Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hynt Beauty & syksyn sävyt meikissä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Hynt Beauty & syksyn sävyt meikissä

Hynt-meikit saatu blogin kautta, *mainoslinkki


Kuinka moni teistä huomaa suosivansa syksyllä enemmän tummia ja dramaattisempia meikkisävyjä? Täällä ainakin nousee tassu ylös. Kuin huomaamatta napsin meikkipaleteista niitä syvempiä, punaisempia ja maanläheisempiä värejä. Ja onhan se ihan luontevaa, että syksyllä lakkaan kynsiä tai maalaan huulia mieluummin viininpunaisella kuin pinkillä tai heleällä oranssilla.

Syysmeikkien siivellä vinkkaan vielä Hynt Beautyn valikoimasta. Luonnollisia ainesosia painottavan lafkan peiteaine on tietysti se the kulttituote, mutta löytyypä Hyntiltä koukuttavia sävyjä myös värikkäämmissä meikeissä. 

Hynt Beauty on ripsiväriä lukuunottamatta vegaaninen, Petan cruelty free-sertifioima sarja. Miellän Hyntin green beautyn astetta ylellisemmäksi sekä laadukkaaksi meikkisarjaksi.Hynt Beauty -meikit: huulipuna ja luomiväripaletti


Hynt Beautyn Aria Pure -huulipuna sävyssä Shiraz on hieman syvä, marjainen punainen puna: ripaus viiniä, marjaisutta ja klassisuutta. Huulipuna liukuu huulille lempeästi ja kestää kohtuuhyvin kahvittelun. Koostumus on astetta kosteuttavampi, joten mattapunan lailla tämä ei liimaannu huulille.

Mutta punan korjailu ja tsekkaus on ainakin tehty tyylikkäällä tavalla helpoksi. Hyntin punissa on nimittäin mukana kannessa pieni peili -  omg miten söpö keksintö! Ja peilikannen alla on vielä pieni huulivoide, jota voi sipaista sormella huulille. Ihastuttavaa pientä luksusta, sanoisin.

 Punan sävy on upea, mutta sen koostumus on myös ässä syksyä ajatellen - jos kuivahuulinen mielii huulipunia säiden viiletessä,  on hyvä valita mahdollisimman öljypitoinen huulipuna. Hyntin koostumuksessa on esimerkiksi vettä sitovaa risiiniöljyä, pehmittävää ja kuivuutta ehkäisevää jojobaöljyä ja suojaavaa vitamiinipitoista auringonkukkaöljyä. Luonnollisissa huulipunissa onkin usein kasviperäisiä tehoöljyjä. Hyntin huulipunista on muutamaa eri sävyvalintaa, ja hinnaltaan ne ovat 34 euroa kappale.
Luomiväripaletti Sweet Ballet aivan kuin huutaa iltoja teekupposen ääressä, tai ihan vain aavistuksen tummempaa työmeikkiä. Kolmesävyisen paletin kaksi  nappia ovat tummia, luumun ja violetin vivahteisia.

Vaalein sävy toimii taas hyvin pohjustuksessa, ja on shimmerinen, kun taas kaksi muuta ovat semi-mattapintaisia. 

Mattapintaiset tummat sävyt eivät ole se helpoin valinta luomiväripalettiin, mutta häivytyssiveltimen käyttö on tässä avainsana. Mattasävyissä on usein pientä varisemista, Hyntillä aivan aavistuksen verran vain. Pigmentti on myös hyvää: ei nyt ihan tumminta, mutta erottuvaa.


Sweet Ballet on pelastus minulle joka etsin arkimeikkiin pientä upgreidausta ainaisten metallisävyjen rinnalle. Kompakti paletti onkin laiskan meikkaajan kaveri - tässä on koottu kaikki astetta syys-uskottavammat sävyt yhteen. Vaikka sävyt eivät ole super-erikoisia, niin jokin tässä kombossa vaan viehättää.

Plussaa myös peilistä ja matkakäyttöön sopivasta sudista. Hyntin paleteissakin on valinnanvaraa muutamia, ja hinnaltaan nämä ovat 39 euroa. *Koko Hynt Beautyn valikoiman näet täältä.
Kommentit

 1. Tosi nätit sävyt tuossa luomiväripaletissa. Kävisivät myös poskipunasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin vähän ihastua noihin sävyihin. :) Totta, jos haluaa violettista sävyä poskille, tässä sitä olisi. :)

   Poista
 2. Todella kauniit sävyt niin punissa kuin luomiväreissäkin! Täytyy pitää varsinkin nuo punat mielessä vastaisuudessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sävyt luomiväripaletissa! Oon tykännyt Hyntin meikeistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyntin meikit ovat kyllä hintansa arvoisia. ^_^

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^