Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan messutarjoukset verkossa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan messutarjoukset verkossa

                                                                                                                                 Linkit ovat mainoslinkkejä, osa kosmetiikasta saatu blogin kautta 

The messuviikko on aluillaan ja messufiilis hiipii myös tänne blogin puolelle. Messuruuhkasta ja hulinasta voi olla montaa mieltä eikä messuilla pyöriminen ole kaikkien juttu, mutta itse jo odotan viikonloppua. Ja kerrankos ne vuodessa ovat - ja jos seurailet kosmetiikkablogia, voi olettaa että messuista ja purnukoista myös kirjoitetaan täällä, hehe.

Mutta, messutarjouksia löytyy tietenkin myös Messukeskuksen ulkopuolelta niille jotka eivät messuille suuntaa. Vinkkaankin Natural Goods Companyn luonnonkosmetiikan tarjouksista, jotka löytyvät 15.10.2018 alkaen täällä verkossa. Luonnonkosmetiikan maahantuojan valikoima on ilahduttavan iso, ja aleprosentteja on lätkitty reilulla kädellä. Verkkokaupassa vegaaniset tuotteet on merkattu tuotetietoihin vegaani-maininnalla.

Natural Goods Companyn piste löytyy I Love me-messuilla 19. - 21. 10. osastolta 6F48 (jonka unohdin mainita aiemmassa messupostauksessani), mutta luonnonkosmetiikan tarjouksia löytyy mukavasti myös verkkokaupasta.

Verkkokaupassa yli 75€ ostokseen lisätään Mádara Infusion Vert -nestesaippua, joka sopii sekä käsien että vartalon pesuun. Ilmaiset toimituskulut ovat yli 50€ ostoksiin. Alennuksessa on näiden ohella muun muassa myös joitain päiväystuotteita ja muita tärppejä.Neal´s Yard Remedies -50%
Yksi kaikkien aikojen luonnonkosmetiikan suosikeistani, jossa eettisyys ja tehokkuus kohtaavat. Valikoimassa on esim. White Tea-sarjan kasvosuihke, kosteuttava ja kevyt White Tea eye gel ja ylellinen, monen ihotyypin Rose Facial Oil-öljy. Lasipakkauksia suosivalla Neal's Yard Remediesillä on tarkka Soil associationin sertifikaatti, samoin Leaping Bunny. 

Luonnonkosmetiikan tuoksut ovat suositeltava valinta esimerkiksi tuoksuille herkistyvälle, tai yleensäkin ekompaa tai vegaaniystävällistä parfyymia etsivälle. Tuoksujen kesto ei välttämättä ole yhtä pitkä kuin tavanomaisilla parfyymeilla, mutta nuottimaailmakin on maanläheisempi ja käyttäjäänsä muokkautuva. MyTaon tuoksuja saa nyt myös puoleen hintaan - itse en ole näitä testannut, mutta demeter-parfyymit kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta.

Santea ja Logonaa -40%
Luonnonkosmetiikan grand old-sarjojen parista löytyy paljon tasalaatuisen toimivia tuotteita, joita voi suositella myös niille joille luonnonkosmetiikka ei ole vielä niin tuttu juttu. Santen kaikki hius- ja vartalotuotteet sekä Logonan meikit, vartalo- ja kasvotuotteet ovat kaikki -40 %.

Khadi -40 %
Intialaisista yrteistä, kasveista ja kasviperäisistä öljyistä voimansa ammentava Khadi valmistaa ihon- ja hiustenhoidon tuotteita monelle iholaadulle. Ekoiluvinkkinä huomio kiinnittyy metallia ja lasia suosiviin pakkauksiin, jauhemaisiin, veden kanssa sekoitettaviin hiusnaamioihin/shampoisiin ja kestävään luonnonkosmetiikan tuotantoon. En ole perehtynyt intialaiseen kosmetiikkaperinteeseen, mutta esimerkiksi Herbal Hair Wash -shampoojauheen kanssa olen hyvä kaveri!

 Whamisa - 20 %
Koreakosmetiikan toistaiseksi ainoa luonnonkosmetiikan sertifioitu sarja Suomessa on mainetta niittänyt Whamisa. Whamisan hittejä ovat fermentoiduilla ainesosissa ryyditetyt naamiot, kuin myös kuorinnat, puhdistusaineet ja kerrostukseen sopivat kasvovedet. Viimeaikainen löytöni Whamisalta oli vähän epäilyttävän kuuloinen Kelp Sheet Mask -levänaamio (sheet mask). Tämä vihreä levä/kangasnaamio oli kuitenkin tosi miellyttävä ja kosteutta sitova - ja ohuempi kuin monet geelimäiset naamiot, joiden ihotuntuun en ole ihan tottunut.

Madaran kasvo-, hius- ja lastentuotteet ovat kaikki -20 % tärpeissä. Madaralta onkin pukannut kaikessa hiljaisuudessa taas uutta. Ampulleja löytyy ainakin kosteusköyhälle ja ikääntyneelle iholle, samoin kuin ikääntyvää ihoa hoidetaan uudella Rebuild Lift Mask -naamiolla. Tai sitten voi kurkata vanhoja tuttuja tärppejä, kuten Detox-kasvonaamiota, erilaisia kasvovesiä tai hoitavia kosteusvoiteita. Madaran vartalotuotteet ovat -30 %. 


Ehdoton kasvovesilempparini epäpuhtauksille, söpöt mansikkahiustenhoitotuotteet ja monet perusihonhoidon tuotteet löytyvät Mossan valikoimasta. Mossa on jo valmiiksi kukkaroystävällinen, mutta -30% alesta voi löytää vakkarituotteita nyt pihistelemällä.

Konjac-sienet ovat olleet jo pitkään yksi ihonhoidon kivijaloistani: kuoriva sieni tukee sekä ihon puhdistusta että korvaa tarvittaessa purkkikuorinnan. Eri ihotyyppien sienistä suosin usein epäpuhtauksia hillitsevää aktiivihiilisientä, ja vartalosieni on omiaan tasoittamaan esimerkiksi selän satunnaisia näppyjä.


Kommentit

 1. Mulla on "listalla" hamstrata noita Whamisan Hydrogel -maskeja oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykästyin enemmän tuohon Kelp-maskiin, mutta alan ystävystyä myös hydrogelien kanssa. :)

   Poista
 2. En pääse tänä vuonna messuille, mutta onneksi on tosiaan nettikaupoissakin tarjouksia ja mikä parasta tänään oli Ruohonjuuressa yksi valinnainen tuote -36 %, joten Whamisan kasvovesi tarttui mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whamisan kohdalla tuo tarjous onkin ollut aika tuntuva!

   Poista
 3. Khadin alennukset tuli niin hyvään saumaan! NGC:lle hujahti 50€ tilaus, niin etten kerinny edes kauhistella😬 Mossat onneksi jätin kauppaan..

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^