Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Beauty Made Easyn suloiset kukkaishuulivoiteet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Beauty Made Easyn suloiset kukkaishuulivoiteet

Kuka muu myöntää heittävänsä kosmetiikan pahvipakkaukset heti pois? Itse lykkään ne yleensä heti kierrätykseen pois pyörimästä. Nyt tein kuitenkin löydön, jonka kohdalla pahvipakkausta ei kannata missään nimessä viskata pois: biohajoavassa pakkauksessa on villikukkien siemeniä, joita voi istuttaa kasvamaan.

Beauty Made Easy -nimisen merkin huulirasvojen pakkaus on toden totta mieleenpainuva, ja erikoisempi pakkaus kyllä herätti huomion. Huulirasvaa kuluu säännöllisesti ja vegaanisia luonnonkosmetiikan voiteita ei nyt niin hirveästi ole vielä, joten löytö oli ihan paikallaan.

Beauty Made Easy on uusi luonnonkosmetiikan sarja Suomessa. Vegaaniset tuotteet, kuten Philosophica Botanica-puikkohuulirasvat on merkattu jo pakkauksiin selkeästi. Valikoimassa on lähinnä kosmetiikan pieniä asioita, kuten huulivoiteita ja peel off -naamioita.

Edit: Beauty Made Easy -huulivoiteita ei tiettävästä myydä enää Suomessa. Lue sen sijaan luonnonmukaisista huulivoiteista seuraavista postauksista:

Crazy Rumors - huulivoiteet -kokemuksia


Ostin House of Organicin verkkokaupasta Beauty Made Easyn Milk Shake ja Chocolate & Coffee -huulirasvat. Nimet jo kertovat että nyt ei mennä siellä perinteisen luonnonkosmetiikan yrttituoksuissa, vaan astetta herkummissa. Ja pakkauksetkin ovat söpön romanttisia kukkaiskuviointeineen!

Tuoksut ja maut ovat tosiaan kuin vähän miedompia versioita suosituista Crazy Rumors-huulirasvoista. Mutta juuri sitä mitä purkissa lukee: toinen on tumman suklaan ja kahvin vieno yhdistelmä, toinen makeampi, vaniljainen "milkshake". Suklaakahvi-puikko on myös vähän sävyttävä.

Ainesosat ovat 99% luonnollisia, ja listassa on luonnolliselle kosmetiikalle tuttuja juttuja. Liuta öljyjä kattaa mm. manteli-, risiini-, jojoba- ja auringonkukkaöljyä, ja myös tutut kaakao- ja sheavoit ovat mukana. Huulilla tuntuma on kosteuttava, hyvin liukuva ja ei-tahmea. Sanoisin, että vähän kepeämpi kuin tutut Crazy Rumorsit ja Hurrawit. Koostumus on myös himpun verran "rakeinen", mutta se asettuu huulille kuitenkin miellyttävästi.


Ja vielä pari sanaa näistä villikukkien siemenistä - ne näyttävät ensin olevan piilossa, mutta pakkauksessa ne kyllä ovat! Ne ovat siis pahvin sisällä, pakkauksen takapuolella, jossa on pieniä katkoviivoja. Pahvissa on ohjeet istuttamisesta - sen kun lykkää multaan, kastelee ja odottaa.

Minussa on aika vähän viherpeukaloa, mutta idea on kyllä hauska, että voisinkin kokeilla näitä istutuksia, heti kun ehdin olla kotona pidemmän aikaa. Siemenissä on ilmeisesti ruiskukkia, päivänkakkaroita ja unikoita. ^_^  Kasvavatkohan ne suosiolla?


Beauty Made Easyn vegaaniset puikkohuulivoiteet ovat kappalehinnaltaan 4,5 euroa, ja näitä saa ainakin House of Organicista. Makuvaihtoehtoja on vielä pari muutakin.
Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^