Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras kynsilakanpoistaja | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras kynsilakanpoistaja

Blogi on ollut aika hiljainen kynsijutuista tänä vuonna, mutta kynsien lakkaus tai hoito ei ole kadonnut minnekään. Kynsijutut vaativat oman aikansa bloggauksessa, ja usein lyhyet ja helposti liuskoittuvat kynteni eivät aina inspiroi kuvaushommiin.

Kynteni ja kynsinauhani ovat taipuvaisia kuivuuteen ja yritän välttää niiden rasittamista asetonipitoisilla kynsilakanpoistoaineilla, ne kun eivät varsinaisesti paranna kynsien kuntoa. Siksi luonnollisen, toimivan ja mahdollisimman vähätuoksuisen kynsilakanpoistoaineen löytyminen onkin ollut parhaimpia juttuja mitä kynsienhoidossa voi käydä!

Sain viime kesänä testiin Fresh Therapies -merkkisen kynsilakanpoistoaineen, joka on ollut vastaus kysymyksiini ja korkeammasta hinnasta huolimatta ehdottomasti uudelleen hankkimisen arvoinen - ja tämä on noussut suosikikseni kaikista vegaanisista kynsilakanpoistoaineista. Uudelleen ostettu-postauksissa nostankin esille valikoitua kosmetiikkaa, jotka alunperin olen saanut blogin kautta, ja joita olen ostanut vielä uudelleen - ja jotka ansaitsevat vielä noston.

Edit: Fresh Therapies-tuotteita ei tiettävästi myydä enää Suomessa. Katso sen sijaan ajantasainen lista vegaanisista kynsilakoista ja poistoaineista: Vegaaniset kynsilakat listattuna


Kynsilakka ei voi olla luonnonkosmetiikkaa, mutta poistoaineesta sitten saakin jo enemmän luonnollisen. Fresh Therapies on onnistunut luomaan hyvin riisutun poistoaineen, joka kuitenkin tehoaa myös tavanomaisiin kynsilakkoihin. 

Tällä poistoaineella saa irti kynsilakat ilman turhaa hinkkausta tai hankausta, vaikka tämä ei olekaan aivan yhtä nopea kuin asetonipoistajat. Mutta tarpeeksi nopea silti (esim. Santeen verrattuna), kärsimättömänä en jaksaisi hinkata lakkoja kauaa pois. Myös glitterlakat lähtevät ajan kanssa tällä aineella. 


Poistoaine toimii tavalliseen tapaan vanulapun kautta, kynnet jäävät hieman öljyisiksi, eivät asetonisen rutikuiviksi. Pienen öljyisyyden voi pestä pois, jos lakkaa kynnet heti perään.

Ja se tuoksu  - sitä ei käytännössä ole, lainkaan. Pieni sitruksinen yrttisyys on havaittavissa, mutta ei mitään "markettiversioihin" verrattuna. Ainesosat ovat myös biohajoavia.

Fresh Therapiesin valikoimassa on myös yksittäispakattuja poistoaineliinoja, jotka ovat täydellisiä reissaamista ajatellen. Ostin liinoja äskettäin, ja ne toimivat yhtä hyvin kuin itse nestemäinen lakka. Yhdellä liinalla saa poistettua lakat kaikista sormista. Pidin liinoja aiemmin vähän hassuna keksintönä, mutta hyödyn huomaa kyllä sitten, kun kyllästyy poistoaineiden siirtämiseen pienempiin pulloihin ja nesteiden raahaamiseen.


Näiden hinta on kyllä isompi kuin niillä edullisimmilla vaihtoehdoilla, ja siksi Fresh Therapiesia ei aina löydy mun käytöstä. Toisaalta kyseessä on pienehkö yritys, jonka tuotteet ovat varsin innovatiivisia. Ja myös pakkaus on erilainen, puteli on nimittäin lasia. Pieni soraääni tulee siitä, että Fresh Therapiesin tuotteita on näillä näkymin myynnissä vain Naturellessa, Helsingin liikkeessä ja verkkokaupassa, eli saatavuuden soisi pikkuisen parantuvan.

Fresh Therapiesin kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja niillä on Leaping Bunny-sertifikaatti.


Kommentit

  1. On kyllä hyvä että luonnollisempia kynsilakanpoistoaineita on kuitenkin saatavilla. Käyttäisin itsekin mikäli olisi varaa, mulla menee kynsilakanpoistoainetta vähintään pullo per kuukausi joten toistaiseksi olen pysytellyt tavallisissa poistoaineissa. Harvemmin lakkaavalle nämä ovat hyvä vaihtoehto, siitä on kyllä kokemusta että eivät kuivata kynsiä kuten esim. Mirame.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten tuossa sanoin, en tosiaan käytä tätä aina - ihan samasta syystä, ei ole varaa. :) Ostan enemmän halvempia, Santeja ja Avrileita useammin. Mutta tää on silti paras. :-D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^