Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Und Gretel - meikkileikkejä Berliinistä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Und Gretel - meikkileikkejä Berliinistä

Und Gretel -meikit saatu blogin kautta 
*mainoslinkki

Tiedäthän sadun Hannusta ja Kertusta? Saksan kielellä tämä parivaljakko on Hansel und Gretel, ja klassikkosadun nimi inspiroi myös uusia luonnonkosmetiikan Und Gretel-meikkejä.

Und Gretel on saksalainen, luonnollisia ainesosia (BDIH-sertifikaatin turvin) suosiva meikkisarja. Osa meikeistä sopii vegaanille, ja niiden kohdalla on selkeä vegaani-maininta.

Und Gretel -meikkien ylpeydenaiheena on näyttävät pigmentit, värikkäät(kin) vaihtoehdot ja pieni ylellisyys. Nyttemmin luonnonkosmetiikan meikkejä ei enää pidetä hippien juttuna, ja Und Gretelkin on oikein tyylikäs designiltaan.

Sain testiin vegaanisista meikeistä Und Gretelin meikkivoiteen ja kaksi rajauskynää - katsotaan seuraavaksi, miten ne suoriutuivat.


Testissä vegaaniset Und Gretel -meikit 


Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet kiinnostavat aina, ja se on myös Und Gretelin ylpeydenaihe. Lieth-meikkivoide saa pisteet fluidimaisesta, kerrostettavasta koostumuksesta, tasaisesta levittyvyydestä ja kauniin kuultavasta jäljestään. 

Und Gretelin meikkivoide on jo hyvin lähellä synteettisiä tovereitaan, esim. yrttistä tuoksua tai jankkista koostumusta ei tarvitse "pelätä". Jos mietin vertailukohdetta, tämä muistuttaa aavistuksen Nuin meikkivoidetta, mutta kevyempänä.

Meikkivoiteen peittävyys on keskitasoa: jos Und Gretelin meikkivoidetta levittää (ihan sormin) kerroksen, jälki on  ihonsävyä tasoittava ja pieniä epätasaisuuksia suitsiva, mutta selkeästi kuultava. Toisella kerroksella ollaan jo lähempänä peittävää meikkivoidetta. Lukitsen aina meikkivoiteen puuterilla tai mineraalimeikkipuuterilla, ja silloin lopputulos onkin jo full coverage.

Lieth-meikkivoide on siis kyllä aivan luonnonkosmetiikan tähtiä meikkivoiteissa, mutta sävyvalikoiman soisin olevan pikkuisen laajempi, kuin 5 eri sävyä. Meikkivoide on hintava, mutta toisaalta laadukas.

Testisävyni 01 Porcelain Rose on nimensä mukaisesti hieman punaiseen taittava, joka siltänään erottuisi kasvoiltani liikaa tummana, mutta puuterin kanssa sävyn saa tasoittumaan.

Meikkivoide on hintavampi kuin useat muut luonnonkosmetiikan meikkivoiteet, mutta toisaalta formulointi, kestävyys ja koostumus on tässä oikein hyvä.

Lue lisää: vegaaniset luonnonkosmetiikan meikkivoiteet listattuna
Meikkivoide jätti ehkä hieman sävytoiveita, mutta Und Gretelin kajal-kynät ovat aivan ihania! Kerrankin on löydetty sävyjä, jotka ovat muuta kuin mustaa, harmaata ja vihreää (eikä näissäkään toki vikaa).

Mutta pelkästään kullan- ja ruskean hohteisia meikkikyniä voi käyttää luovasti arkimeikissäkin ilman että look on överi.

Und Gretelin Holt-rajauskynän sävy Gold 06 on juuri sellainen kultainen rajaus alaluomelle tai silmänurkkaan, joka kuuluu vakiokalustooni. Heleä, sopivan helmiäinen mutta erottuva sävy, ja sopii myös syksyyn just eikä melkein.

Und Gretelin Bronze 08 -rajauskynä on taas pronssinen suklaanruskea, joka on vähän päivitetympi versio viikonpäivien meikin ruskeasta sävystä. Pronssisuus on pientä hohtoa, joka toimii mukavuusalueen meikissä pieneä upgreidauksena.

Rajauskynät ovat suhteellisen topakoita koostumukseltaan, eivät aivan pehmeitä, mutta pigmetti on hyvää laatua. Meikkikynistä löytyy myös muutamia muita sävyjä sekä nestemäinen eyeliner.

Rajauskynien hinta on 21 euroa / kpl, mikä on vielä kohtuullinen, sillä kynä ei kulu kovin nopeasti.

Mistä ostaa Und Gretel -kosmetiikkaa? 

Katso *ajantasainen valikoima Joliesta.  Tuotteita ei myydä laajasti kivijalkakaupoissa, mutta onneksi meillä on verkkokaupat!
Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^