Lily Lolon uusi Big Lash -maskara

Yksi luonnollisien ripsivärien ikisuosikeistani on ehdottomasti ollut Lily Lolon maskara. Ripsiväri on ollut pitkään ainoa lafkan ripsari, mutta oikein hyvä sellainen.

Nyt tämä "mineraalimeikkisarjojen ässä" julkaisi juuri äskettäin toisen vegaanisen ripsarin, joka tietenkin piti päästä heti testaamaan.  Lily Lolo onkin mulle vähän kuin monelle ne marketeista tutut, synteettiset (ja ei-vegaaniystävälliset)  "L-kirjaimella alkavat kosmetiikkasarjat".

 Lafkan suuri osa meikeistä sopii vegaaneille (tiedot on merkattu hyvin nettisivuille) ja eläinystävällisyydestä kertoo myös Leaping Bunny -leima. Lily Lolo ei myöskään ole överihintainen sarja, josta tietysti plussaa. Meikeillä ei ole luonnonkosmetiikan sertifikaatteja, mutta 'Lolo on vakiinnuttanut paikkansa tunnettuna green beauty -brändinä.

*Sisältää mainoslinkkejä*

Lily Lolo ei tuota pettymystä tälläkään kertaa, ja tykkään uudesta maskarasta vähintään yhtä paljon kuin vanhemmasta "perusmaskarasta". Tässä uudessa Big Lash-ripsarissa on kaareva harjasosa, sysimusta väri ja tuuheuttavampi koostumus. Kuten nimi kertoo, tämä ripsari lupaa isommat ja pidemmät ripset. 


 Äkkiseltään kaareva harja näytti isolta ja kömpelöltä, mutta olikin sopivasti "mun silmän mittainen". Värin sutiminen onnistuu tasaisesti, ja minimaaliset töhryt taitavat johtua lähinnä levittäjästä. Kaarevuus toimii myös, harja tuo helposti väriä. 

Koostumus on vähän normaalia kosteampaa, joka sallii pari kolme kerrostusta ennen "hämähäkkiripsiä". Tämän plussa on myös olematon variseminen, kosteampi maskara on pysynyt hyvin myös hellepäivinä. Vedenkestävä tämä ei tokikaan ole, koska se olisi suuri harvinaisuus luonnonkosmetiikassa.Tuloksena Lily Lolon Big Lash loihtii isommat, selkeästi erotellut ja pidemmät räpsyttimet. Jälki on enemmän kuin monen luonnonkosmetiikan ripsarin "vain pelkkää väriä" -efekti, mutta ei yllä aivan synteettisten ripsivärien tasolle. Tyytyväinen olen joka tapauksessa  - räpsyttimet ovat siistit ja näkyvämmät ja maskara toimii täydellisesti arjessa. En taivuta tai harjaile ripsiäni ja kuvissa ne ovatkin aika "luomutilassa" siltä osin.

Big Lashin kerrotaan passaavan myös herkille silmille. Silmäni ovat olleet aika kuivat koska helteellä hurraava tuuletin kuivattaa niitä entisestään, mutta maskara ei ole aiheuttanut mitään kommervenkkejä. Ripsarin kuin ripsarin kohdalla pidän kiinni kolmen kuukauden käyttöajasta avaamisen jälkeen, jolloin bakteerit eivät pääse muhimaan harjassa (niitä tulee, vaikka maskaraa käyttäisi vain joskus).

Maskaran hinta on 17,5 euroa. Ostin tämän Biodellysta, jonne maskarat ovatkin juuri äskettäin saapuneet ja toistaiseksi ovat myynnissä Suomessa vain siellä. Biodellyssa on vielä tämän kuun loppuun saakka ilmaiset postikulut, jos Turun liike ei ole lähettyvilläsi.

2 kommenttia

  1. Minulla on tämä myös, mutta kuten Inikan ripsivärin kanssa pidentää niin paljon että ripsen kärki kääntyy... En tiedä miksi nämä tekee näin, haluaisin kovasti pitää niistä. Minulla parhaiten toimii Absolutionin ripsari ja Dr Hauschkan volyymi ripsari. Kauniisti tämä toimii sinulla. Lily Lolon luomivärit ovat lemppareita, paljon ihania hitusen eri sävyisiä nude värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli mitä tarkoitatkaan ripsen kärjen kääntymisellä? Ripsi kääntyy liian pitkäksi? :) Mainitsemiasi ripsareita en ole käyttänyt, mutta juurikin Lily Lolo ja Inika ovat mulle parhaimpia. Niin se usein menee että se mikä toimii yhdellä ei aina toimi toisella!

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^