Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Syyskuun suosikit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Syyskuun suosikit

 Syksyn saapuminen on edennyt kuin vähän varkain, viimeistään ensimmäisten pikkumyrskyjen myötä. Vuodenajan kääntyessä on meinannut iskeä pieni syysväsymys, ja blogin päivittäminen jäikin viime viikolla postausta vähemmälle. Mutta toisaalta nyt niitä rutiineja tarvitaankin, ja kuukauden kosmesuosikkien napsiminen ja ryhdistäytyminen kuuluu juuri tähän.

Syyskuun kosmetiikkasuosikeista napsin kenties tehokkaimman näppyjen nitistäjän ikinä, hiuspäivän pelastajan, arkiaamujen kätevät luomivärit ja sopivan rouhea kuorinnan.

*Osa tuotteista on saatu blogin kautta, sisältää mainoslinkkejä*

The Ordinary Salicylic Acid Solution
The Ordinaryn tuotteet ovat pelkistettyjä, tosi edullisia ja aktiiviaineiden tieteelliseen näyttöön pohjaavia. Salisyylihappo on melkoinen must-tuote finnien ja näppyjen nujertamisessa, sillä se iskeytyy ihon (ylimääräiseen) rasvaan ja ns.kuivattaa sitä.

The Ordinaryn Salicylic Acid Solution -tuotteen salisyylihapon pitoisuus tuotteessa on jopa 2 % , joka onkin oikeastaan aika paljon. Pipetillä kannattaa annostella pieniä tippoja paikallisesti näppyjen päälle, jotka se nujertaa jo ensi alkuunsa yön yli. Yliannostelua tai terveelle iholle en suosittele, sillä holvaaminen on saanut ihon paikallisesti kuivumaan. Mutta mikäli etsit tehokasta tuotetta finneille tai muille paikallisille näpyille, suosittelen! Oma ihoni pukkaa hormonaalisia epäpuhtauksia ja muita tukkeutumia toisinaan, ja pidän aina plakkarissa salisyylihappoa. The Ordinaryn riittoisa lasipullo on vielä hinnaltaan oikein kohtuullinen, 5,9 euroa.Ekopharma minttu-hiuslakka
Ekopharman hiuslakka on pelastanut hiustenlaiton aamuhetkiä. Jostain kumman syystä syyskuun suosikkeihin valikoituikin asioita, jotka ovat tarttuneet aamulla käyttöön. Ja jep, mun blogista ei ehkä löydy kampausvinkkejä tai edes muotovaahtoja tai muita "erikoisuuksia", mutta lakkoja kyllä!

Mutta aerosoliton suihke on mukavan kepeä siinä mielessä ettei se kerrytä jankkia kuontaloon, mutta freesaa ponnaria sen verran, että se kestää työpäivän siistinä. Tuoksu ehkä jakaa mielipiteitä, tämä on aika freesi minttu. Sain tämän Karma Helsinki-kampaamokäynniltäni mukaan. Myös suolasuihke on ollut ahkerassa käytössä tauon jälkeen.


Nurme jalkakuorintasaipppua
Nurmen kuorintasaippua näkyi jo eräässä postauksessa muutama viikko sitten ja vaikka etikettiä tässä ei enää ole, ulkonäkö voi pettää. Rouhea kuorintapala on ässä juurikin kantapäille, joita ei millään jaksaisi erikseen hoitaa. Karkealla kuorintasaippualla karheat jalat voikin kätevästi kuoria pehmeämmäksi suihkukäynnillä, jossa saippua on aina käden ulottuvilla. Nurme on virolainen pienehkö luonnonkosmetiikan sarja, ja saippuan hinta on esim. täällä 9,95 euroa.Idun Minerals Brunkulla -paletti
Meikeistä neutraalit ja helposti yhdisteltävät sävyt ovat in. Viime vuonna blogin kautta saatu Idun Minerals Brunkulla -paletti on ollut tiuhassa käytössä ja vaaleimmat sävyt ovatkin kuopalla. Näissä on huippuhyvä pigmentti ja pohjustetuilla luomilla sävyt erottuvat tosi hyvin. Kullansävyinen on tietenkin suosikkini, mutta aika tasaisesti olen käyttänyt näitä helmiäisvärejä. Kirjoitin aiemmin Idunin meikeistä täällä. Kuten kuvasta näkyy, sävyt vähän varisevat, mutta luomivärin pohjustusaine lukitsee ne hyvin.
Oliko joukossa mielenkiintoisia tai tuttuja tuotteita?


Kommentit

 1. Aamun ensimmäinen reaktio: miksi ihmeessä sinulla on blogissasi jauhelihapihvi?! :D Onneksi sain sitten aivot kulkemaan. Itse en ole vielä oppinut palasaippuoiden käyttöä. Myös aerosolittomat hiuslakat on testilistalla. Vihaan ponnekaasulakkojen aiheuttamaa pilveä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kuorintasaippua voikin näyttää äkkiseltään oudolta. :)

   Poista
 2. Tuo Nurmen jalkakuorintasaippua kuulostaa kätsyltä, vaikka näyttääkin ihan joltain raa'alta pihviltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun aivot ei enää assosioi ihan helposti raakoja pihvejä, joten mulle se näyttää lähinnä rouhealta saippualta... Tai pikemminkin puuromaiselta. :D

   Poista
 3. Tuo hiuslakka kyllä kiinnostaa. Mä käytän ihan toooooodella harvoin mitään hiusaineita, mutta joskus sitä kaipailee pikkasen pitoa jos on jaksanut jonkun lettikampauksen vaikka väsäillä. Täytyykin perehtyä tuommoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, tai sitten Ekopharman suolasuihke voisi toimia myös pienenä pidon tuojana. :) Se antaa myös karkeutta lettikampauksen tekoon.

   Poista
 4. Salisyylihappo on ostoslistalla, ja ah tuo palettikin olisi niin söpön helppo värimaailmaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salisyylihappo on todella tehokas! Brunkullaa on moni muukin kehunut <3

   Poista
 5. Tuo Nurmen kuorintasaippua on kyllä todella timanttinen tällaiselle laiskalle jalkojen hoitajalle! Harmi vain, että olin hetkeksi taas unohtanut sen olemassaolon, mutta kiltisti kaivoin sen taas esiin käyttöön kun sain muistutuksen tästä postauksesta. :D Tuossa Idunin paletissa on todella kauniit sävyt, tarpeeksi simppelit minun makuuni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulta taisinkin saada siihen ensin vinkin. :D Samat sanat paletista, täydellinen arkeen.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^