Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

SPF -vinkkinä 100 % Puren uutuus | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

SPF -vinkkinä 100 % Puren uutuus

13. heinäkuuta 2018

Kesän outo valoilmiö on porottanut viime päivinä niin tiuhaan, että ihonhoidon tärkeimpiä juttuja ovat tietenkin aurinkosuojakertoimet. SPF:t löytyvätkin niin meikkivoiteistani kuin -puutereista, mutta tärkemmäksi lasken kosteusvoiteet ja aurinkovoiteet. 

Arkipäivinä suosin meikin alle vähätuoksuista, helposti imeytyvää ja ei-rasvoittavaa SPF-voidetta. Kun rajaa vaihtoehtoja vegaaniseen luonnonkosmetiikkaan, vaihtoehtoja on toki vähemmän, vaikka Suomeenkin on saatu monia helmiä viime vuosina. Ja vielä ehtii vinkata kesän uutuuksista!

Olen kesällä käyttänyt suosikkisarjani 100 % Puren Tomato Lycopene -kosteusvoidetta, josta löytyy SPF-kerroin 20.  

*Tuote on pr-näyte, sisältää mainoslinkkejä*

100% Puren voide lupaa yhdistää ihoa hoitavan ja suojaavan päivävoiteen sekä aurinkosuojan. Kuten tunnettua, tällä sarjalla on paljon kasviperäisiä, ravitsevia ja ihoa helliviä koostumuksia. Tässä voiteessa on UVA- ja UVB- suojan ohella tomaattiperäistä, ihoa suojaavaa lykopeeni-antioksidanttia.  Lisäksi incissä on mm. oliiviperäistä skavalaania, kookos- ja auringonkukkaöljyä, jotka tekevät koostumuksesta miellyttävästi ja helposti levittyvän, mutta ilman rasvaisuuttta. Tuoksu on mieto, mutta toki luonnonkosmetiikka-fiiliksellä höystetty.

Ja tämähän levittyy meikinkin alle oikein mukavasti!  Pieni valkoisuus näkyy voiteessa sinkki- ja titaanidioksidin vuoksi, mutta se tasoittuu iholle sukkelaan. Koostumus on kevyehkö - ei aivan mattainen, mutta ei liian raskaskaan. Joskus rasvoittuvalla ja joskus pintakuivalla sekaihollani tämä toimii, ja tämä vaikuttaakin monen ihotyypin tuotteelta. Silloin tällöin olen tasoittanut kesän sekaihon kiiltelyä t-alueelta puuterilla, kuten melkein aina kesäaikaan.


SPF 20 on keskitason suoja, joka soveltuu itselleni lyhytaikaisiin ulkoiluihin, kuten töihin ja kotiin mennessä. Etelän lomalle tai suureen paahteeseen suosittelen isomman kertoimen SPF 30 - 50-tuotteen, mutta meikäläisen "citykäytössä" tämä voide on pätevä. On  myös vähän yksilöllistä, miten isoa suojaa iho kaipaa.

Vinkkaankin tästä, jos etsit keskitason kasvojen aurinkosuojaa, joka toimii myös kosteuttajana.
Voide ei ole aurinkorasvamainen, mutta sellaista en kaipaakaan esim. työpäivinä, päin vastoin. Pakkaus on myös pieni ja kätevä!


100 % Puren Suomen laajin valikoima on House of Organicissa, jossa Tomato Lycopene -voidetta on myös myynnissä 34,90 euron hintaan. 100% Purella on eläinkokeettoman kosmetiikan Leaping Bunny-sertifikaatti ja vegaaniset tuotteet on kerrottu hyvin tuotetiedoissa. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.


Kommentit

  1. Täähän kuulostaa hyvältä :) Mä oon nyt käyttänyt taas mun ikisuosikkia eli Iroisien BB-voidetta, jossa on SK25.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sekin toki (haha), ja nyt kesällä hipiäkin olisi sopivan päivettynyt sille sävylle. Kiitos muistutuksesta! Tässä 100 % Puren erona on toki se, ettei tämä ole meikki varsinaisesti.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^