Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hellävarainen shampoo-hoitoainepari | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hellävarainen shampoo-hoitoainepari

Kesän jäljiltä kuontaloni on kaivannut hellävaraisempaa hoitoa, sillä kesähelteet verottivat myös hiustenhoidon säntillisyyttä. Tutustuin blogin tiimoilta hiussarjaan joka vaikutti aluksi hieman pliisulta (paitsi pakkauksista!), mutta paljastuikin arkikäyttöön oikein sopivaksi.

Brittiläinen Noughty oli minulle aivan uusi merkki ja siksipä innostuin siitä myös täällä vinkkaamaan, sillä sitä on alkanut näkyä Suomen kivijalka- ja verkkokaupoissa. Hiustenhoidon tuotesarja hyödyntää luonnosta peräisin olevia raaka-aineita mutta ei ole varsinaista luonnonkosmetiikkaa, mutta astetta luonnnollisempaa öljyjen, yrttien ja uutteiden avulla. Esimerkiksi silikonia ei tietenkään tuotteissa ole. Kaikki Noughtyn tuotteet sopivat vegaanille ja tuotesarja on Petan listalla, ja löytyypä myös Vegan-sertifikaatti.

*Tuotteet ovat pr-näytteitä*Noughtyn Care Taker -shampoo-hoitsikka-pari lupaa hoitaa herkkää, hilseilevää ja kuivaa hiuspohjaa. Aktiiviraaka-aineista löytyy rauhoittava kaurauute ja pesevä aineosa on synteettistä miedompi kookospohjainen ainesosa. Lisäksi tuotteissa on hyvin mieto, aavistuksen kookoksinen tuoksu.Shampoo vaahtoaa mukavasti ilman kovia sulfaattejakin, ja pesee hiukset lempeästi - puhtaaksi siis, mutta ei järin narskuvaksi. Tuote ei olekaan suunnattu rasvoittuvalle hiuspohjalle, ja jatkuvassa käytössä tämä olisikin liian lempeä vaihtoehto omalle hiuspohjalle. Mutta silloin tällöin miedompi shampoo on kohdallaan, etenkin jos hiuspohja on ollut vähemmällä huomiolla. Pesin Noughty-tuotteilla "kuurina" kesän jäljiltä kuivempia hiuksiani ja hiuspohjaa, ja molemmat toimivat hyvin hellävaraisina arkikäytössä.Hoitoaine on hyvin juoksevaa, mutta nopeasti vaikuttavaa. Tämä siloittaa hiuksia aavistuksen ja helpottaa etenkin niiden kammattavuutta. Hiuspohjani ei järin hilseile, mutta hoitsikan lähes maitomainen koostumus kyllä tarvittaessa levittyy hyvin myös hiuspohjaan. Itselläni paras hiuspohjan rauhoittaja on yhä Ekopharman hiuspohjaseerumi, jota käytän silloin tällöin kuuriluontoisesti. Mutta Noughtyn shampoon ja hoitoaineen kombo toimii pörröisyyttä ja karheutta suitsivana parina hyvin.

Sain tuotteet Stoorla-verkkokauppakeskuksesta, jossa Noughty-tuotteiden hinnat ovat hieman yli 10 euroa. Sarja onkin vinkin arvoinen myös tämän kohtuullisen hinnan vuoksi!


Kommentit

 1. Multa löytyy sama kaksikko ja pariin otteeseen oon näitä testannut. Kumpikaan ei oikein vakuuttanut mua, mutta pitää antaa näille vielä uusi mahdollisuus ja koittaa käyttää näitä vähän pitemään, jotta voin sen lopullisen mielipiteen muodostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on toisaalta aika neutraaleja shampoita, mulla sopivat nyt kuuriluontoiseen käyttöön. Mutta pitkässä juoksussa olisivat liian hellävaraiset. :)

   Poista
 2. Mä tykkäsin tästä duosta niin paljon, että otin nämä kesällä aina matkoille mukaan. Hellävaraisuus on avainsana, koska pesen hiukset päivittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nää ei olekaan ihan pieniä purkkeja matkalla mutta toisaalta aika näppäriä! Totta, nämä sopii jatkuvaan pesuun.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^