Näppärä luomiväripaletti viikonpäiviin

Kun pohdin juuri niitä minun näköisiä silmämeikin sävyjä, neutraalit ruskeat, nudet, beiget ja satiinisävyt ovat ykkösiä. Arkipäivinä meikkaan oikeastaan aina, mutta en läheskään aina  näyttävästi. Se oma tyyli on löytynyt niiden nudemeikkien rintamalta,

Tuttujen ja turvalllisten luomivärien joukosta löytyy toki pieniä houkutuksia. Meikkejä ja ihonhoitotuotteita valmistava Pixi on pitkään ollut nimeltä muistissa, ja nyt iskin sormeni lafkan ihanaan mineraalipohjaiseen luomiväripalettiin, joka on armollinen arkiaamujen meikeissä.

*Tuote on pr-näyte, sisältää mainoslinkkejä*


Pixin Mesmerizing Mineral -paletti sävyssä Contour on kuuden sävyn kombo, jossa on oikeastaan kaikki minun kaikki mitä tarvitset -sävyt. Aamuisin ajankäytön tehostaminen on olennaista, ja silloin vain oikean paletin nappaaminen käteen nopeuttaa rutiineja huomattavasti, kun joku toinen on valinnut suoraan toisiinsa sopivat napit.

Paletti on näppärän kokoinen myös matkalle ja applikaattori tulee mukana. Pigmentit ovat mineraalipohjaisia, vaikka nyt emme puhukaan luonnonkosmetiikasta.


Paletin sävyt ovat harmaan, ruskean, shampanjan ja beigen sävyissä. Kahta lukuunottamatta koostumukset ovat satiinisia, vähän hohtavia ja helmeilelviä. Vaalein sävy on lähes valkoinen ja puolimatta, ja tummin tummanharmaa. Vaaleimman toivoisinkin olevan vähän enemmän "ihonsävyinen" nudesävyinen, sillä lähes valkoinen pomppaa silmämeikissä siltänään vähän korostetusti. Olenkin käyttänyt sitä lähinnä liikkuvan luomen pohjasävynä muille luomiväreille tai silmäkulman korostukseen. Tummanharmaa on puolestaan vähän liian iskevä daytime-meikkiin  - joten käytän sitä ohuella siveltimellä silmänrajauksissa.

Yksikään sävy ei kuitenkaan jää paletista käyttämättä, ja suosikit ovat tummimman vierestä laskien seuraavat kolme erisävyistä ruskeaa. Kun pohjasävyt ovat kauniita ja neutraaleita, niiden pieni glitter ja kimalle on kiva upgreidaus.Luomivärien koostumukset ovat levityksen ja häivityksen kannalta aika armollisia tällaiselle perusmeikkaajalle. Vaaleimmat ja aivan se tummin sävy ovat enemmän puuterisia eli mattaisia, ja näissä on vähän pientä varisemista, jonka meikkausvaiheessa huomaa. Kestävyys ja pigmentit ovat kuitenkin kiitettäviä, ja vinkkaan paletista arkikelpoista ja kompaktia luomiväripalettia etsivälle. Pixin meikkejä on myynnissä elevenin verkkokaupassa, jossa paletti on 23,70 euroa. Pixillä on myös muita vegaanille sopivia paletteja, kuten tämä luumuisen sävyinen  tai toinen metallinhohtoisempi. Pixin värimaailma liikkuu silti enemmän siellä luonnollisessa kuin statement-sävyissä. Kaikki Pixin vegaanituotteet voit filtteröidä elevenin verkkokaupassa täällä. Pixi on tietenkin myös cruelty free-lafka eikä vie tuotteita Kiinaan, joskin kaikki tuotteet eivät ole ainesosiltaan vegaanisia.


2 kommenttia

  1. kaunis paletti! pixin tuotteet on muutenkin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pixiltä en olekaan muuta aiemmin testannut, mutta paletti on oikein jees. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^