Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Toukokuun parhaat kosmetiikat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Toukokuun parhaat kosmetiikat

Oudon lämpöinen toukokuu aloitti kesän jo etuajassa - ja se näkyy myös kuukauden kosmetiikkalemppareissa. Viime vuonna ehkä vähän vielä hytistiin tässä vaiheessa, mutta nyt plakkarissa on suojakertoimia meikissä sekä ihonhoidossa ja kosteuttavan kepeitä koostumuksia.

Osa tuotteista on pr-kosmetiikkaa, postauksessa on mainoslinkkejä*

Jane Iredale Glow Time BB-voide (sävy BB3)

Ehkä joku on voinut välttyä mun hehkutukselta, mutta tästä meikkipohjasta tykkään. Virallisesti BB-voide mutta peittokyvyltään jopa täysin peittävä, vähän kuultava ja kunnollisen SPF:n (25) sisältävä Jane Iredalen hitti on ollut omiaan kesän ensimmäisinä aurinkoisina päivinä. Pigmenttiä riittää sen verran, että annostelussakin saa käyttää malttia! Toisiksi vaalein sävy sopii nyt myös itserusketetulle iholle. 


Kure Bazaar Super Base -aluslakka 

Kynsipostauksia en ole tehnyt moneen kuukauteen, ja syy löytyy kynsieni lyhyestä ja liuskoittuvammasta kunnosta. Olen muutaman viikon käyttänyt myös vahvistavaa aluslakkaa kaiken muun hoidon ohella, ja saan kynnet pysymään siedettävämmässä kunnossa. Kure Bazaarin Super Base -aluslakka on pieni innovaatio: hoitava ja vahvistava lakka, jolla on 10-free koostumus. Koostumuksessa on myös 1% piitä, jonka kerrotaan vahvistavan kynsiä. Tämä on ässä nopeasti kuivuvana aluslakkana, joka ei ainakaan huononna kynsien kuntoa.
  


Organic Shop Moroccan Princess -hoitoaine

Hiustuotteista nappasin mukaan ns. halpista  eli alle vitosen maksaneen hoitsikan. Tähän hintaan ei kannata odottaa superluksusta, mutta suht hyväkuntoisille hiuksille tämä luonnonkosmetiikan hoitsikka toimii. Tämä hoitaa homman hyvin kotiin: selvittää, siloittaa ja jättää hiukset pehmeämmäksi ilman holvaamista tai pitkää muhittelua. Juoksevasta koostumuksesta huolimatta mm. oliiviöljyllä ryyditetty hoitis saakin suosikkileiman mutkattomasta hoitavuudestaan.Atopik kasvovoide SPF 30 

Suojakertoimellinen kasvovoide on ihan must viimeistään nyt, ja holvaankin sitä rutiinilla joka aamu. Kotimaisen Atopikin uusi kasvoide sisältää tarpeeksi korkean kertoimen, ei rasvoita tai jätä tahmaista tunnetta ja toimii ennen kaikkea meikin alla. Aivan sujahtamalla tämä ei sujahda iholle, mutta pikku hiljaa aurinkovoiteen fysikaalinen suoja tasoittuu (ja toimii ainakin meikin alla). Kirjoitin Atopikista enemmän täällä.The Body Shop Banaani-vartalojogurtti

Nyt kuuluu vähän kummia, sillä kroppasuosikiksi valikoitui jotain luonnonkosmetiikan ulkopuolelta. Ylijäämätuotannon banaaneita hyödyntävä vartalojogurtti on ollut aika ässä kuumina ja helteisinä (!) päivinä,  kun suihkun jälkeen pitäisi saada tosi nopeasti imeytyvä vartalovoide ilman odottelua. Ja jep, haters gonna hate, mutta banaanivanukkaan tuoksu vetoaa näin pieninä annoksina minuun. Intoilin tästä syrjähypystä aiemmin klik.
Kommentit

 1. Kylläpä tuo Kuren aluslakka kuulostaakin mielenkiintoiselta! TBS banaanituotteita on itsekin tullut ostettua tässä kuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä parhaita aluslakkoja! Jes,ihanaa että joku muukin intoilee banaanituotteista. ;)

   Poista
 2. Tuo aluslakka kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! Mulla on niin hauraat kynnet, että ne lohkeaa heti, kun ovat kasvaneet vähänkin. Tämä tuote voisi siis olla kokeilun arvoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän samanlaiset kynnet ja pidän ne aina lyhyinä. Aluslakka on auttanut kaiken muun hoidon ohella. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^