Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsillä Kia-Charlotta -kynsilakat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsillä Kia-Charlotta -kynsilakat

Kia-Charlotta-kynsilakat ovat pr-näytteitä

Edellisestä kynsilakkapostauksesta on jo niin hurjan paljon aikaa, että nyt on sopivaa rikkoa tämä hiljaisuus! Kuten äskettäin kerroin,  kynsilakka on kyllä osa arkeani ja yhä kivoimpia kosmetiikka-asioita. Ihania lakkoja ei voi olla liikaa...?

Pääsin tekemään äskettäin tuttavuutta aiemmin vain somessa ihastelemaani kynsilakkasarjaan, jonka sävyt ja koostumukset vaikuttivat herkuilta.

Suomalaissyntyisen naisen perustama, Saksasta käsin toimiva Kia-Charlotta on uudehko firma, joka valmistaa vegaanisia, jopa 14 -free-kynsilakkoja.

Sain alus- ja päällyslakat sekä muutaman värilakan testiin uudelta kotimaiselta Beautiikki-verkkokaupalta. Valinnat osuivat kuin itsestään niihin kesäisen pirtsakoihin sävyihin.


Päivitetty 2020
kia charlotta kynsilakka

Kia-Charlotta -kynsilakat: 14-free, vegaaniset ja upean väriset


Kia-Charlotan lakoilla on 14-free -luku, joka tarkoittaa lakoista poistettujen tavanomaisten kemikaalien määrää. Kia-Charlotta on poistanut lakoistaan mm.  flataatit, tolueenin, xyleenin, kamferin, formaldehydin, formaldehydihartsin, etyylisylamidin, hartsin, trifenyylifosfaatin, parabeenit, orgaaniset halogeeniyhdisteet, silikonit, hajusteet ja eläinperäiset ainesosat.


Huh, mikä nimihirviölista! En tunne jokaisen aineen tarkoitusta tai mahdollisia haittoja, mutta joka tapauksessa tässä on selvästi vähemmän "myrkkyjä" kuin tavanomaisissa kynsilakoissa.

Kia- Charlotan lakoilla on myös Vegan- ja Peta-sertifikaatit.


Entäs ne sävyt? Kia-Charlotan valikoimassa on enimmäkseen crememäisiä, kauniita ja voimakkaita "perussävyjä" - hyvällä tavalla. Pigmentti peittää normaalisti 2-3 kerroksella. Levittyvyys on näppärää, kuivuminen ei vie tavanomaista pidempään ja kynsilakan tuoksu on astetta miedompi.

A Wildflower on pirtsakka punainen, korallinen pinkki. Tyylikäs jo siltänään, ja kivaa vaihtelua klassisten punaisten sävyjen maailmassa.  Sävy on näistä voimakkain, peittää jo kahdella kerroksella.

Ambition on täydellinen kesälakka, koralliin taittava vaaleanpunainen. Kirkas ja erottuva kesäsävy päivettynyttä ihoa vasten!

Recieve on taas vähän erilainen, hempeä valkopohjainen helmiäinen, joka taittaa hieman vaaleanpunertavaan.  Vaaleat sävyt raidoittuvat usein levittäessä, ja niin tekee tämäkin ensimmäisellä kerroksella. Kaksi tai kolme kerrosta tuo peittävämmän tuloksen. Kynsillä tämä on nätti, kepeä tyylikäs metallilakka.Kia-Charlotan valikoimaan kuuluu myös vähän isommissa pulloissa olevat alus- ja päällyslakat. Ne ovat kiitettävän nopeasti kuivuvia ja ohuita koostumukseltaan. Etenkin päällyslakka tasoittaa manikyyrin nopeasti ja lisää manikyyriin asteen kiiltoa.

Summaten: Kia-Charlotta-lakoilla saa taiottua kera kauniin, väristä säästelemättömän ja   kiiltäväpintaisen lakkauksen. <3


Beautiikissa Kia-Charlotan koko valikoiman näet tästä.

Beautiikki on suomalainen aivan uusi kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoima painottuu sarjoihin, joita ei ole vielä liiemmin muualla Suomessa myynnissä. Yhden naisen yrityksen valikoimat ovat myös mitä ilmeisemmin jatkossa kasvamassa. Muut kaupan tuotesarjat eivät ole minulle tuttuja, mutta Kia-Charlotan kanssa alku on kyllä lupaava! ^_^

Lue lisää vegaanisista kynsilakoista: Vegaaniset kynsilakat ja poistoaineet listattuna


Näkyykö kesä sinun kynsillä? :) Onko sinulla kokemuksia "free"-kynsilakoista?

Kommentit

 1. Voi miten hurmaavia sävyjä, juuri niitä kesään sopivia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit ja korallit ovat kyllä nappivalintoja tähän vuodenaikaan. :)

   Poista
 2. Tälläkin hetkellä kynsissä on hempeän vaaleanpunaista lakkaa, joka ei kylläkään valitettavasti ole vegaanista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen on ihana kesäväri. :) Mun blogista löytyy listakin vegaanisista kynsilakoista, jos etsit sellaista. :)

   Poista
 3. Mä odottelen just tuota Receive-sävyä saapuvaksi, muiden herkkujen mukana :D Ihanaa, kun Suomeen tulee saataville uusia luonnonkosmetiikkasarjoja, joita ei löydy ihan jokaiselta verkkokaupalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihana kuulla! Tuolla Beautiikissa oli kyllä tosi nättejä siveltimiä myös ja myös uusia luonnonkosmetiikan tuotteita mullekin... Täytyy sniikkailla jatkossa sitä kaupan valikoimaa vielä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^