*Tuote on saatu blogin kautta*

Mythical Creatures -linjaan kuuluu muutama Konjac Sponge-sieni, jonka pakkaukset ovat astetta näyttävämpiä: teemana on esim. merenneitoja, lohikäärmeitä ja yksisarvisia (!!).

Söpöjen pakkausten sisällä on tuttuja konjac -sieniä, jotka toimivat ihon puhdistuksen ja hellän kuorinnan kaverina. Olenkin kirjoittanut monesti blogiin siitä (viimeisin Konjac-postaus löytyy täältä), miten kuorinta-aineiden ostaminen on jäänyt tosi paljon vähemmälle näiden sienten ansiosta. Kuivana sienet ovat koppuria, mutta ne pehmenevät veden vaikutuksesta, jolloin ne toimivat hellän kuorivina "ihmesieninä". Yksi sieni kestää oikein käytettynä (ei saa  vääntää kuivaksi pesusienen lailla!) noin 3 kuukautta.Testiin saamani Mythical Unicorn-sieni on ns. perusvalkoinen konjac, joka sopii monelle ihotyypille. Tai siis ei ole perussieni, koska yksisarvinen... Kooltaan tämä on aika reilu, joten tämä sopii mielestäni hyvin myös kropalle. Oma ihoni ei ole järin herkkä, joten voin käyttää huoletta monenlaisia konjac-sieniä, joista tämä valkoisen kerrotaan sopivan ns. koko perheelle.

Myyttisiä söpöily-konjac spongeja on myös mm. harmaa rasvoittuvan ihon sieni (sisältää aktiivihiiltä) ja sekaihon vihreää savea sisältävä  "lohikäärmesieni".

Lisäksi pakkaukset kätkevät söpöt imukalvopinnalla varustetut ripustuskoukut spongeille, jotka voi kiinnittää suihkun seinään. Hmm, pitäisikö keräillä kaikki nämä riviin kylppäriin? ;)


Sain sienen testiin Raw Beauty Storesta, joka on turkulainen luonnonkosmetiikan putiikki. Konjac Spongen hinta on siellä 12,9 euroa.

Raw Beautyn verkkokauppa lienee myöhemmin tänä vuonna tuloillaan, mutta putiikissa voi toki vierailla jo nyt (Humalistonkatu 15). Kirjoitin visiitistä aiemmin Turun luonnonkosmetiikan skenestä kertovassa postauksessa. 

Konjac Sponge Companyn "konjakit" ovat vegaanisia ja Leaping Bunny -sertifioituja.
Kommentit

 1. Kaikki The Konjac Sponge Company'n sienet ovat valmistusvaiheessa olleet noin 2 viikon ajan vulkaanisessa lähdevedessä,Jejun tuliperäisellä saarella Etelä-Koreassa. Näin ne imevät itseensä kivennäisiaineita ja mineraaleja. Toisiin sieniin lisätään vielä erilaisia savilajeja tai bambuhiiltä, mutta valkoiseen ("perus")sieneen ei ole siis lisätty mitään, joten se soveltuu tämän vuoksi käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

  Vartalolle löytyy oma sieni, mutta tottakai kasvosieniä voi myös käyttää siihen tarkoitukseen :)

  The Konjac Sponge Company sienet ovat patentoituja alkuperäisiä etelä-korealaisia sieniä, joten sienten alkuperä ja laatu on aina taattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja faktapläjäyksestä! Olen niin useasti mielestäni kirjoittanut konjaceista että en tähän enää tuota infoa lisännyt. :)

   Vartalosieni mulla on ollutkin, mutta käytän tosiaan ihan omin luvin joskus kasvosientä kropallekin ja hyvin toimii - mitä nyt isompi sieni on kropalle varmasti vähän ergonomisempi. :)

   Poista
 2. No on kyllä tosi söpö pakkaus tässä. Kolahtaa kyllä meikäläiseen. :D

  VastaaPoista
 3. En tiennytkään, että nämä ovat The Konjac Sponge firman tuotteita. Pink Clay -versio oli superpehmeä, ja voisi sanoa että paras kokeilemani konjacci :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olennot ovat kyllä aika yllättävä veto, kun normaalisti firman tuotteet on aika minimalistisia. Mun suosikki on ehkäpä se bambu/charcoal-sieni. :)

   Poista
 4. No nyt on söpö pakkaus! Varmasti erottuu muiden Konjac sienien joukossa :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^