Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecosin vegaaniset ripsivärit vertailussa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Benecosin vegaaniset ripsivärit vertailussa

Benecosin meikit ovat pr-näytteitä, sisältää mainoslinkkejä


Tällä kertaa omistamme postauksen vegaanisille luonnonkosmetiikan ripsiväreille! Tänään kurkataan lompakkoystävällisen luonnonkosmetiikan ripsareihin.

Benecosilla on valikoimassaan Suomessa kolmea ripsaria, jotka sopivat vegaanille. Merkki on tuttu edullisten hintojensa ohella etenkin isosta meikkivalikoimastaan, jonka suosikkeja olen löytänyt jo puutereista ja kynsilakoista. Benecosilla on luonnonkosmetiikan ja Petan cruelty free -sertifikaatit.

Testasin syksyn mittaan kaikki Benecosin vegaaniripsarit eli nämä: Glamour Look, Vegan Volume ja Adorable Lashes. Yhteistä ripsareille on niiden tumma väri, luonnonkosmetiikan ainesosat (eivätkä siis ole vedenkestäviä) ja tietenkin edullinen hinta ja hyvä saatavuus. Luonnollisille ripsareille ei ole ominaista taikoa megaripsiä, mutta yksi maskara näistä yllätti toimivuudellaan.

Miltä kuulostaa vegaaninen ripsiväri? Lue täältä listapostaukseni kaikista Suomessa myytävistä vegaanisista ripsiväreistä!Benecos - edulliset vegaaniset luonnonkosmetiikan ripsivärit


Usein luonnonkosmetiikan ripsarit, kuten nämä Benecosit, ovat enemmän kosteita kuin kuivia, ja parhaimmillaan pari viikkoa avaamisen jälkeen, kun massa on ehtinyt "kuivua" hieman.

Benecosin vegaaniset ripsarit eivät ole juurikaan olleet "tapetilla", ja kuten tiedämme, itse kokeilemalla selviää, sopiiko tietty kosmetiikkatuote juuri sinulle. Näin yleisesti puhuen: jos esimerkiksi silmät ovat herkät, helposti vuotavat tai vaikkapa maskaran harja ei sovellu juuri sinun silmän kokoon täydellisesti, on normaalia että kaikki ripsarit eivät sovikaan samalla tavalla kun kaverin silmään. Siksi ei voikaan suorilta sanoa, mikä on esim. ultimaattisen hyvä ripsari kaikille. Meikäläisen silmät eivät oikeastaan ikinä vuoda, tai ole erityisen herkät tai "varisuttavat", joskin ripseni ovat luonnontilassa aika lyhyet.

Ylhäältä alas: Volume, Glamour Look, Adorable Lashes


Glamour Look-maskara on oikein hyvä arkiripsari, joka loihtii lisä näkyvyyttä (sävy on tosi musta), erottelevuutta ja aavistuksen lisää volyymia ja pituutta. Tätä voi kerrostaa muutaman kerran ja harja on suora "pulloharja", joka on perusripsarien aatelia. Muutamalla vedolla saakin näppärät räpsyt loihdittua. Suosin mielelläni vähän runsaampia ripsareita, mutta Glamour Lookissa ei sinänsä ole moitteen sanaa. Ripsarin hinta on 8,95 euroa.


Adorable Lashes on suosikkini ja yllärihyvä muutenkin luonnnonkosmetiikan ripsareissa. Kaksi muuta tekevät enemmän luonnollista jälkeä, tämä on jo enemmän wow. Tällä saa jo astetta isommat  ripset, jotka ovat erotellut ja siistit. Jatkoon!

Kaarevalla harjalla voi harjata periaatteessa kumpaan suuntaan tahansa,  ja saada jopa pienen taivutuksen samalla. Massa on jotain kuivan ja kostean välimaastosta, ja harja nappaa sopivasti väriä kerralla.

Adorable Lashin  sävy on Deep Ocean eli todellakin tumman, syvänsininen, mutta tuubista ja ripsiltä tämä erottuu ensimmäisenä aivan mustana. En ensin edes hoksannut tämän sinisyyttä, kunnes tiirasin sävyä puolivahingossa harjasta tarkemmin ja näin sinisen pohjasävyn! Kuten kuvistakin näkee, sävy on pikemminkin musta  sinisellä vivahteella, ei kirkas kasarisininen. 

Adorable Lashes-maskaran  hinta on esim. täällä vaivaset 8,95 euroa.Adorable lashes:Vegan Volume Magic Black -ripsari on puolestaan enemmänkin volyymia ja erottelevuutta lupaava. Harja erotteleekin räpsyt tosi selkeästi ilman paakkuja, mutta on himppasen liian järeä omiin ripsiini ja silmän muotoon - eli levittäminen vaatii lisää tarkkuutta. Lopputulos on kyllä ihan nätti, eroteltu ja erottuva ja luonnollisesti hieman tuuheampi ripsirivi. Kenties kömpelyydestäni johtuen myös vähän korjailua vaativa, ja vähemmän kerrostettava.


Vegan Volume Magic -ripsari on super-kohtuuhintainen, 9,95 euroa.

 Vegan Volume:

Kommentit

  1. Tykkään tosta vikasta eniten, itse kaipaan juuri volyymiä. Mulla on aika tuuheat ripset, joten tuuheuttavilla tulee usein liian paksut ja kökön näköiset ripset,mut tosta kaarevasta harjasta sit taas tykkäisin eniten. 😅😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Volyymiripsari on ihan ok, mutta mulle tuo enemmän volyymia juurikin tuo kaarevaharjainen. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^