Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset eli synteettiset meikkisiveltimet listattuna | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaniset eli synteettiset meikkisiveltimet listattuna

*mainoslinkki


Vegaaninen sivellin hakusessa? Ei meikkipakkia ilman siveltimiä! Ehkä tiesitkin, että meikkisiveltimissä voi hyvinkin olla eläinten karvaa - vaikkapa vuohea, ponia, oravaa tai jotain karvaa, jonka alkuperäkään ei aina ole varma. Meikkisiveltimet ovat olleet näihin päiviin saakka lähes  poikkeuksetta eläinkarvallisia, kunnes viime vuosina vegaaniset ja cruelty free-siveltimet ovat marssineet areenoille.

Synteettisestä kuidusta tehdyt siveltimet ovat tuttu näky jo ammattimeikkaajillakin, ja laatusiveltimiä on jo hankala erottaa eläinkarvallisista. Vegaanisten meikkisiveltimien etu on yleensä se, että ne ovat huomattavasti pehmeämpi kuin eläinkarvaiset, joten ne voivat sopiva paremmin herkkäihoiselle. Synteettisestä kuidusta tehdyt siveltimet pysyvät myös helpommin hygieenisinä, sillä ne kestävät viikottaista saippuapesua erinomaisen hyvin.

Eläinystävällisyyden ja siveltimien hyvän laadun nimissä suosittelenkin lämpimästi tutustumaan täysin eläimettömiin, vegaanisiin eli synteettisiin siveltimiin. Niinpä on jälleen listan paikka: listasin alle vegaaniset siveltimet Suomesta, olkaas hyvä. 

Synteettisissä siveltimissä valinnanvaraa riittää. Listasinkin tähän tunnetuimpia merkkejä, jotka ilmoittivat selkeästi siveltimiensä "karvojen" eli kuidun alkuperän. Jos listalta puuttuu jokin vegaaninen sivellin, vinkkaa siitä kommenteista.

Edit: pävitän postausta, päivitetty viimeksi 2019.
Vegaaninen meikkisivellin


Vegaaniset meikkisiveltimet listattuna


100% Pure -  kaikki tämän luonnollisen meikki- ja kosmetiikkasarjan siveltimistä ovat synteettisiä eli vegaanisia siveltimiä. 100 % Purella on siveltimiä esimerkiksi arjen kasvo- ja silmämeikkiin. *Parhaan valikoiman 100 % Puren tuotteita löydät House of Organicista.

Alima Pure - luonnonkosmetiikan huippuhyvien meikkien tuotesarjalla on myös sivellinpeli kunnossa: valikoimassa on parikymmentä ammattilaistenkin suosimaa meikkisivellintä, jotka ovat kaikki valmistettu synteettisestä taklon-kuidusta. *Alima Puren siveltimet ja meikit löydät Jolien verkkokaupasta.

Benecos - kun etsit edullista ja aina luotettavan hyvää, Benecos on fiksu valinta meikeistä ja vegaanisista siveltimistä. Benecosilla on setti värikkäitä siveltimiä perusmeikkiin, kuten tämä *kabukisivellin mineraalimeikille, jonka voit hankkia esimerkiksi linkin takaa House of Organicista.

The Body Shop
- The Body Shopin siveltimet olivat niitä ensimmäisiä varteenotettavia siveltimiä markkinoilla, ja yhä tänääkin  *koko The Body Shopin sivellinvalikoima on vegaaninen. Etenkin kabuki-sivellin on pienessä kulttisuosiossa!

Boho Cosmetics - ranskalaisella luonnonkosmetiikan sarjalla on muutama sivellin, jotka ovat kaikki vegaanisia. Bohon tuotteita voit bongailla monesta luonnonkosmetiikkaa myyvästä verkkokaupasta.

Cover FX - kuten kaikki Cover FX:n meikit, myös siveltimet ovat vegaanisia, ja valmistettu synteettisestä materiaalista. Iso valikoima siveltimiä vaativillekin meikkaajille. Myynnissä esim. *Elevenin verkkokaupassa.

