Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bellápierren mineraalimeikeissä hehkua ja peittävyyttä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bellápierren mineraalimeikeissä hehkua ja peittävyyttä

Mineraalimeikit ovat tunnetusti niitä meikkipussini ikivihreitä, joita vähintään pyörii purkki aina käytössä. Mineraalimeikkien grand old -lafka Bellápierren jauhemaiset mineraalit ovat kuitenkin saaneet odottaa vuoroaan tähän saakka. Sarja onkin ollut jo pitkään markkinoilla, vaikka on ehkä tunnetumpi rapakon takana.

Bellápierren valikoimaan kuuluu iso kasa jauhemaisia mineraaleja, joista suurin osa on vegaanisia. Esimerkiksi kaikki mineraalimeikkipohjat ja Get started  kit-setit. Yhden vegaanisten tuotteiden listan näkee esim. täältä blogista. Lafkalla on myös Leaping Bunny -sertifikaatti eläinkokeettomuudesta.

*Tuotteet ovat pr-näytteitä*


Sain maahantuojalta testiin kätevän aloituspakkauksen vaaleimmassa sävyssä (Fair), joka sisältää kaiken tarvittavan meikkipohjaan: kaksi eri sävyä mineraalimeikkipuuteria, yksi bronzer-sävy ja yksi poskipuna (joka on jostain syystä 10 g, kun muut ovat 6 g). Lisäksi mukana on kolme synteettistä sivellintä, puuterille, viistopäinen poskipunalle ja peiteaineelle (tai vaikka luomivärillekin). Nämä on pakattu isompaan pahvilootaan, joka uupuu kuvista.


Mineraalimeikkivoiteista vaaleampi Fair-sävy on keltapohjainen, ei aivan porcelain-ihon sävy, vaan keskivaalea. Tummempi Latte onkin sitten jo sen verran syvänsävyinen, että voin käyttää sitä varjostuksiin. Jauhemaiset mineraalit ovat aitoja mineraalimeikkejä, ne ovat mica-pohjaisia ja sisältävät minimimäärän ainesosia verrattuna tavanomaisiin meikkipohjiin.

Bellápierre ei pigmentistä säästele, sillä meikkipohja on helposti ja nopeasti peittävä. Minulla on tapana laittaa mineraalimeikin alle peiteainetta, esim. silmänalusille ja joillekin näpyille. Mutta meikkipohja peittää ihon epätasaisuuden ja tasoittaa sävyn helposti ja luonnollisen näköisesti 

Fair-meikkipuuteri on myös valoa heijasteleva, ei täysin rutimatta meikkipohja. Varsinaisesta kiillosta emme puhu, mutta mineraaleihin saa helposti kauniin, pientä glow-efektiä korostavan luonnollisen hehkun, ja tässä se onkin. Sekaiholleni tämä on hyvä mätsi.


Mineraaliposkipuna Desert Rose on heleä, ruusuisen persikkainen sävy. Pigmentti on hempeää ja heleyttävää. Isoa hehkua tai varsinaista kimalletta tässä ei tosin ole, vaan luonnollinen hehku tulee mineraalista. Tämä on täydellisesti päivämeikkiin sopiva sävy, joka ei varasta huomiota.

Bronzer Peony Blush on puolestaan tosi shimmerinen ja hohtava, jonka hohtoa on vaikea saada kuviin koska se on niin wow -tasoa. Itse sävyn  on kuitenkin lämmin keskiruskea, joten tulos ei olekaan överi. Kimalletta on, mutta kasvoille isolla sudilla aseteltuna se ei pompsahda Instagram-meikin tyylisenä. Muutenkin hehkutuotteiden juju on päivänvalossa se, että kimalteen ei tarvitse paljaalla silmällä erottua isosti.

Ja mitä näihin poskipuniin ja bronzereihin tulee, omassa käytössäni ne tuntuvat jauhemaisina kestävän aina pienen ikuisuuden enkä ole saanut mineraalimeikeistä sellaista koskaan loppumaan - koska pigmentti ja riittoisuus. :)


Siveltimet ovat mukavan pehmoisia, ja isommat myös melko taipuisia. Pieni peiteainesivellin on puolestaan tarpeeksi jämäkkä pienille ihoalueille.

Kun meikkipohjan tekee mineraalimeikkipuuterin varaan, silloin suosin lyhytvartisia, jämäköitä ja tiheitä kabuki-siveltimiä, joita jo kaapeista löytyykin. Muutoin taas isompi puuterisivellin sopii ihan kiinteällä puuterillekin, tai hyvin kevyelle mineraalipuuterin sipaukselle, jota  voi aivan hyvin laittaa myös nestemäisen meikkivoiteen päälle tuomaan lisäpeittävyyttä ja mattaisuutta.Swatchit: mineraalimeikkipohjat Latte, Fair , poskipuna Desert Rose ja bronzer Peony


Bellapierre-kosmetiikkaa maahantuo ja myy verkkokaupassaan Kauneutta.com. Starter Kitin hinta on verkkokaupassa 89,90 euroa. Mineraalimeikkejä on toki myynnissä Kauneutta.comissa myös yksittäin, aina luomi- ja kulmaväreistä kiinteisiin ja jauhemaisiin meikkipohjiin.

Äkkiseltään hinta vaikuttaa isolta, mutta seitsemälle tuotteelle jaettuna se onkin jo edullisempi kuin yksittäin ostettuna. Kit -ratkaisut ovatkin käteviä, jos haluaa lahjoa kavereitaan mineraalimeikeillä tai esimerkiksi tutustua mineraalimeikkeihin kerralla kattavasti.

Kommentit

 1. Todella kaunis poskipunasävy tuo Desert Rose <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kaunis, imartelee ihoa etenkin näin alkusyksyllä. :)

   Poista
 2. Mä rakastan ajatusta mineraalimeikeistä, koska ne antavat iholle todella kaunista hehkua, mutta en ole vielä löytänyt omalle iholle sopivaa meikkipohjaa mineraaleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mineraalit on siitä jänniä, että vaikka ainesosat on periaatteessa aina vähän samaa, niin niiden koostumukset ja peittävyys ym. voivat vaihdella hyvinkin eri valmistajien välillä. Millainen ihotyyppi sulla olikaan? Mä oon tykännyt Lily Lolosta ja esim. Bellapierren kiinteästä mineraalimeikkipuuterista paljon. :)

   Poista
 3. Mielenkiintoisia, tuo mineraalipohja mulla on ollutkin ja ihan hyvä oli. Bellapierren kabuki on kans tosi hyvä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^