Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Todella vedenkestävä Lash Sport -ripsiväri | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Todella vedenkestävä Lash Sport -ripsiväri

7. elokuuta 2018

Vedenkestävä ja vegaaninen ripsiväri, kiitos! The Body Shopin meikkihyllyn uutuus Lash Sport -maskara lähti kassan kautta eräänä päivänä mukaani. Itse asiassa heti silloin, kun huomasin että tämä oli ilmestynyt. Jos etsii eläinystävällistä ja vedenkestävää ripsaria, niitä ei heti noin vain löydykään. Ja nyt löytyikin hyvä yksilö - tämä kesti hellesään hikoilua ja pian se on ajankohtainen syyssateiden varalle.

*Sisältää mainoslinkkejä*

Lash Sport- ripsari on suunniteltu nimensä mukaisesti kestämään liikuntaa ja hikoilua. Hellesäällä hikoilutesti olikin melkoinen, ja maskara kestääkin ripsillä todella hyvin.

Uutuusripsari on sekä nätti että kestävä silmillä. Toisinaan maskaroiden vedenkestävyys on niin ja näin väitteistä huolimatta, mutta tämä pitää lupauksensa. Vegaanista ripsiväriä onkin The Body Shopilta varrottu. Luonnonkosmetiikkaa tämä ei toki ole, siitä kertoo jo vedenkestävyys ja synteettinen mehiläisvaha.

Ripset ovat erotellut, vähän pidemmät ja näyttävämmät. Oikein siisti viikonpäivien ripsari, sanoisin. Vedenkestävät ripsivärit ja supertuuheat ripset eivät yleensä mahdu samaan settiin, ja tämäkin on vähän maltillisempi versio verrattuna superextralashes-ripsareihin.


Entäs se pito? Kestää todella hyvin, sanoisin. Kävin hellepäivinä päivälläkin suihkussa, ja maskara ei liikahtanutkaan tavallisessa vesipesussa. Meikkivoiteet ja muut kyllä lähtivät vedellä liikkumaan, mutta ripsari pysyy, vaikka kasvot kastelee ja pesee muuten. Ripsaria en kokeillut erityisemmin hangata silmiltä vedellä. Toki jälki on vesipesun jäljiltä vähän enemmän yhteenliimautunut, mutta ripsillä se kestää.


Vedenkestävä Lash Sport kannattaa irrottaa ihan oikealla puhdistusaineella vanulapun kautta. Puhdistus vie toki normaalia enemmän aikaa verrattuna vesiliukoiseen, mutta se on se "hinta" jonka vedenkestävästä joutuu yleensä maksamaan. Käytössäni on tällä  hetkellä luonnonkosmetiikan silmämeikin puhdistusöljy, joka hoitaa puhdistushomman ihan hyvin.

The Body Shopin verkkokaupassa ja osin myymälässäkin on nykyään tosi hyvin merkattu vegaanille sopivat tuotteet, ja lafkalla on eläinkokeettomuudesta kertova Leaping Bunny -sertifikaatti. Ja tiedoksi aiheesta kiinnostuneille, The Body Shop ei ole ollut enää noin vuoteen L'Orealin omistuksessa.


Kommentit

 1. Tosi kiinnostava tuote! Tykkään käyttää aina vedenkestävää ripsaria ja yleensä meikkipussista löytyykin Lumenea tms. Ehkä ostan tämän seuraavaksi kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän harvemmin vedenkestäviä, mutta tämä on kyllä muutoinkin hyvä ripsari. :)

   Poista
 2. Täähän kuulostaa tosi hyvältä, varmaan pakko kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suosittelen, jos etsit juuri vedenkestävää ripsaria! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^