E.l.f.- kaikki tämän halpismeikkisarjan siveltimet ovat vegaanisia. Myynnissä apteekeissa ympäri Suomea.

Ecotools - ehdoton suosikki vegaanisiveltimistä! Ecotools on tehnyt jo vuosien ajan vegaanisia, kohtuuhintaisia ja ennen kaikkea laadukkaita siveltimiä aina silmämeikistä contour-suteihin. Kun haluat saada sivellintilanteen kerralla kuntoon, suosittelen Ecotoolsin edullisia (n. 20 -30 e) ja uskomattoman hyviä sivellinsettejä eri meikkeihin. Myynnissä esim. Sokoksella ja isolla valikoimalla linkin takana *oletkaunis-verkkokaupassa.

Estelle & Thild  - luonnonkosmetiikkasarjalla on myös pienehkö meikkilinja, johon kuuluvat siveltimet ovat kaikki vegaanisia. Katso valikoima esim. *Elevenin verkkokaupasta täältä.

Hynt Beauty - luonnonkosmetiikan huippuhyvällä meikkisarjalla on kourallinen laadukkaita eläinystävällisiä siveltimiä esim. meikin pohjustukseen ja häivytykseen. Kaikki siveltimet ovat vegaanisia, parhaan valikoiman löydät *kotimaisesta luonnonkosmetiikan Naturelle -verkkokaupasta

IDUN Minerals - apteekeissa myytävällä mineraalimeikkisarjalla on pehmoisen laadukkaita siveltimiä koko kasvomeikkiin - ja kaikki vegaanisia.

Inika Organic -kokonaan vegaanisen meikkilinjan siveltimet ovat myös kaikki synteettisestä karvasta. *Katso siveltimien valikoima House of Organicin verkkokaupasta. 

Jane Iredale - vuonna 2018 julkaistu uusi sivellinlinja on valmistettu kokonaan synteettisistä kuiduista. Jane Iredale on ammattilaisten suosima ylellinen kosmetiikkalinja, jonka tuotteita voit hankkia kosmetologeilta, Sokokselta ja *Cocopandasta täältä. 

KICKS Beauty - Kicksillä on paljon vegaanille sopivia kohtuuhintaisia siveltimiä, ja tuotetiedot näet helposti *Kicksin verkkokaupasta.

Lauren Brooke - värikosmetiikan ohella myös Lauren Brookella on kymmenisen vegaanisivellintä, esim. arjen pohjameikkiin ja silmämeikkiin. Lauren Brooken meikkejä ja siveltimiä on Suomessa myynnissä vain *TwistBessä täällä.

Lily Lolo -  tässä on Ecotoolsin ja Real Techiniquesin ohella tuotesarja, jonka sivellinvalikoima sisältää kaikki tarvittavat siveltimet fiksulla hinnalla ja pitkään kestävällä laadulla (olen käyttänyt useita jo neljä vuotta). *Katso koko valikoima maahantuojan verkkokaupasta House of Organicista.

Linda Hallberg - ruotsalaisen meikkitaitelijan  meikkisarjan kaikki siveltimet ovat vegaanisia.*Meikkaajien suosimia ja varsin edullisia siveltimiä voit hankkia Kickistä.

NYX - kaikki NYX:in meikit eivät ole vegaanisia, mutta sivellinvalikoima on! Kohtuuhintaisia, reilusti alle 20e:n synteettisiä siveltimiä on myynnissä esim. Sokoksella  ja *Bangerheadin verkkokaupassa.

Puro Bio - edullisella luonnonkosmetiikan meikkilinjalla on myös muutama eläinystävällinen sivellin. *Tsekkaa valikoima House of Organicista!

Real Techniques Kokonaan synteettisen valikoiman Real Techniquesilla on myös älyttömän laaja valikoima siveltimiä oikeastaan ihan kaikkeen meikkaamiseen detaljoiduista siveltimistä näppäriin perusmeikkauksen setteihin. Iso valikoima löytyy esim. *Olet Kaunis-verkkokaupasta.  Ecotoolsin ja Lily Lolon ohella Real Techniques tekee parhaat vegaaniset siveltimet! 

