Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uutta, vanhaa ja kukkaroystävällistä Mossaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uutta, vanhaa ja kukkaroystävällistä Mossaa

Huokeampi luonnonkosmetiikka kiinnostaa syystäkin monia, joten kurkataan tällä kertaa reippaasti valokeilaan nousseen Mossan tärppejä. Madaran pikkusiskona tunnettu sarja ei ole minulle järin tuttu lukuun ottamatta huippuhyvää kasvovettä, joten tänään syynätään puteli jos toinenkin.

Mossa lanseerasi kesällä jo vähän kohkatun shampoo-hoitoaineparin, ja aina yhtä kiinnostavat putsarit ovat myös viihtyneet kylppärissäni.

 *Sisältää pr-näytteitä ja mainoslinkkejä*

Mossan uudet hiustuotteet sisältävät esimerkiksi antioksidantti- ja vitamiinipitoista mansikkauutetta, kasviperäistä kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa kookosöljyä.  Ja ovathan mansikat puteleissa suloisia!

Pesin hiuksia ennen Mossaa eräällä erittäin puhdistavalla shampoolla, ja mansikkashampoon korkkaus jatkoi tätä linjaa. Shampoo on moisture-sanasta huolimatta tosi hyvin pesevä ja jopa vähän hiuksia takuttava. Luonnonkosmetiikan oikein kunnolla pesevät shampoot ovat pieniä ihmeitä, ja tässä sellainen on. Vaahtoavuus, mieto hyvä tuoksu, koostumus joka ei valu sormien välistä - check. Oma hiuspohjani on yleensä rasvoittuvampaa laatua, ja suosittelen shampoota kohtalotovereille ja skarppia shampoota etsiville. Hoitsikan ainesosat ovat kuitenkin astetta hoitavampia, eivät "hampputukaksi" tekeviä. Shampoon hinta on esim. täällä 13,50 euroa.


Hoitoaine on aina paikallaan  shampoon kuin shampoon jälkeen, jos aion selvittää hiukset pesun jälkeen ilman hiusten katkeilua. Hoitsikka on myös hellän siloittava, kepeän kosteuttava ja hiuksiin hiljalleen "uppoava". Normaalikuntoiset hiukseni tulevat tämän kanssa hyvin toimeen, mutta fiiliksessä on silti jotain perinteisen luonnonkosmetiikkamaista - eli jos hiukset ovat tosi kuivat, kääntyisin vielä jonkin toisen, ekstrakosteuttavan hoitsikan puoleen. Selvittävänä hoitoaineena Mossa kuitenkin pelittää oikein hyvin. Hoitsikan hinta on 13,50 euroa.

Entäs kasvojenpuhdistus? Siinä Mossa on myös luotettava. Vähän hintavampi isosisko Madara ehkä panostaa enemmän koostumuksiin ja purnukoiden ulkoasun fiilistelyyn.


Cleansing Creme Mousse on vähän erilainen putsari, jotain maidon ja geelin väliltä, joka sujahtaa ensin myös sormien välistä nopeasti. Tämä on vähän kosmeettinen seikka (haha), mutta koostumukseen oli aluksi tottuminen. Putsari sisältää esim. valkoherukkauutetta ja sitä myötä vähän AHA-hedemähappoja (jotka eivät ehdi varsinaisesti kuoria putsauksen aikana) ja laventelivettä, joten tuote sopii hyvin seka- rasvaiselle iholle, sanoisin myös että normaalille.

Valkoherukkaputsari on kätevästi pumppupullossa, liukuu kasvoilla hyvin ja poistaa kevyehkön meikin siltänään. Fiilis ei ole aivan sama kuin puhdistavimmalla puhdistusvaahdolla, mutta enemmän kuin pelkällä puhdistusmaidolla. Hinta-laatusuhde on kuitenkin ihan jees, hinta on 11,50 euroa per puteli.


Vadelman vitamiineja ja hyaluronihappoa sisältävä Mossan misellivesi on ihanan lempeä ja ei-kuivattava. Kukaan ei varmaan oikeasti yritä poistaa kaikkea meikkiä vain misellivedellä, mutta meikittömälle hipiälle tai meikin "esipesuun" se sopii hyvin. Mossa ei pure kovasti silmämeikkiin, mutta muutoin se on raikas ja kosteutta "säilyttävä" miselli. Hyaluronihappo onkin kuivaihoisen sankariainesosa, ja suosittelenkin varaamaan syksyn varalle hellävaraisempia putsareita, jollaisia misellivedet ovatkin.  Misellivedelle jää hintaa 9,95 euroa.


Löytyykö sinulta Mossan purkkeja? Suosituksia?


Kommentit

  1. Mossa on kyllä edulliseksi sarjaksi tosi kiva ja toimiva :) Hirveästi en ole sarjalta vielä tuotteita kokeillut, mutta ne mitä olen, on yllättäneet ihan positiivisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samat sanat, kaikki mitä olen Mossalta saanut hyppysiini, ovat olleet oikein päteviä tuotteita. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^