Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lokakuun suosikkipurkit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lokakuun suosikkipurkit

Lokakuu on mennyt kuin varkain ja muutaman päivän takainen lumisade muistutti pitkästä aikaa siitä, mitä raikkaan viileät säät ja talven tulo ovatkaan. Lokakuuhun mahtui niin kauneusmessuja kuin matka Wieniin eli toisin sanoen uusia kosmetiikkasniikkauksia, jotka kuitenkin odottavat vielä korkkaustaan tai tarkempaa syyniä ennen suosikkiasemaa. 

Kuun lopussa katsastamme tietenkin kuukauden suosikit - jälleen luonnollispainotteinen kattaus, johon mahtuu viikonpäivien luottomeikkejä, yllärikroppatuote ja täydellisyyttä hipova kasvotuote. 

*Osa tuotteista on pr-näytteitä, sisältää mainoslinkkejä*


Boho Volume & Green vegaaninen ripsari
Meikeistä nostan esille minut yllättäneen ripsarin ja turvallisen sävyisen poskipunan. Bohon vegaaninen ripsiväri on saanut kiitosta aiemminkin, ja nyt viimein sain aikaiseksi testata sen. Tämä ripsari levittyy kauniisti, pidentää ja hiukan tuuheuttaa, ja pitää jopa taivutukset jonkin aikaa kuosissa. Oikein pätevä luonnollinen ripsari, joka on vieläpä kohtuuhintainen. Pakkauksen vihreä väri ei ole lempparini mutta aina ei voi saada kaikkea kerralla. Kirjoitin Bohon tuotteista aiemmin täällä. Ripsarin hinta on 17 euroa.

Lily Lolo poskipuna Just Peachy
Intoilin kesällä kahdesta persikkaisesta poskipunasta, joista Lily Lolo on sopinut oikein hyvin talveenkin - en ole kuitenkaan liian tarkka "meikkisäännöistä". Lisäksi kesän päivetyksen kadottua iho on jo vaaleampi, jolloin hennon persikkainen poskipuna on oikein nätti. Mineraalipohjainen Just Peachy poskipuna on kauniin sävyinen ja sopivan pigmenttinen - arkiaamuina etsin juurikin tuotetta jolla kasvomeikkiin saisi pientä eloa helposti.
Kokos-deodorantti
Tein yhteistyön virolaisen Veganshop-verkkokaupan kanssa, jonka myötä sain testiin tuoksuttoman, soodapohjaisen luonnollisen Kokos-sarjan deon. Lafka on minulle ihan uusi, mutta vaikuttaa pahvipakkauksineen ihan symppikseltä. Joka tapauksessa tämä deo toimii - vaikka tässä on soodaa, se ei ärsytä kainaloita (kuten joskus Schmidt's nykyään), ja kestää hyvin arkikäytössä normaaleina päivinä. 

Organic Shop Banana Milkshake-vartalovoide
Organic Shopin banaanintuoksuinen vartalovoide näkyi blogissa jo  keväällä,  ja nyt se pääsi uudelleen tehokäyttöön. Tämän koostumus on aavistuksen paksumpaa, joten kesän ajan purkki sai olla reservissä. Mutta vieno banaanivanukkaan tuoksu, suosiolla imeytyvä koostumus ja sopiva kosteusteho vetävät puoleensa! Osalla sarjan tuotteista on luonnonkosmetiikan sertifikaatti, mutta näiltä isoilta vartalovoiteilta se puuttuu.


Jos saan käsiini uutta Patykaa, on hyvin todennäköistä että se päätyy parhaat-listalleni. Niin kävi jälleen kerran. Patykan Dark Spot Correcting Serum oli hehkutuksessa jokin aika sitten, ja jatkan samalla linjalla. Unelmankevyt, ihanan tuoksuinen ja iholle jäljettömästi asettuva seerumi on pieni taikatuote ihon kirkastamiseen. Jos minulla ei olisi blogia, Patyka olisi vahvoilla kylppärin minimalistisemmassa purkkivalikoimassa.
Kommentit

 1. Bohon ripsiväri on näistä tutuin ja tykkään itse siitä erittäin paljon:) Minulle on tärkeintä, että lopputulos ei näytä klimppiseltä, ja siinä Bohon on erittäin toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boho on tosiaan sellainen ripsari, joka ei tunnu "luonnonkosmetiikalta", ja samanlaista kommenttia olenkin kuullut aiemmin. :)

   Poista
 2. Mun tekisi mieli ostaa talveksi taas tälläinen iso purkki Organic Shopin vartalovoidetta, koska ne tuoksut ovat niin ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ;) Koostumus on ihana myös talveksi.

   Poista
 3. Osaatko kertoa tuosta Bohon ripsarille, että kestääkö se mitenkä silmissä? Ostin Zuin ripsivärin ja se on tunnin päästä meikkaamisesta aiheuttanut minulle panda-efektin. Ärsyttää, kun ripsari ei kuitenkaan ollut ihan ilmainen ja kovin montaa huti ostosta ei kukkaro kestä. Vaihtoehtoisesti osaisitko suositella jotakin kohtuuhintaista luonnonkosmetiikan ripsiväriä, jolla olisi hyvä kestävyys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnä totean, että on kovin yksilöllistä, miten mikäkin ripsari kestää silmissä. Mulla ei esim. vuoda silmät ikinä tai ne ei ole erityisen herkät, eli aika monessa ripsarissa on siinä mielessä hyvä kestävyys.

   Zuiin vegaaninen ripsari on koostumukseltaan kuitenkin kuivahko, joten se voi varista helpommin. Kosteat ripsarit eivät taas varise niin helposti vaikka eivät toisaalta tee sitten niin iso jälkeä. Boho on Zuiita huomattavasti kosteampi, mutta ei liian kostea, eikä se ole varissut himppustakaan, joten luulen että jos on varisemisesta kyse, Boho kestää paremmin.

   Muutoin olen tykännyt mm. Lily Lolon molemmista ripsareista ja Laveran Front Row Curlista, kaikki nämä alle 20 e. Myös Inikan volume-ripsari on ollut tosi hyvä, mutta se on kalliimpi. Kaikista näistä löytyy blogista avainsanojen kautta kuvallinen arvio. :)

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä. :) Minäpäs lukaisen täältä noista arviot ja pohdin siltä pohjalta mihinkä päädyn. Ripsiväri on aina ollut minulle ongelma, mutta koskaan ei ole näin huonoa pysyvyyttä tullut vastaan. Olen kyllä herkkäsilmäinen ja silmänympärysihoni rasvoittuu herkästi. Kuitenkaan ne samat konstit (primeri+puuteri) eivät saa Zuiita pysymään silmissä, kun muilla (ei-luonnonkosmetiikan) ripsareilla se on ollut riittävä toimenpide. Nyt yritän sitkutella Zuiin kanssa vielä eteenpäin, mutta jätän alaripset meikkaamatta. Tämä hieman helpottaa tilannetta, mutta ei rittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä en hoksannut sanoa että en ikinä itse meikkaa alaripsiä, mutta voin uskoa että Zuii varisee niistä helposti! Muistelen myös että NYR:in ripsari (siitäkin arvio) oli tosi kostea, mulla silmillä se oli vähän vähemmän näyttävä vain. Toivottavasti löydät kestävän version! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^