Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Käytetyimmät meikkisiveltimet just nyt | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Käytetyimmät meikkisiveltimet just nyt

En tiedä, voiko ihaniin meikkisiveltimiin kyllästyä, mutta tottahan toki osa yksilöistä nousee helpommin säännölliseen meikkien sutimiseen. Sain keväällä tutustua moneen uuteen vegaaniseen siveltimeen ja näpyttelin synteettisten siveltimien listankin blogiin (tänne). Nyt napsin muutaman tärpin areenalle näiden uutuuksien joukosta: kaikki nämä ovat jääneet pidempään käyttöön.


Osa siveltimistä on saatu blogin kautta. Sisältää mainoslinkkejä*

Käytetyimmät meikkisiveltimet just nyt - vegaaniset suosikit


Ecotoolsin kahden kaksipäisen silmämeikkisiveltimen kombo on uskomattoman monikäyttöinen. Ostin tämän keväällä, ja olen käyttänyt näitä molempia jo huhtikuusta saakka lähes aina meikatessa.

Näihin kahteen siveltimeen on ympätty oikeastaan kaikki tarvittava silmämeikkiin. Paketissa on viisto ja topakka sivellin esim. kulmatuotteille tai rajauksiin, muhkeampi suti liikkuvan luomen luomivärille/häivytykseen, varjostussivellin ja tarkka pienempi pää.

Siveltimet myydään yhdessä ja niiden hinta huitelee 10 euron luokassa, ja tällä saa todellakin rahalle  vastinetta. Ecotoolsin harjakset ovat pehmoisia, mutta eivät liian liukkaita tai joustavia.


Real Techniquesin uutuuksista löytyy pari innovatiivista sutia, jotka ovat aika erilaisia. Ovaalin muotoinen sivellin on supertiheä ja ässä siistiin ja peittävään lopputulokseen isolle meikkialueelle, lähinnä meikkipohjalle. 

Parhaiten tämä on toiminut myös mineraalimeikkipuuterin kanssa, mutta kerrotaan sopivan myös meikkivoiteelle, ja miksi ei, koska tiheä harjas ei imaise meikkiä juuri sisäänsä. Lopputulos on joka tapauksessa nopeasti peittävä ja tasainen, kun oikean, vähän pyörittelevän tekniikan hoksaa (helposti). Taklon-harjakset ovat tässä myös jäykähköt, ja se meinaa peittävämpää tulosta. *Blend & Blur Foundation Brush on 24,90 euroa esim. oletkaunis-verkkokaupassa.


Real Techniquesin toinen uutuus, Complexion Blender Brush on puolestaan innovatiivisempi suti nestemäisille meikki- ja ihonhoitotuotteille. Tämä suti on tarkoitettu ihonhoidon ja meikkituotteiden sekoitukseen kasvoilla, mutta olen tyytynyt vähän arkisempaan käyttöön eli ohuiden nestemäisten meikkivoiteiden levitykseen.

 Luonnonkosmetiikan meikkivoiteista moni tuppaa "jämähtämään" kasvoille ellei levityksessä ole ripeä, ja tällainen pehmoinen, semi-joustava uritettu sivellin sopii tällaisille meikkipohjille hyvin! Sokoksella tämän hinta näkyy olevan 12,9 euroa.


Nanshyn viuhkasivellintä ei valitettavasti taida saada enää Suomesta, mutta vakkarikäytössä tämä on pieni helmi  - ja viuhkasiveltimiä on onneksi vegaanisina mm. Real Techniquesilla. Nanshyn viuhkasuti on käytössä esim. heleän poskipunan tai korostustuotteen kanssa, kun en etsi kerralla liian pigmenttistä tai kohdistettua lopputulosta, vaan luonnollisen kerrostuvaa. Hyvä myös silloin, jos pelkää että sutii liikaa pigmenttiä kasvoille kerralla! 


Jane Iredale on uusinut siveltimiään ja iso osa niistä onkin vegaanisia. Sain keväällä pr-näytteenä hyvin pehmoisen kabukin, joka on Naturon-kuitua. Harjakset ovat tosi pehmoisia, ylellisen tuntuisia  ja taipuvat myös huomattavasti enemmän kuin monet muut kabukit. Kabukeita käytetään perinteisesti mineraalimeikkipuuterin ja muiden jauhemaisten tuotteiden levitykseen.

Jane Iredalen muhkea uutuus onkin kätevä silloin kun haluaa kevyemmän ja ei-niin-peittävän lopputuloksen meikistä, oli kyseessä sitten mineraalimeikkipuuteri tai vaikkapa viimeistelypuuteri. Sivellin on vähän hintava omaan tämänhetkiseen budjettiini, mutta toisaalta oikein laadukas. Sarjan tuotteita myy esim. Hehku-ketju.


Mikä on sinun suosikkisivellin juuri nyt?


Kommentit

 1. Ecotoolsin siveltimet ovat todellakin hyviä. Tykkään itsekin juuri noista samoista silmämeikkisiveltimistä, sekä isosta puuterisiveltimestä. Myös poskipunasiveltimet ovat erinomaisia. Silmämeikeissä tykkään käyttää myös Wet n Wildin ja BH Cosmeticsin siveltimiä. BH Cosmeticsillä on myös hyviä vegaanisiveltimiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin samoja suosikkeja. :) Wettiksellä ja BH:lla on tosiaan kaikki siveltimet vegaanisia, mutta en oo testannut niitä. :)

   Poista
 2. Mä en saa tuolla RT:n "kasvoharjalla" yhtä peittäävää tulosta kuin sienellä, mutta on se kuitenkin aika hauskaa käyttää tälläistä vähän erikoisempaa levitystapaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieni on kyllä yleesä omaa luokkaansa jos haluaa nopeasti peittävän. Harja on myös erikoinen, jota hetken aikaa ihmettelin. :D

   Poista
 3. Tuo Iredalen Kabuki näyttää just ihanan pehmeältä! Mä käytän aika paljon Ecotoolsin siveltimiä ja muutama Sigmakin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hurjan pehmeä ja joustava! Sigman vegaanisiveltimiä oon tsekkaillut sillä silmällä,mutta en ole lähtenyt vielä tilailemaan niitä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^