Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laponie of Scandinavia - hellävaraiset luonnonkosmetiikan puhdistusaineet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laponie of Scandinavia - hellävaraiset luonnonkosmetiikan puhdistusaineet

Laponie of Scandinavian tuotteet saatu
*linkit ovat mainoslinkkejä


Kotimainen luonnonkosmetiikka on nostanut viime aikoina panoksiaan todella paljon, ja tällä kertaa sukellamme kovaa vauhtia kasvavan Laponie of Scandinavian tuotteiden uutuuksiin. Suosittelen Laponie Of Scandinavian tuotteita etenkin sinulle, joka etsit mutkatonta, hellävaraista ja silti ihonhoidon tarpeet kattavaa tuotesarjaa. Tässä on kosmetiikkaa uuden sukupolven suomalaiseen makuun!

*Laponie of Scandinavia on suomalainen, viimeisen vuoden sisällä perustettu herkän ihon kosmetiikkasarja. Tuotteet suunnitellaan Espoossa ja tehdään Suomessa ja Ruotsissa. Raaka-aineita ei testata tai testauteta eläimillä ja tuotteet ovat vegaanisia.

Yksi syy miksi kiinnostuin merkistä nopeasti oli se, että kurkkasin henkilökunnan tuotteiden taustalta - kemisti Jaana Ailus oli tuttu aiemmin mm. Ekopharman loistavan kosmetiikan taustalta.

Olen aiemmin testannut Laponie of Scandinavian paria muuta kasvotuotetta, ja nyt syksyn tullen korkkasin ihastuttavan puhdistusmaidon ja -geelin, jotka ovat erinomaisia herkälle ja reagoivalle iholle.Laponie of Scandinavia - rehellistä luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle


Laponien taustalla on No -nonsense skincare that works -idea, jossa tuotteissa karsitaan "turhat" raaka-aineet toimivuuden tieltä. Laponien perustaja Kristinan tausta on ollut herkän ihon kanssa kamppailua, johon kyllästyneenä hän opiskeli ihonhoidon kemiaa ja perusti oman brändin. Ainesosalistoja on avattu nettisivuilla tuotekohtaisesti kertoen, mitä mikin ainesosa on.

Tuotteista ei löydy esim. sulfaatteja, alkoholia tai mineraaliöljyä, jotka saattavat rasittaa ihoa turhaan. Mutta ainesosien luomuprosentin sijaan keskitytään herkän ihonhoidon tarpeisiin ja  esimerkiksi usein luonnonkosmetiikassa olevia luonnollisia hajusteita on karsittu.

Laponien putsarien pakkaukset ovat muovin sijaan ekologisempaa alumiinia, joten ei-muovinen fiilis tuo jo pientä luksustä putsaushetkiin.
Laponie of Scandinavian puhdistusaineet testissä

Nyrkkisääntönä käytän maitomaista puhdistusta aamuisin ja meikatulle iholle tehokkaammin puhdistavaa geelimäistä tuotetta.

Molempia Laponien puhdistusaineita voit käyttää myös kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, sen jäälkeen, kun olet puhdistanut ihon ensin puhdistusöljyllä. Maitomainen tai geelimäinen putsari pesee iholta öljyisyyden pois.

*Laponie of Scandinavian geelimäinen puhdistusaine on vain pienesti vaahtoava, mutta koostumukseltaan hyvinkin geelimäinen. Ihoa hellivät esimerkiksi hoitava betaiini ja ksylitoli. Se mikä tekee tästä erilaisen moneen muuhun verrattuna on sen lempeämpi putsausote: kasvomeikit kyllä puhdistuvat tämän ja veden voimalla, mutta ihoa ei jää kiristelemään. 

Pintakuivuus jos jokin on haasteeni, mutta siitä huolimatta kaipaan juurikin puhdistavia mutta ei ihoa liikaa rasittavia putsareita, ja tässäpä sellainen on. Tuoksu on molemmissa putsareissa hyvin mieto, lähes olematon. Geelimäinen puhdistusaine on omiaan iholle, joka tukkeutuu helposti tai jolla on usein meikkiä, sillä se on tehokas mutta ei kuivattava tai ihon omaa suojakerrosta rasittava.

*Laponie of Scandinavian puhdistusmaito Milk Cleanser (joka ei sisällä nimestään huolimatta oikeaa maitoa) on vieläkin astetta hellävaraisempi putsari, jonka koostumus on samalla ihanan kermaista ja täyteläistä. Puhdistusmaito on parhaimillaan meikittömälle, kuivalle ja pintakuivalle iholle. 

Puhdistusmaito irrottaa meikin oikein hyvin kaksoispuhdistuksessa öljyn kaverina, paitsi silmämeikin putsaan suosiolla eri aineilla. Puhdistusmaidossa on ksylitolin ohella on esimerkiksi  kosteuttavaa rapsiöljyä. Tuntuma on ihanan kermainen, jopa ylellinen - ei uskoisi, kun hintaa katsoo!

Ja taidan saman tien jemmata purkkia odottamaan ilmojen viilenemistä, sillä lempeät, kasvoille hellästi hierottavat putsarit ovat syksyn ja talven ihonhoidon kulmakiviä!


Laponie of Scandinavia ostopaikat 


Laponie of Scandinavian tuotteita voit hankkia muutamasta hyvin varustellusta luonnonkosmetiikan kaupasta. *Esimerkiksi verkkokaupasta täältä näin, jossa puhdistusaineiden hinnat ovat todella kohtuulliset, 18 euroa kappale.

Lue lisää: kotimainen vegaanikosmetiikka kootusti
Kommentit

 1. Nyt on kyllä tullut tosi paljon uusia mielenkiintoisia kotimaisia luonnonkosmetiikkabrändejä vähällä ajalla useita. Tuntuu, ettei yksi naama riitä testaamaan niitä, mutta olen tosi innoissani tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin sanottu - mun on täytynyt ihan toppuutella joskus purkkien testausta, juurikin "rajallisen naaman" vuoksi. Mutta kyllä vain,ihania uusia kotimaisia on tulossa ja tuloillaan. <3

   Poista
 2. Kuulostavat erittäin mielenkiintoisilta ja nuo pakkaukset! Aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään pakkauksissa juurikin muovittomuudesta ja kauniista designista. :)

   Poista
 3. Nää on niin kauniit nämä pakkaukset! <3 Multakin löytyy nämä, mutta vielä en ole testaamaan ehtinyt :) Jonnaa lainatakseni, "yksi naama ei riitä" :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^