Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

I love me -vegaanivinkit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

I love me -vegaanivinkit

Syksyn valopilkku, kauneus- ja hyvinvointitapahtumien ehdoton ykkönen I love me -messutapahtuma on pian täällä! Iso messutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19. - 21.10. viikonloppuna, ja jos hyvin käy, kipaisen myös bloggaajapassilla tapahtumassa.

I love me käsittää muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin alueet, ja iso messualue on jaoteltu vielä niin ammattilaisten alueeseen, puhujalavoihin, levähdystiloihin kuin ennen kaikkea messupisteille. Messut ja ihmismäärät ikään kuin kuuluvat yhteen, joten annos kärsivällisyyttä on hyvä pakata mukaan.

Vegaanin näkökulmasta etenkin Luonnollisesti-alue on kiinnostava kosmetiikan ja ekotuotteiden osalta, vaikka kosmea löytyy myös varsinaiselta "tavallisen" kosmetiikan alueelta. Messualue on sen verran iso, että on hyvä katsoa jo valmiiksi kiinnostavia kohteita. Kosmetiikan ohella aion tsekata myös esim. ekomuodin, ravintolisien ja vegaanisten herkkujen valikoimaa.

Kokosin omat vegaanikosmetiikan vinkkini messuille lähinnä näytteilleasettajista. Messuilla on listani ohella siis paljon kaikkea muutakin. Kirjain-numeroyhdistelmät viittaavat messupaikkoihin (helpompi suunnistaa messuilla jos nappaa niitä ylös).Vegaanikosmetiikkaa I love me -messuilta:


Atopik 6f20

Halusin napata listalle etenkin kotimaisia tärppejä. Atopik on apteekkisarja, joka on kehitetty herkkäihoisen tarpeisiin, ja ainesosissa hyödynnetään esim. rauhoittavaa kauraa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja Atopikilla on myös Leaping Bunny -sertifikaatti.

Biodelly 7g108

Turkulainen luonnonkosmetiikan putiikki ja verkkokauppa nähdään viimein myös messuilla! Ainakin Lily Lolon ja Nuin meikkejä voi tsekata tällä pisteellä.

Boho-meikkejä 7f120
Ranskalaisen meikkisarjan maahantuojan pisteellä on myös vegaanille sopivia vaihtoehtoja. Sain myös Instagramin kautta tietää, että Boho lanseeraa juurikin Suomen markkinoille kehitettyjä uusia, vaaleampia meikkivoidesävyjä! Juuri kun itsekin mainitsin, että olisipa kiva jos sävyt sopisivat paremmin myös meille kalpeille.

CHOICE Finland Oy 7g110

Kotimainen, vegaaninen ja niin ikään pupusertifioitu CHOICE on myös messuhulinoissa. Kirjoitin keväällä tästä freesistä monen ihotyypin hoitosarjasta.

Eleven 6e81
Kosmetiikan isona verkkokauppana tunnettu Eleven nähdään nyt myös ensi kertaa messuilemassa. Bongailen pisteen vähintään mielenkiinnosta, ja ständillä luvataan ainakin alennuksia verkkokauppaan, kangasnaamioita ja Ostolakossa-Virven ajatuksia korealaisesta ihonhoidosta!

Ekopharma 7f130
Tietenkin myös kotimainen hoitolasarjojen tähti Ekopharma on  messuilla! Heikkoja tuotteita en ole oikeastaan sarjalta löytänyt, ja messupisteelle voisin suunnata tsekkaamaan mahdollisia tarjouksia.

Farfalla 7g138
 
 Kirjoitin jokin aika sitten luonnonkosmetiikan sertifioidusta Farfallasta, jonka tuotteet ansaitsisivat pikkuisen lisää huomiota - niissä on kun hinta, laatu ja eettisyys kunnossa. Ehdottomasti vinkkaan myös tästä ständistä!

