Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

SPF-kasvovoidevinkkinä 100 % Pure Tomato Lycopene | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

SPF-kasvovoidevinkkinä 100 % Pure Tomato Lycopene

100% Pure kasvovoide saatu pr-tuote
*mainoslinkki

Kesän outo valoilmiö on porottanut viime päivinä niin tiuhaan, että ihonhoidon tärkeimpiä juttuja ovat tietenkin aurinkosuojakertoimet. SPF:t löytyvätkin niin meikkivoiteistani kuin -puutereista, mutta tärkemmäksi lasken kosteusvoiteet ja aurinkovoiteet. 

Arkipäivinä suosin meikin alle vähätuoksuista, helposti imeytyvää ja ei-rasvoittavaa SPF-voidetta. Kun rajaa vaihtoehtoja vegaaniseen luonnonkosmetiikkaan, vaihtoehtoja on toki vähemmän, vaikka Suomeenkin on saatu monia helmiä viime vuosina. Ja vielä ehtii vinkata kesän uutuuksista!

Olen kesällä käyttänyt suosikki-ihonhoitosarjani *100 % Puren Tomato Lycopene -kosteusvoidetta, josta löytyy SPF-kerroin 20. 

100 % Puren kosmetiikka on luonnonmukaista kosmetiikkaa, josta on karsittu kaikki ylimääräinen synteettinen pois. Tuotteet hoitavat ihoa mm. kasviperäisten antioksidanttien voimalla. Suurin osa tuotteista on SPF-voiteen tavoin vegaanisia ja 100 % Purella on eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

Päivitetty 2020
100 pure SPF kasvovoide

SPF-vinkki: 100 % Pure Tomato Lycopene SPF 20


100% Puren SPF-kosteusvoide lupaa yhdistää ihoa hoitavan ja suojaavan päivävoiteen sekä aurinkosuojan. Kuten tunnettua, tällä tuotesarjalla on paljon kasviperäisiä, ravitsevia ja ihoa helliviä koostumuksia. Kosteusvoiteessa on UVA- ja UVB- suojien ohella tomaattiperäistä, ihoa suojaavaa lykopeeni-antioksidanttia, mikä tuo voiteeseen mukavan ihonhoitolisän.

Lisäksi incissä on mm. oliiviperäistä skavalaania, kookos- ja auringonkukkaöljyä, jotka tekevät koostumuksesta miellyttävästi ja helposti levittyvän, mutta ilman rasvaisuuttta. Tuoksu on mieto, mutta toki luonnonkosmetiikka-fiiliksellä höystetty.

Ja 100% Puren kosteusvoidehan levittyy meikinkin alle oikein mukavasti!  Pieni valkoisuus näkyy voiteessa sinkki- ja titaanidioksidin vuoksi, mutta se tasoittuu iholle sukkelaan. Koostumus on kevyehkö - ei aivan mattainen, mutta ei liian raskaskaan. Silloin tällöin olen tasoittanut kesän sekaihon kiiltelyä t-alueelta puuterilla, kuten melkein aina kesäaikaan.


SPF 20 on keskitason suoja, joka soveltuu itselleni lyhytaikaisiin ulkoiluihin, kuten töihin ja kotiin mennessä. Etelän lomalle tai suureen paahteeseen suosittelen isomman kertoimen SPF 30 - 50-tuotteen, mutta meikäläisen "citykäytössä" tämä voide on pätevä. On  myös vähän yksilöllistä, miten isoa suojaa iho kaipaa.

Suosittelen tätä 100% Puren kosteusvoidetta, jos etsit keskitason kasvojen aurinkosuojaa, joka toimii myös kosteuttajana.


Voide ei ole aurinkorasvamainen, mutta sellaista en kaipaakaan esim. työpäivinä, päin vastoin. Pakkaus on myös pieni ja kätevä!


Mistä ostaa 100 % Pure Tomato Lycopene SPF 20?

100 % Puren kosmetiikan Suomen laajin valikoima löytyy House of Organicista, jossa *Tomato Lycopene -voidetta on myös myynnissä. 100% Purella on eläinkokeettoman kosmetiikan Leaping Bunny-sertifikaatti ja vegaaniset tuotteet on kerrottu hyvin tuotetiedoissa. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.


Kommentit

  1. Täähän kuulostaa hyvältä :) Mä oon nyt käyttänyt taas mun ikisuosikkia eli Iroisien BB-voidetta, jossa on SK25.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sekin toki (haha), ja nyt kesällä hipiäkin olisi sopivan päivettynyt sille sävylle. Kiitos muistutuksesta! Tässä 100 % Puren erona on toki se, ettei tämä ole meikki varsinaisesti.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^