Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Se paras luonnonkosmetiikan meikkivoide? | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Se paras luonnonkosmetiikan meikkivoide?

*mainoslinkkejä


Jos seuraa pikkuisenkaan luonnonkosmetiikan trendejä, niin eräs vegaaninen luonnonkosmetiikan meikkivoide kohisuttaa piirejä isolla volyymilla. Moni on kommentoinut uudesta meikkivoiteesta, joka lyö laudalla kaikki aiemmat luonnonkosmetiikan versiot, ja on vieläpä sellainen, jota ei tunnista luonnonkosmetiikaksi. 

Huh, mikäs tämä on? Kyseessä on tietenkin vegaanisen *Nui Cosmetics -meikkivoide Natural Liquid Foundation, jonka hankin kehujen myötä itselleni. Suitsutus toki vaikuttaa pienesti alitajunnassa, mutta kyllähän meikkivoiteessa on kaikki hittituotteet ainekset. Ymmärrän kyllä, miksi niin moni on tähän ihastunut!

Nui Cosmeticsin meikkivoide on tietenkin vegaaninen meikkivoide, ja ainesosiltaan myös luonnonkosmetiikkaa. Koko Nuin valikoima on vegaanista kosmetiikkaa - valikoimassa on myös mm. huulipunia!


Nui cosmetics meikkivoide


Nui Cosmetics - paras luonnonkosmetiikan vegaaninen meikkivoide


Nuin meikkivoiteesta löytyy muutama pointti, miksi se on niin pidetty, erilainen ja monet muut luonnonkosmetiikan meikkivoiteet päihittävä.

Koostumus on ihanan helposti levittyvä, ja tästä puuttuu kokonaan luonnonkosmetiikan voiteille tyypillinen "jankkisuus". Olen niin tottunut levittämään kaikki luonnonkosmetiikan meikkivoiteet nopeasti, ettei koostumus ehdi kuivahtaa ennen levitystä - ja nyt Nuin kanssa sitä ei tarvitse tehdä. Ohuehko koostumus levittyy helposti vaikka ihan sormin, ja ei jumahda kasvoille jos levitysvaiheessa ei olekaan niin vikkelä. 

Peittävyys on keskitasoa, jota voi myös kerrostaa. Itse tarvitsen usein vähän peittävämmän meikkipohjan näppyjen ja vanhojen arpien vuoksi, joten sudin päälle vielä mineraalimeikkipuuteria ohuehkon kerroksen. Mutta peittävyys on enemmän kuin vain sävytystä ja tasoitus, ja hyvinä ihopäivinä tämä vaatii vain kiinnityspuuterin kaverikseen. Oikeastaan vähän myös yllätyin peittävyydestä positiivisesti.

Ihotuntuma ja kestävyys hipovat täydellisyyttä. Sekaiholleni tämä istuu oikein hyvin, ei pakkaudu huokosiin tai juonteisiin. Lopputulos ei ole varsinaisen mattapintainen, vaan sellainen semi-kuultava. Puuteroin aina lopputuloksen, jolloin jälki on jo hyvin pitkään semi-mattapintainen.  Myös kestävyys on hyvää luokkaa, sillä tämä meikkivoide on kestänyt myös kesän hikiset työpäivät kuumassa toimistossa, vaikka hikoillessa kuultavuus toki tulee esille enemmän.


Sävyvalintani oli kaikista vaalein, neutraali Intense Kanapa, joka on tarpeeksi vaalea ei-rusketetulle iholle. Ei liian punertava saati kellertävä, vaan oikeastaan just eikä melkein vaaleaihoiselle, jonka pohjasävy on neutraali. *Esimerkiksi Jolien sivuilta näet  hyvät sävykuvaukset.


Meikkivoide on myös ihoa hoitava ja ei-tukkiva. Uskallan suositella lähes jokaiselle ihotyypille, myös rasvoittuvalle. 

Vaikka kasvi-ja yrttiperäiset uutteet ovat runsaina incissä, tuoksu on myös jotain ihan muuta mitä luonnonkosmetiikassa on totuttu - nimittäin selkeän makea vanilja. 


Halpis meikkivoide ei ole, mutta laatu on priimaa ja tuote on joka sentin arvoinen.

Mistä ostaa Nui Cosmetics meikkivoide?


Tuotesarjaa myydään vain valikoiduissa luonnonkosmetiikan liikkeissä, kuten alla mainituissa. Kysy testerimahdollisuutta!

*Nui Cosmetics meikit Joliessa

*Nui Cosmeticsin meikit Biodelly 

*Nui meikkivoide House of Organic

Kommentit

 1. Kuulostaa hyvältä ja sävvykin näyttää sopivalta :) en ole aikoihin käyttänyt luonnonkosmetiikan meikkivoiteita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Nui erottuu edukseen kyllä näiden joukosta, vaikka käytänkin lähes aina luonnonkosmetiikan meikkipohjia. Sävyvalikoimasta myös plussaa, vaalein sävy on oikeasti vaalea. :)

   Poista
 2. Tuo on mullakin kokeiltavien listalla:) Vähän pelottaa, että se on pettymys sen kaiken hehkutuksen jälkeen, mut pitäähän se itekin jossain välissä testata:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua pelotti myös, mutta onhan tämä hyvä. :D Ainoa että tuoksu ei mun mielestä ole niin paras, mutta menettelee.

   Poista
 3. Oi toihan kuulostaa hurjan hyvältä! Mulla on luonnokosmetiikan meikkivoiteet jääneet aika vähälle testaamiselle, mutta tää vaikuttaa kyllä todellakin testaamisen arvoiselta :) Varsinkin, jos kerrostamalla saa peittoa lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on täydellinen tärppi aloittaa luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden testaus! :) Peittävyyttä saa lisää, ja tosiaan ei ole sellainen "vain kevyesti sävyttävä", joista en yhtään tykkää.

   Poista
 4. Mun pitäisi ehkä vaan taipua ostamaan tämä, vaikka epäilyttää ostaa kallis meikkivoide testaamatta. Kuulostaa vaan ihan mun jutulta; keskitason peittävyys, ei liian mattainen, levittyy nätisti.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voithan sä kysäistä, jos jälleeenmyyjiltä saa testerikokoja tilauksen mukana ensin. :) Kiitos sitä samaa!

   Poista
 5. Tää kuulostaa kyllä nyt niin hyvältä että saattaisi kilpailla mun UD:n suosikin kanssa! Täytynee siis ostaa testiin kun edellinen loppuu 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä sellainen meikkivoide että sopisi myös synteettisen meikkivoiteen ystävälle. :) Suosittelen testaamaan, sävyjäkin on vaalealle iholle hyvin. :)

   Poista
 6. Tää on ihana, aivan ehdottomasti yksi parhaista ikinä! Harmi vaan, että tuo vaalein sävy on mulle aivan liian valkoinen kesäaikaan, enkä uskalla arvaamalla tilata tummempaa sävyä :D Mutta talviaikaan tuo vaalea sävy on todellakin ihan perfect! Harvoilta sarjoilta löytyy oikeasti NOIN vaalea sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tää kommentti on jäänyt vastaamatta... Mutta joo, voin myös näin talvella kuitata että todella kiva että on tarpeeksi vaalea meikkisävy. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^