Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hedelmäiset hiusnaamiot: Organic Shop ja The Body Shop | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hedelmäiset hiusnaamiot: Organic Shop ja The Body Shop

Organic Shop on pr-näyte
Sisältää mainoslinkkejä*


Vaikka olen tunnetusti laiska hiustenhoitaja, hiusnaamiosta luopuminen ei noin vain käykään. Kun hiusten latvat meinaavat kuivua, hiukset sähköistyä liikaa tai kärsiä pakkasen tai auringon vaikutuksista, ei ole hiusnaamion voittanutta hiusten elvyttänää. Käytän silloin tällöin latvoissa tehokosteuttavia naamiota myös ennaltaehkäisevänä ja siloittavana hoitona.

Hiusten kuivaus ja käsittely vievät hiusten kosteutta ja eloisuutta pois, ja lisäksi pesen hiuksia silloin tällöin rasvaisten hiusten tehopuhdistavilla tuotteilla - jälleen syy hoitaa hiuksia naamioilla. Lisäksi savivaalennetut hiukseni säilyttävät kirkkautensa paremmin,  kun ne saavat ajoittain muhitella ja elvyttää väriään tehohoitavan hiusnaamion alla.

Hedelmäteema kosmetiikassa toimii oikeastaan aina, ja vegaanisista hiusnaamioista olen viime aikoina  bongannut banaani- ja viikunateemaiset yksilöt. Katsotaas käyttökokemukset!

Päivitetty 2020.
the body shop hiusnaamio

Vegaaniset, hedelmäteemaiset hiusnaamiot: The Body Shop ja Organic Shop


The Body Shop Banana - huumaan tuoksuinen ja kosteuttava hiusnaamio


The Body Shopin Banana-tuotelinja on pitkästä aikaa jotain sellaista The Body Shopilta, josta olen innostunut. Tuotelinja sisältää oikeastikin banaania, ja esimerkiksi hiusnaamiossa sitä on reilusti, sillä reilun  yhteisökaupan banaanipyrettä on heti ainesosissa toisena. Lisäksi esimerkiksi naamion sisältämät parapähkinäöljy ja sheavoi kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Koostumus on silikoniton ja mineraaliöljytön, vaikka emme puhu luonnonkosmetiikasta. Olen aika suurpiirteinen vaikutusaikojen kanssa, ja naamioita muhittelen ehkä 3-5 minuuttia suihkussa.

The Body Shopin banaanisarjan hehkutus ei ole vielä tässä blogissa loppunut! Jos et tykkää  banaanin tuoksusta, skippaa tämä, mutta minulle tämä banaanivanukkaan tuoksu on oikein kiva.

The Body Shopin Banana -hiusnaamio on aika tuhtia ja koostumukseltaan hyvin kermaista, paksun jogurtin oloista. Kosteustehot ovat myös tehokkaat ja tämä naamio siloittaa orastavan karheuden hiuksista suit sait. Hiukseni ovat sen verran paksut että naamiot eivät niitä lässäytä, joten tämä taikoo hiuksista mukavan siloiset. Plussaa silikonittomuudesta, sillä hiusten pinta ei jää kalvomaiseksi.

Tuote verkossa: *The Body Shop Banana Truly Nourishing Hairmask

Maski on aavistuksen hintavampi kuin markettiversiot, mutta koostumus on todella laadukas ja riittoisa, joten naamio on hintansa väärti.

the body shop banana kosmetiikkalinja

Organic Shop Viikuna-manteli -hiusnaamio: edullinen hiusten pikasiloittaja


Luonnonkosmetiikan halvan ja oikeasti hyvän  tähden eli Organic Shopin repertuaariin kuuluu totta kai myös hiusnaamioita. Aiemmin sarjan hiustuotteita on päätynyt suosikiksi asti, joten mielenkiinnolla kävin pr-näytepurkin kimppuun.

Fig & Almond -naamio lupaa antaa hiuksiin tehokosteutuksen ohella kiiltoa. Luonnonmukainen viikunauute ja manteliöljy on nostettua tähtiainesosiksi. Naamiossa tuoksuu vahvasti hedelmäinen, makea viikuna, joka muistuttaa paljon synteettisen kosmetiikan tuoksua, vaikka tuotteella on luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Tuoksu on mielestäni hyvä, aavistuksen luonnonkosmetiikan vivahteinen.

The Organic Shop osoittaa jälleen kerran,  miten hyvin halpakin tuote toimii hiusten pikasiloittajana ja selvittäjänä. Koostumus on vähän enemmän juoksevamman jogurtin tyylistä kuin varsinaisen kermaista, mutta hiuksissa se pysyy ja tekee teheäävnsä Hiuksiin jää pientä liukkautta ja koostumus ei juuri häviä hiusten sekaan, kuten joskus luonnonkosmetiikan tuotteiden kohdalla voi käydä. 

Banaaninen naamio voittaa hoitavuudessaan, mutta Organic Shopin maski on valintani silloin, kun etsin hiusten siloittajaa ja pörrön taltuttajaa, enkä niinkään kuivien hiusten superpelastajaa. Pieni miinus tulee pakkauksen käyttöliittymästä, joka on kömpelölle vähän viilausta vailla: purkin suuaukko on jotenkin erityisen iso, ja ohut muovikansi rikkoutuikin kun kerran tiputin tämän oikeassa kulmassa lattialle (omaa kömpelyyttäni).

Tuote netissä: *The Organic Shop -hiusnaamiot (koko valikoima) - noin neljä euroa per naamio!Käytätkö sinä hiusnaamioita?


Kommentit

 1. Organic Shopin hiusnaamiot ovat parhautta! Näiden hinta-laatu-suhde on aivan lyömätön ja siis mielelläni annan anteeksi huonon pakkauksen. Pidän sekä tästä viikunasta että avokado-versiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullisia nämä kyllä ovat, joten liiallisesta hinnasta ei voi moittia. Mutta vähän pakkauksesta. ;)

   Poista
 2. Tota TBS:n banskunaamiota on pitänyt testata jo kauan, tykkään hurjasti saman sarjan shampoosta ja hoitoaineesta :) Myös ton Organic Shopin hiusnaamion oon omistanut ja siitä tykännytkin. Ongelmana mullakin oli vaan toi purkki, joka oli ihan superkömpelö ja kerran se sitten tippui suihkussa lattialla ja purnukka hajosi :/ Onneksi toi on sen verran edullista, ettei jäänyt harmittamaan, vaikka puolet naamiosta menikin hukkaan kömpelyyteni takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi sama juttu, purkki tippui, kansi hajosi ja paljon ehti valua pois mutta sain kaavittua niitä takaisin. Matolta tosin. :D Toisaalta tosi halpa hinta kompensoi myös kömpelöyttä, mutta toivoisin että purkki olisi silti kätsympi, voisin siitä vähän enemmän maksaakin.

   Poista
 3. Ulkomailla myydään Garnierin hiusnaamioita, joista löytyy myös banaaniversio. Toivottavasti ne tulisivat myyntiin myös Suomeen, tai sitten nappaan purkin reissusta mukaan, koska jostain syystä banaanin tuoksu on alkanut houkuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Body Shopin banaanituoksu on erityisen houkuttava mulle. <3 :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^