Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Aurinkopuuteri kuuluu kesään - testissä Lavera ja Benecos | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Aurinkopuuteri kuuluu kesään - testissä Lavera ja Benecos

aurinkopuuterit ovat pr-näytteitä
linkit mainoslinkkejä


Kesän päivetystä ja hehkua voi helposti meikata iholle vuodenajasta riippumatta - kun puhutaan kesämeikeistä, aurinkopuuterit ovat se ykkösjuttu. Nyt back to work-meiningeissäkin olen vaihdellut paria eri luonnonkosmetiikan aurinkopuuteria, jotka ovat helppoja sutia aamulla freesamaan meikkiä.

Sain maahantuojalta testiin kaksi luonnonkosmetiikan vegaanista aurinkopuuteria, Benecosin Ibiza Nightsin ja Laveran Golden Saharan. Kaikki Laveran tai Benecosin aurinkopuuterit eivät ole vegaanisia, joten tuotetiedot kantsii tsekata.Luonnonkosmetiikan aurinkopuuterit: Lavera ja Benecos


Aurinkopuuteri ei lukeudu meikkeihin joita aina muistaisin tai jaksaisin laittaa, mutta kyllähän se tuo hetkessä päivettyneemmän ja jotenkin no, "terveemmän" hehkun hipiälle. En sudi puuteria koko kasvoille, vaan kevyen huolettomasti ohimolle, leuan rajaan ja poskelle. Pehmeä sivellin on a ja o, jos on vaaleaihoinen, ja puuteri on yhtään tummempi. Käytössä on Ecotoolsin sivellin, ja esim. Ecotoolsin kaareva Sculpt -buki on ässä myös aurinkopuuterille. Molemmat tärpit ovat myös aika armollisia myös tällaiselle satunnaiskäyttäjälle: on pigmenttiä mutta ei liian ärtsysti, levittyvyyttä ja helppoa häivyttyvyyttä.


Laveran duon tummempi ruskea on  mattasävy, joka toimii parhaiten  keskivaaleasta tummempaan ihonsävyyn. Kaunis sävy, mutta vaaleampi on vielä kivempi ja suosikki - vähän hohtava, mutta ei liikaa, ja jännästi jopa vähän kullanhohtoinen. Sävy on tosi kaunis, tuo hetkessä päivettyneemmän fiiliksen, eikä hehku ole glitteristä. Tämä duo on sellainen joka sopii monelle ihonsävylle ja on koostumukseltaan ihanan pölisemätön (ei talkkia!). Pienenä huomautuksena että tuotteessa on laveramainen tuoksu, mutta siihen olen jo itse tottunut. Laveran mineraalipohjaisen aurinkopuuterin hinta on hieman alle 20 euroa.


Benecosin meikkisävyt ovat yleensä astetta tummempia, mutta kevyellä kädellä tämä aurinkopuuteri ei olekaan lainkaan liian voimakas. Kombossa on isompi keskiruskea, kaakaomainen mattasävy ja punaruskea, aavistuksen hohtava puna. Viimeksi mainittu on sen verran pigmenttinen, että vaalealle iholle sudin sitä kepeästi. Mutta Benecosin ruskea sävy on oikein kaunis ja kestävä myös kiiltelevällä sekaiholla.

 Benecos on sentinvenyttäjän valinta: aurinkopuuterin saat alle kympillä!


Käytätkö aurinkopuuteria? Vain kesällä vai myös talvella? :) 

Ylhäältä alas ensin Laveran sävyt, sitten Benecosin:
Kommentit

 1. Käytän aurinkopuuteria läpi vuoden, mutta sävyjä vaihdellen vähän sesongin mukaan. Benecos olisi näistä kahdesta mun valinta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vähän laiskis aurinkopuuterin kanssa, mutta onhan ne ihania, varsinkin kun nyt on vielä muutenkin päivetystä. :)

   Poista
 2. Nättejä punia :) käytän aurinkopuuteria päivittäin, Sarin tapaan sesongin mukaan eli nyt laitan ronskimmalla kädellä ja enemmän kimalletta sisältäviä :)

  VastaaPoista
 3. Tota Benecosin aurinkopuuteria on tehnyt mieli testata jo pitkään! Mä käytän aurinkopuuteria yleensä ympäri vuoden, mutta kesällä toki hitusen enemmän ja vähän voimakkaammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mennyt autuaasti ohi myös tämä Benecosin täky. Mutta onhan se aika hyvä ja sopii monelle ihonsävylle. :)

   Poista
 4. Mä tykkään etenkin Benecosin aurinkopuuteri ja poskipunaduosta, jossa on se persikkainen poskipuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tuttu mulle, mutta Benecos taas yllätti laadukkuudellaan. Kiva kuulla että toisetkin tuotteet on hyviä! :)

   Poista
 5. Sopivaa aurinkopuuteria on kyllä niin vaikea löytää, siis sävyltään! Lily Lolon korostus-varjostusduo on ollut mulle ihan ykkönen, sitä käytän joka päivä. En sudi aurinkopuuteria koko kasvoille, vaan teen yleensä varjostukset poskiluun alapuolelle ja nenänpieliin. Siksi haluan aurinkopuuterin olevan matta ja kylmän sävyinen eikä liian punertava tai oranssiin vivahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sekin Lily Lolon duo (miten musta tuntuu että meillä on kaikki samat suosikit :D), ollut vakikäytössä jo pari vuotta. Se on tosi hyvä vaalealle iholle. :) <3

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^