Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudistuva Organic Shop & arvontalinkki | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudistuva Organic Shop & arvontalinkki

Viime aikoina olen havahtunut kylppärissäni Organic Shopin näkyvyyteen. Tämä tosi edullinen luonnonkosmetiikan valmistaja on kuin varkain päässyt osaksi kosmetiikkarutiinejani, vaikka myönnän aluksi ihmetelleeni voiko edullinen olla hyvää. Pari vuotta sitten Suomeen rantautunut, osin BDIH-sertifioitu Organic Shop on kuitenkin päässyt yllättämään hinta-laatusuhteellaan. 

Innoissani tartuinkin tilaisuuteen, kun pr-toimistolta kysyttiin, olisinko kiinnostunut arpomaan teille lukijoille setin Organic Shopin kosmetiikkaa. Arvonnan löydät Instagramistani, joten tsekkaa säännöt ja aikataulut sieltä. 

*Tuotteet ovat pr-näytteitä*


Vinkkiä paketin sisällöstä:

Moroccan Argan & Amla -hiusnaamio
Pehmentävä, arganöljyn avulla hiuksia kosteuttava tehonaamio. Ei jätä hiuksia liian liukkaiksi, koostumus on selkeästi paksumpaa kuin hoitsikassa, ja selventää tehokkaasti.

Tea & Shea Butter -vartalovoi
 Purkissa tämä näyttää hyvin kovalta, mutta onkin pinnan alta ihanan kermaista! Vartalovoidetta tuhdimpi vartalovoi on kuitenkin myös hyvin imeytyvä, ja ihmeen kaupalla koostumukseltaan hyvin nopeasti imeytyvä.

Grapefruit & Lime -suihkugeeli
Pirtsakka, hieman mausteinen suihkugeeli, joka herättelee etenkin aamusuihkussa. Suihkugeelien koostumus on juoksevaa, mutta ei silti lirumaista.

Passion Night Temptation -suihkugeeli 
Nimi on aika mahtipontinen, mutta hedelmäinen suihkugeeli on freesin tuoksuva, mutta ei synteettisen voimakas.

Sen lisäksi että Organic Shopilla on tuotteista esim. shampoita, hoitoaineita, hiusnaamioita, vartalovoiteita ja -voita, suihkugeelejä ja sokeri- ja suolakuorintoja, lafka on julkaissut hiljattain myös uusia purnukoita. Lisäksi värikäs ulkoasu on myös saamassa hiljalleen uutta ilmettä, joka näkyy jo esim. tämän postauksen hiusnaamiopurkin ulkoasussa. Värikkäät purkit jakavat ehkä mielipiteitä ja aina en ole kaveri purkkien isojen suuaukkojen kanssa, mutta Organic Shop on tainnut tulla kylppäriini jäädäkseen. Etenkin hiusnaamiot ja kuorinnat ovat olleet suosikkejani. 

Nämä purkit ovat tietenkin vegaanisia (eikä sarjaa myydä Kiinassa eläinkokeiden vuoksi), mutta aivan koko sarja ei ole ainesosiltaan vegaaninen, joissain purnukoissa on esim. hunajaa tai mehiläisvahaa.


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^