Glitternisti 6d80
Glitternistin pisteeltä löydät kimaltavia ekoglittereitä: kaikki selluloosasta tehdyt biohajoavat kosmetiikkaglitterit ovat myös -20 % alennuksessa!

House Of Organic 7g128
Tältä messupisteeltä odotan tarjouksien ohella pääsevän syynäämään etenkin kulttisarja 100 % Puren, Alvianan ja myös Lily Lolon tuotteita. Myös mm. Avril, Hurraw ja Ben & Anna löytyvät täältä. House of Organicin valikoima on parissa vuodessa kasvanut niin huikeasti, että on kiva katsastaa tuotteita myös paikan päällä verkon ulkopuolella.

Jolie  7h128
Jolien piste on ollut aiempina vuosina todella kaunis, ja esteettisyyden ohella odotettavissa on luonnonkosmetiikan huippusarjojen tärppejä. Tarjouksessa on ainakin Absolutionin tuotteita ja paikalla on Jolien meikkibistro, jossa vinkataan uusimmista luonnonkosmetiikan trendeistä.

Laponie of Scandinavia 7f110
Pieni mutta lupaava Laponie of Scandinavia on uusi, erityisen herkälle iholle formuloitu luonnonkosmetiikan sarja. Kotimaisen lafkan valikoima on myös messutarjouksissa, esim. kasvojen puhdistuksen tuotteita on 15 €:lla.

Lh-Beauty 7f111
Kotimainen, edullisen vegaanisen ja eläinkokeettoman kosmetiikan good old Lh Beauty on myös messuilla paikalla. Jo valmiiksi tosi edullisella merkillä on tarjouksia messuilla, ja paikalla lanseerataan myös uusi Lacto Linen limited edition -suihkusaippua. Lh Beauty ei ole siis luonnonkosmetiikkaa, itse käytän silloin tällöin sarjan hiustuotteita.

Naturelle 7g118
Luonnonkosmetiikan luksusta tarjoilee myös Naturelle, jonka edustuksessa messuilla on ikisuosikki Juice Beauty, Tata Harper, ihana meikkisarja Hynt Beauty ja uusia lanseerauksia. Paikalla tehdään myös Tata Harper-kasvohoitoja ja ihoanalyyseja.

NHS- Nordic Health Systems 7g130

NHS:n ständiltä löytää kohtuuhintaista ja tuttua luonnonkosmetiikkaa, ainakin Laveran, Benecosin, Optiatin, Nurmen ja Cattier Parisin tuotteita - ja kaikki nämä tuotteet ovat -40 % alennuksella! Ehdottomasti katsastamisen arvoinen, ja tällä pisteellä varmasti käy myös kuhina.

Silk Oil of Morocco 7f150
Ammattilaisten puolta löytyvä Silk oil of Morocco -meikkisarja on kokonaan vegaaninen ja hyödyntää mineraaleja koostumuksissa, ja nyt vegaanimeikkejä on messuilla tarjouksin. Kosmetiikan ammattilaisten Beauty Pro -alue on auki lauantaina ja sunnnuntaina myös meille "taviksille".

TwistBe 7k118
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja luonnonkosmetiikan ihonhoitoon perehtynyt TwistBe on jälleen messuilla - muistankin vielä kun tutustuin yritykseen ensin ihan vain messujen kautta! TwistBen pisteellä on myös asiaa oman ihotyypin tunnistamisesta ja uusi alku ihollesi-valmennuksesta.

Aiotko suunnata messuille? Kerro omat vinkkisi alla!

Kuva: Messukeskus / I love me


Kommentit

  1. Ihanaa, että tänä vuonna on mukana paljon uusiakin brändejä, esim. CHOICE Finland, Laponie ja verkkokaupoista Biodelly ja eleven! Innolla odotan jo messuja :) Toivottavasti mekin törmätään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna tosiaan moni ennen näkemätön sarja tulee messuille! Nykäise hihasta (ja mä myös) jos törmätään! :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^