Sigma Beauty - ammattimeikkaajien suosima sivellinsarja on alkanut muuttamaan siveltimiään vegaanisiksi, ja tuotetiedoista voit bongata uudet vegaaniset vaihtoehdot. Sigmalla on todella kattava valikoima siveltimiä niin kasvoille kuin detaljoituun silmämeikkiin, joten muutos on todella odotettu! Kehuttuja siveltimiä on *saatavilla esim. Elevenissä täällä.

Silk oil of Morocco - kokoaan vegaanisella meikkisarjalla on valikoimassaan myös harvinaisempia synteettisiä meikkiharjoja - lue kokemuksiani Silk oil of Moroccon meikeistä ja siveltimistä.

Uoga Uoga -  mineraalimeikkejä valmistavalla liettulaisella kosmetiikkasarjalla on napakka, pitkävartinen sivellin, joka sopii hyvin jauhemaisen mineraalimeikin levitykseen. *Uoga Uogan siveltimet löydät Greenlipsin verkkokaupasta.

Urban Decay  - huippuhyvät Urban Decayn siveltimet ovat kaikki vegaanisia. Urban Decayn tuotteita löydät esim. Sokokselta.

ZAO - luonnonkosmetiikan meikkilinjan kylkeen on tehty muutamia vegaanisia siveltimiä esimerkiksi puuterille, poskipunalle ja meikkivoiteelle. Tuotteita myydään kosmetologeilla.

Zuii Organic - kun etsit ammattimeikkaajien suosimia vegaanisia siveltimiä, katso Zuiin valikoima (Ecotoolsin ja Jane Iredalen ohella)! *Kattauksen Zuiin siveltimiä löydät House of Organicin verkkokaupasta.Kommentit

 1. Tosi hyvä listaus! Mä käytän pääasiassa Sigman ja RT:n siveltimiä enkä näe mitään syytä suosia eläinkarvaa olevia siveltimiä. Kyllähän sitä monesti sanotaan, että joissain tapauksissa ne voittaa synteettiset siveltimet, mutta itse ainakin saan synteettisillä ihan riittään hyvää jälkeä aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sigman siveltimiä en ole itse testannut mutta ehkä sekin päivä joskus koittaa heikolle mielelle. :D Joo, mä en toki ole ammattimeikkaaja tms. mutta tiedän että moni meikkitaiteilija käyttää vain synteettisiä myös.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihanaa jos tästä on taas vinkkejä! :) Kiitos kommentista Sari!

   Poista
 3. Oon ymmärtänyt että myös Artisin harjat olisivat vegaaneita ja Cruelty Free, niitä toki joutuu tilaamaan esim. Briteistä, Suomalaisista kaupoista ei saa. Mähän rakastan mun Oval 7 yli kaiken, jos haluan peittävän meikkipohjan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että mikä se merkki oli josta olin lukenut sun blogista. ;) Kyllä Artis on kokonaan vegaaninen, tulispa vielä Suomeen niin pääsisi tällekin listalle. :D

   Poista
 4. Olipa laajasti eri merkkejä, pitää tutustua tarkemmin noihin tuntemattomiin :) Nanshyn siveltimet ovat myös synteettisiä ja vegaanisia, niitä saa mm. BeautyBay:stä. Nanshyn poskipunasivellin on aivan loistava, lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanshyja mulla onkin yksi setti ja joskus niistä kirjoitin myös blogiin. :) Jätin tästä pois, koska niillä ei ole enää suomalaista maahantuojaa.

   Poista
 5. Hei, huippu lista! Mun pitäs alkaa uusimaan mun siveltimiä, niin täältä onkin kätevä käydä kurkkimassa nuita merkkejä, miltä löytyy synteettisiä siveltimiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tästä on kenties hyötyä! <3 Valinnanvaraa on ainakin jonkin verran jo. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^