Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Meikkipussissa vihertää - testissä Boho-meikit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Meikkipussissa vihertää - testissä Boho-meikit

Boho-meikit saatu blogin kautta, *mainoslinkki 


Vihreisiin ja maanläheisiin pakkauksiin puettu Boho Cosmetics on noussut viime vuosina ekokauppojen hyllyille ja monen suosikiksi, joten on aika upgreidata tietojaan tämänkin sarjan osalta. Boho on mennyt tietoisuudestani ohi ehkäpä vain tuotepaljoudessa tai siksi, ettei pakkauksien rento värimaailma ja design houkutellut minua heti testaamaan, vaikka toki sisältö on tärkeää.

Maanläheisyys on Boholle selkeästi se juttu, jonka huomaa värien ohella puuta ja pahvia hyödyntävistä pakkauksista.

Boho on luonnonkosmetiikka- ja One Voice -sertifioitu ranskalainen meikkisarja, jolla on iso kattaus meikkejä meikkivoiteista ripsareihin. Osa tuotteista on vegaanisia, ja ne on merkattu esim. maahantuojan ja monen jälleenmyyjän sivulle (esim. huulipunista löytyy ei-vegaanisia tuotteita).

Sain pr-näytteenä kasan Bohon meikkejä ja muutaman siveltimen. Ja monta pätevää tuotetta löytyi! 

Edit 11/18: aiemmin mainittu meikkipohja ei ole enää ainesosiltaan vegaaninen, sen tiedot on poistettu postauksesta.

Valitsin mattapintaisia luomivärejä, jotka ovat vaihtelua normaaliin meikkaustapaani. Mattaluomivärit vaativat yleensä hieman tarkempaa kättä alussa, mutta Bohon versiot levittyvät ja häivyttyvät oikein hyvin, eivätkä varise.

 Kellertävä, aavistuksen sinappinen Bouton D'Or on poikkeus meikkipussissani ja siksi aika kiva yllättävä sävy. Maitokahvin sävyinen Café -luomiväri hyvinkin sitä mukavuusaluettani, joka on helppo napata aamulla silmät ristissäkin meikkiin. Caféssa pigmentti on aika vienoa, mutta keltainen on jo pirteästi erottuva.

Keltainen näyttää purkissa ehkä stydimmältä kuin luomella, ja se istuu myös päivämeikkiin. Purkissa tämä näytti jo mukavuusaluen ulkopuoliselta sävyltä, mutta luomella se onkin tosi kiva! Bohon tuotteita on monissa ekokaupoissa ja verkkokaupoissa, esim. sekä Bouton D'or että ruskea *Café-luomiväri on 10,50 euroa verkossa .Boholta löytyy myös vegaaninen ripsiväri ja nestemäinen eyeliner. Volume & Green -ripsari on siisti, ripset erotteleva ja volymisoiva, luonnollisella tavalla. Räpsyttimet saavat lisää näkyvyyttä, massa ei varise tai tee muita jekkuja, joten taas puhumme hyvästä viikonpäivien maskarasta. *Hieman yli 16 euroa maksavan maskaran massa on himppasen enemmän kosteaa kuin kuivaa.


Nestemäinen eyeliner on tarkan tussimainen, jolla saa hyvinkin tarkkaa jälkeä. Koostumus on kosteahkoa, jota kannattaa dippailla vähän kerrallaan purkista. Mutta sävy on intensiivisen mustaa ja hyvin kestävää! Nestemäinen rajaus on vähän sellainen ekstrajuttu meikissäni, mutta kyllähän myös Boho taikoo välittömästi näyttävyyttä meikkiin rajauksilla. *Eyelinerin hinta on 14,50 euroa.

Kommentit

 1. Bohon ripsiväri on todella hyvä ja nätinnäköinenkin:)

  VastaaPoista
 2. Bohon huulipunat ovat tuttuja, mutta pitäisi kyllä enemmänkin tutustua tuotteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tätä postausta olin saanut monta vinkkiä että kannattaisi tutustua Bohoon, ja kannattikin. :)

   Poista
 3. Tuo ripsari yllätti minut positiivisesti, kestää hyvin perus arjessa ja harjastakaan ei ole valittamista :) Café luomivärin sävy on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on ollut mulla monena työpäivänä nyt räpsyillä, eikä tosiaan suttaile levittäessä tms. :)

   Poista
 4. Ehkä mun pitäisi antaa tuolle Bohon ripsarille uusi mahdollisuus :D Se on nimittäin yksi niistä harvoista brändin tuotteista, joka ei oikein iskenyt. Muuten oon löytänyt Boholta tosi monia suosikkeja, esim. luomivärit on huippuja ja kulmakynä luonnonkosmetiikan paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin että suosittelin Bohon tuotteita mulle joskus aiemmin. Nyt mä voin suositella ripsaria. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^