Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kasvohoito kotimaisella Unna Nordic -kosmetiikalla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kasvohoito kotimaisella Unna Nordic -kosmetiikalla

Kotimaisen luonnonkosmetiikan uutuuksia on tullut paljon lisää, ja yksi mielenkiintoisimmista on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu, premium-tason tulokas Unna Nordic (eli Unna). Sain tilaisuuden tutustua tänä syksynä lanseerattuun Unnaan kasvohoidon merkeissä, ja on pakko sanoa, että taisinpa ihastua!

Kasvohoidossa kävin Unnan yhdellä jälleenmyyjä-hoitolassa: jyväskyläläinen  Studio Chill  on erikoistunut luonnonkosmetiikan hoitoihin ja kampaamopalveluihin. Chillin kosmetologi Johanna teki minulle kokonaisvaltaisen, rentouttavan kasvohoidon Unnan tuotteilla.

Unnan kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia (tästä kertoo Leaping Bunny -leima) ja sertifioitua Fi natura-kosmetiikkaa. Tuotteiden pohjalla on inspiraatio Suomen luonnosta, ja esim. aktiiviaineina on koivua, marjoja ja erilaisia kasvi- ja yrttiuutteita. Unnan koostumukset, ainesosat ja raikkaat tuoksut saavatkin kiitosta, tätä sarjaa on selkeästi koostettu huolella!

Unna Nordic on Naviterin tehtaan tuotoksia ja suunniteltu Kauneushoitola Hillan kosmetologin Minna Monthanin avulla, joskin sarja on Naviterin omistama. Naviter tunnetaan mm. Ekopharma-kosmetiikasta.

 *Kasvohoito ja tuotteet on saatu blogin kautta.* 

Unna Nordic - luonnonkosmetiikan kasvohoito hemmottelee ja hoitaa tehokkaasti


Kasvohoidon aikana minulle selvisi taas uusia asioita ihostani ja pari omaa sitkeää myyttiäni sai myös toisen näkökulman. Kun oman ihon näkee ulkopuolinen ammattilainen, itsekin yllättyy! Olen aina pitänyt ihoani enemmän ongelmallisena, suurihuokoisena ja usein epäpuhtaana, enkä ole ehkä päässyt ottamaan tästä näkemyksestä etäisyyttä sillä onhan asia vähän liiankin iholla, haha.

Lempeästi jutusteleva Johanna kertoi kuitenkin heti hoidon alussa, että ihoni näyttää hyvinkin hoidetulta, siis siltä, että sen hoitoon ja kuntoon on panostettu. Tai toisaalta en ollut tästä niiiin yllättynyt, sillä kyllähän minä panostan ihonhoitoon. Toinen sana jonka kuulin oli lasimainen, eli näkyvän pintakuiva, jonka kyllä tiesin jo mieleni sopukoissa. Ja lisäksi huokoseni olivatkin verrattain pienet, eikä epäpuhtauksia ollut kuin pari hormonaalista pientä juttua. Suosittelen lämpimästi aivan teille kaikille kosmetologia edes kerran vuodessa, niin oman ihonhoidon ja kunnon pääsee tarkistuttamaan ammattilaisen avulla. 

Koska epäpuhtauksia ei juuri ollut, hoidossa keskityimme lähinnä pintakuivuuden hoitoon emmekä niinkään tujuun puhdistamiseen. Koko kasvohoito toteutettiin Unnan tuotteilla, joita onkin ihanan kattava setti kasvojenhoitoon.

Meikinpuhdistus tehtiin kaksoispuhdistuksella: Ilta -puhdistusöljyllä ja Raita-puhdistusgeelillä. Kaksoisputsaus on ehdottomasti tehokkain tapa poistaa meikit (öljy liuottaa öljyä, geeli viimeistelee). Ilta on viinirypäleensiemenöljypohjainen, ja Raita sisältää mm. savea, joka avittaa syväputsausta. 

Putsauksen jälkeen silminnähden pintakuivalle iholleni kerrostettiin Havu-kasvovettä. En uskalla edes ajatella kuinka kuivakka ihoni olisi ilman kasvovettä, ja sen kerrostaminen auttaa säilyttämään ihon kosteutta ja onkin koko ihonhoidon kulmakiviä. Havu onkin itse asiassa hoitovesi, jonka pohjana on ravinteikas koivunmahla. Tasapainoittavasta, rauhoittavasta kasvovedestä löytyy myös mm. katajavettä, ratamouutetta ja ihon hyvisbakteereja auttavia prebiotteeja.Hoito eteni voidemaiseen, mekaanisesti kuorivaan Paju-naamioon, joka sisältää mm. bambua ja aktiivihiiltä. Kuorinnan jälkeen iho tykkäsikin vastaanottaa kosteuttavaa Pihla-seerumia, joka onkin pintakuivan ihon pelastus: myös tämä on veden sijasta koivunmahlapohjainen antioksidanttipommi. Seerumeita Unnalla onkin erilaisia, ja seitsemän öljyn Vieno-seerumi auttoi vielä lukitsemaan kosteutta ihoon. Seerumikäsittelyyn kuului myös rauhallinen kasvohieronta, joka rentoutti ja tehosti tuotteiden imeytymistä. 

Hierontatuokion päätteeksi sain kasvoilleni lempeän Lauha-naamion,  niin ikään koivunmahlapohjaisen yönaamion (jota voi käyttää myös päivällä tietenkin).  Lauha sisältää rauhoittavaa kaurauutetta ja on ennen kaikkea kosteuttava naamio - talvea varten tämä onkin paikallaan. Naamion vaikutusaikana settiin kuului myös päähieronta.

Lopuksi kasvoilleni sain vielä Havu-hoitoveden, Pihla-seerumin ja sekaihoa kosteuttavan Lempi-kasvovoiteen.

Lisäksi sain kotiin lähtiessä iholleni valikoidut Unna Nordic-helmet: tietenkin Havu-hoitoveden, Lauha-yönaamion kasvojen tehokosteutukseen (vaikka kuurina), Pihla-seerumin tukemaan kosteustasapainoa ja rakeettoman Viola- PHA-kuorinnan. Kirkastava ja kuoriva PHA on AHA-happoa hellävaraisempi happo, joka sopii herkemmälle iholle. PHA:ta en olekaan ennen käyttänyt, ihmettelen miksi hellempi happo ei ole vielä niin suosittu ihonhoidossa.Unna Nordic -kasvohoito oli ihana aloitus maanantaipäivänä viikolle. Metsäiset ja maanläheiset tuotteiden tuoksut, linnunlaulu hoidon taustalla ja rauhoittunut ja lempeä fiilis tekivät ihmeitä parissa tunnissa töiden jälkeen. Lisäksi lopun pään ja niskan alueen hieronta sai taas aikaan sen, että piirua vaille nukahdin hoitoon. Rentoutuminen 2.0, sanoisin!

Unna Nordicilla on laaja tuotesarja ja postauksessa niistä on vain pintaraapaisu, lisätietoa ja hoitolat näet Unna Nordicin nettisivuilta.  Tuotteiden hinnat erikseen ostettuina ovat 29 - 61 euroa. Koodilla Unna-chill saat Unnan verkkokaupasta ostoksista 5 % alennuksen.

Studio Chill löytyy Jyväskylästä osoitteesta Schaumanin puistokatu 10, ja hinnaston, tarkemmat tiedot kasvohoidoista ja lisätiedot näet Chillin nettisivuilta täältä näin.


Milloin viimeksi sinä kävit kasvohoidossa? :)

Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^