Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kahvi ja kuorinta ne yhteen soppii: BodyBoom -kuorinnat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kahvi ja kuorinta ne yhteen soppii: BodyBoom -kuorinnat

Tuotteet pr-näytteitä
*mainoslinkki

Kylmä kahvi kaunistaa! Tai ainakin riippuu vähän, missä muodossa se kahvi on. Vartalon kuorimisaineena kahvi on nimittäin aika näpsäkkä ainesosa, sillä se on sopivan luontaisesti rouheaa.

Kahvikuorintoja voi toki valmistaa kotonakin (paitsi minä en jaksa), mutta valmiit kahvikuorinnat ovat viime aikoina myös yleistyneet kauppojen hyllyillle. Ja ihan hyvä niin, sillä kahvi ei ole mikromuovia, ja se on tehokas ja tuoksuva kuorinta-aine. 

 Sain hyppysiini makoisan tuoksuisia BodyBoom-merkkisiä kuorintoja, joissa pääraaka-aineena on tietysti rouhea kaffi. Tuoksuvariaatioita on muutamia, joista valitsin original-tuoksun ja kookoksen. Puolalaisen BodyBoomin kuorinnat ovat vegaanisia, mikromuovittomia ja luonnollisilla ainesosilla höystettyjä. Ja vieläpä söpöissä pakkauksissa!

Edit: Tuotesarjan myyntipaikat ovat vähentyneet. Kannattaa katsoa sen sijaan *UpCircle-kahvikuorinnat!

BodyBoomit ovat rouheisia, vedettömiä kuorintoja, joita käytetään suihkussa tavan kuorintojen tapaan. Levitetään, hierotaan, ehkä annetaan vaikuttaa. Kahvi on kuorintana tosi rouhea, joka antaa kuolleille ihosolukoille kyytiä. Tästä ei tarvitse etsiä kuorintahippuja, vaan koko setti on itse kuorintaa. Lisäksi kuorinnassa on sokerikiteitä, eli rouheesta ei säästellä. Kropan iho jää selkeästi pehmoisemmaksi kahvikäsittelyn jäljiltä.

Etenkin kesällä ennen itseruskettavien levittämistä vartalon kuorinta on must, jotta ruskettavat levittyvät tasaisesti - meitsillä huomaa heti, onko ihoa kuorittu ennen itseruskettavaa (nykyään on, haha).


BodyBoomit eivät ole varsinaista luonnonkosmetiikkaa, mutta näissä incipohja on luonnollispuoleinen. Kahvimurujen ohella kuorinnoissa on mm. ihoa kosteuttavia manteli-, argan- ja makadamiaöljyjä. Iho onkin kahvikäsittelyn jälkeen myös astetta kosteutetumpi, mutta ei öljyinen.

Ja tuoksut - niitä näissä on! Makea kahvin tuoksu on vähän sokerinen, ja kylppärissä leijaileva. Kookoskahvikuorinnan tuoksu on vielä makeampi, pehmeä herkkutuoksu. 


Summaten: tehokkaita ja sopivasti erilaisia kuorintoja kahvifanille! Levityksen kanssa on kuitenkin hyvä olla varovaisempi, sillä kahvi varisee helposti ympäri suihkua, ainakin minunkaltaisella töppösormella. Ja pahvipakkausta ei kannata ottaa suihkun alle, vaan siirtää kuorintaa kippoon.

Maahantuojan verkkokaupassa BodyBoomit ovat nyt tarjouksessa, 13,9 euroa per pussukka. Normaalisti hinta on 18,90 euroa. Pienet, matkakokoiset kahvikuorinnat ovat 4,9  euroa paketti. Tuoksuvaihtoehtoina on mm. Original, kookos, greippi ja mango.

Tykkäätkö kahvikosmetiikasta? ^_^
Kommentit

 1. Mua taas epäilyttää kahvinpurut, ainakin isoissa määrin viemärissä, sellainen määrä tulee, kun kuorii koko kropan näillä. Nehän ovat märkänä todella painavia, meillä jo kotona oli sääntö, että kahvinpurut vietiin aina kompostiin, eikä koskaan laitettu vierämiin, niitä pannukahvin porojen jämiäkään. Tavalla kun näillä pesee, käyttää viemäreitä biojäteroskiksina, joihin niitä ei ole tarkoitettu. Kahvinpurut on kulma yksi suurimpia tukkeuttajia viemäreissä, koska ne ei hajoa siellä. Eli näitä käyttäessä kannattaisi kyllä asentaa siivilä joka kerää purut viemäriaukkoon. Se, että joku aine on luontoystävällistä, ei tee siitä silti välttämättä sopivaa viemäreihin, eihän sinne kukaan laita esim. perunakuoriakaan. :D Toivoisin, että tätä puolta nuo markkinoijat toisivat näiden tuotteiden kohdalla esiin, jollekin voi tulla kallis lasku, kun nämä tukkivat viemärin. Itse lopetin tämän vuoksi Lushin Cup O' Coffeenkin käytön, koska en jaksa pelata sihtien kanssa. Muutenhan kahvi tekee ihosta aivan pehmeän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että ympäristöasiat kiinnostavat ja hyviä pointteja nostit esille. Itsekin olen myös ympäristösyistä vegaani ja suosin luonnonkosmetiikkaa, eli kokonaisvaltaisesti koitan asioita lähestyä. :) En tokikaan heitä perunankuoria tai kahveja suoraan viemäriin. ;) Sihti on käytössä, eikä kertaakaan ole ollut ongelmaa sokeri/suola/kahvikuorintojen kanssa. Valtavia määriä en myöskään käytä näitä kerralla. :)

   Myöskään mikromuovit eivät sovellu viemäriin, joten jos pitää valita kahvikuorinnan ja vanhan markettikuorinnan kanssa, en itse miettisi hetkeäkään. :)

   Poista
  2. Mikromuovit on itsellenikin ehdoton ei, ja niitä koitan vältellä parhaani mukaan, harvoja juttuja joissa olen tosi tarkka. Varsinkin jos asuu vanhassa omakotitalossa noista kahvinpuruista voi tulla ongelma putkissa. Suola ja sokeri onneksi sulavat (näitä en välttele mitenkään), mutta kahvinpurut ei, niin ovat siksi vähän kinkkisempi. Yhdellä tutulla meni jopa wc:n lavuaari tukkoon, niistä Glamglown naamion teenlehdistä. :D

   Poista
 2. Nää on niin herkullisia ettei mitään järkeä <3 rakastan siis kahvikuorintoja ja Body Boomit on ihania erilaisilla tuoksuilla varioituina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä tosi kivasti eri vaihtoehtoja tuoksuissa! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^