Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Zuiin salat hehkuun ja varjoihin | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Zuiin salat hehkuun ja varjoihin

Zuiin kosmetiikka on saatu blogin kautta
*linkit ovat mainoslinkkejä


Tänään testataan Zuii Organicin korostus- ja varjostusmeikkejä kasvoille!

Kasvojen korostuksen ja varjostuksen mielikuva on viime vuosina jäänyt mieleen somemaailman näyttävistä meikeistä, vaikka Instagram-meikki onkin vain yksi trendi meikkaustyyleissä.

Kuten tiedätte, somemeikki ei ole niinkään juttuni, mutta aurinkopuuterit ja satunnaiset korostukset ovat  menossa mukana. Muistan joskus kauneusmessuilla  Zuiin meikkaajan kehottaneen minua korostamaan kasvojani vaikka ihoni ei ollutkaan täysin puhdas ja siloinen, ja tämä vinkki jäikin hyvin mieleen. Kun sävyt, tuotteet ja pieni tekniikanpoikanen on kunnossa, monenlainen iho hyötyy pienestä hehkusta, varjoista ja valoista meikissä.

Luonnonkosmetiikan meikkisarja Zuiin uusi Bronze 'n' Glow -tuotelanseeraus sisältää korostus- ja varjostustuotteita sekä sillä kuuluisalla ihanalla glow'lla varustettuna että mattaisempina.


Zuiin meikit

Zuii Organic - luonnonkosmetiikan aurinkopuuteri, bronzer ja highlighter


Puuterimaiset Zuiin uudet meikit on nimetty osuvan tähtitieteellisesti: *varjostuspuuteri on nimeltään Jupiter,  hehkuva aurinkopuuteri kantaa nimeä *Sun, ja samoin *hehkuu kaunis vaalea korostustuote Moon.

Zuii on australialainen luonnonmukainen meikkisarja, jonka meikit ovat tunnettuja ns. kukkaismeikkeinä - koska tuotteissa hyödynnetään ihan oikeita kukkia, joista tulee myös Zuiin tuotteiden ominaistuoksu. Ulkopuolisten todentamia sertifikaatteja ovat esimerkiksi Cosmos Organic, australialainen luomusertifikaatti, Choose cruelty free, Petan pupu ja osalla tuotteista on Vegan-serti.Bronze 'n' Glown kanssa ei puhuta Instagram-meikkien stydistä kimalteesta, vaan vienommasta,  kauniista jujusta, jolla saa meikin upgreidattua hetkessä.

Aurinkopuutereista ja contour-tuotteista Zuii on napsinut ne tärkeimmät: lämpöisen ruskeat, useita ihonsävyjä imartelevat sävyt ja kahdella eri koostumuksella. 

Jupiter on mattainen ja syvemmän sävyinen, Sun puolestaan hehkuu nimensä mukaisesti auringon osuessa siihen.  Nyrkkisääntönä mattaiset varjostustuotteet ovat rasvaisen ja sekaihon täkyjä, kun taas hehkuvammat puuterit löytävät normaali- ja kuivaihoisten luo.

Ja Zuiin sävyt ansaitsevat taas kiitosta ja kunniaa: sävymaailma on harkittu, ei liian tumma, ruskea, oranssi tai highlighterin kohdalla valkoinen. Toki Jupiter on tummempana sopivampi päivettyneelle iholle, mutta ei tee överiefektiä keskivaalealla ihollani.

Zuii onkin pieni poikkeus luonnonkosmetiikassa, sillä sävyissä on harkittu valikoima oikeasti monelle ihonsävylle.

Kullanhohtoinen Sun -aurinkopuuteri nappaa porukan suosikki-tittelin. Innostuin kesällä pienestä hehkusta aurinkopuuterissa ja Sun jatkaa innostustani - varjostukset ja terve hehku, check. Tätä voin kuvitella käyttäväni myös talven vaaleimpina kuukausina.

Mattapintainen aurinkopuuteri ja varjostustuote Jupiter lunastaa paikkansa viikonpäivien astetta tummempana varjostustuotteena, joka lämmittää syksyyn kääntyvää, hiljalleen kalpenevaa (gulp...!) ihonsävyä.


*Highlighter Moon on taas viehko hehkutuote, joka annostelee poskipäille tai vaikkapa kulmaluille valoaheijastavaa glowta, joka sopii yhtälailla päivä- tai bilemeikkiin. Moon ei ole niinkään kimalteinen, vaan satiinisen hohtava, ja läpikuultava viileä sävy toimii monien aurinkopuuterin ja poskipunien kaverina.

Arkena korostusmeikin idea ei ole hohtaa valkoisena tai varsinaisesti erottua muuten kuin valon osuessa meikkiin. Luonnonkosmetiikka ei kuitenkaan tarkoita "miedompaa" tulosta, sillä Zuiin glow kyllä erottuu kauniisti valossa.


Olen aina ollut vähän arkajalka hehkutuotteiden levityksen kanssa, ja oikeanlainen sivellin on a ja o. Puuteria kepeästi nappaava *viuhkasivellin, eli fan brush on vakkarini hehkutuotteille. Nyt käytössäni on The Body Shopin suti. Puuterimainen koostumus on helppo levittää ja työstää, ja pienet varisemiset voi pyykiä myös viuhkalla pois.

 Varjostuksiin ja aurinkopuuterille stydimpi bronzer-sivellin on parempi. Puuterikansien alla on myös Zuiin omat vipat, mutta kääntyisin suosiolla ensiin siveltimien puoleen.

Zuiin meikkejä ja muuta kosmetiikkaa on iso valikoima esimerkiksi House of Organicin verkkokaupassa, jonne postauksen Zuii-linkit vievät. Postauksen riittoisat meikkituotteet ovat noin 29 euroa kappale.
Kuvasin tuotteet sekä auringossa että varjossa, jossa erot huomaa helposti. Ylhäältä alas: Jupiter, Sun, Moon. 


Kommentit

 1. Zuiilla on kyllä aivan ihania tuotteita, olin yhteen aikaan ihan Zuii-addikti, nyt on ollut pidempi tauko ettei käytössäni ole ollut oikeastaan muuta kuin mun lemppari poskipuna Peach, jota rakastan. Pitäisi varmaan jossain vaiheessa fiilistellä sarjaa uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös pari vuotta sitten ahkerampi Zuii-kausi. Kiva että julkaisevat uutuuksia, jotta muistaa taas kuinka kivoja nämä tuotteet ovat. :)

   Poista
 2. Nuita on kyllä pakko jossain vaiheessa itsekin testata. Varsinkin tuo Moon näyttää niin ihanalta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^