Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran uutuuksissa superhyvä luonnollinen ripsari | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Laveran uutuuksissa superhyvä luonnollinen ripsari

Kun minulta kysytään tasalaatuista ja kohtuuhintaista kosmetiikkaa, usein suosittelen jotain Laveran purkkia tai tuubia. Tällä kertaa voinkin vinkata hyvästä ripsarilöydöstä, täyteläisestä joulun vartalovoista ja tehokkaasta silmämeikinputsarista. Nämä kaikki ovat Suomen Laveran syksyn uutuustuotteita.

*Tuotteet ovat pr-näytteitä, sis mainoslinkkejä*


Laveran taival luonnonkosmetiikan valmistajana on pitkä, ja saksalainen lafka julkaisee tasaiseen tahtiin jotain uutta. Kaikkea ei välttämättä Suomen jälleenmyyntiin (huomasin tämän myös Wienin matkalla kemikalioissa), mutta nyt syksyllä Laveran meikki- ja ihonhoitouutuuksia on saatu tännekin, joita olen testannut kolmin kappalen. Laveralla on Natrue-luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja Vegan-sertifikaatti osalla tuotteista.


Laveran uusi Powerful Lashes -vegaaniripsari on näyttävä, erotteleva ja ripsiä selkeästi boostaava. Suosittelen myös teille, jotka syystä tai toisesta epäilette luonnonkosmetiikan ripsivärejä. Kaareva harja on aika näppärä levittää moneen suuntaan, ja massa on himpun verran kallellaan kosteaan kuin kuivaan. Tätä uskaltaa kerrostaa pari kierrosta.
Uutuusripsari ei muuten lähde ihan pienellä veden ripsauksella pois, vaikka ei olekaan virallisesti vedenkestävä, mutta lähtee suosiolla parhaiten silmämeikinpoistoaineella. Kosmetologini, joka urhoollisesti poisti tämän aineen ennen kasvohoitoa, ei ollut uskoa ripsaria luonnonkosmetiikaksi.

Uuden Powerful Lashes -ripsarin hinta on noin 16-17 euroa. Tämä on ilmeisesti loppuvuonna tulossa laajemmin jälleenmyyntiin. Myös toinen uusi ripsari, Natural Definition ja ripsiseerumi on vegaaninenVielä 26.11. saakka saat Laverankin tuotteista -25 % etusivun koodin kautta Biodellyn verkkokaupassa! 


 Ja itse Laveran aloe veraa ja tyrniuutetta  sisältävä silmämeikinpuhdistusaine onkin ripsarille ja kaikelle muulle silmämeikille hyvä pari. Pidin ennen erillistä silmämeikinpuhdistusainetta turhakkeena, mutta eron huomaa heti, kun meikkejä ei sananmukaisesti tarvitse jynssätä. Varmaan arvattavissa on, mihin suuntaan mekaaninen liike herkkää silmänympärysihoa vie.

Mutta, itse putsari on paksuhkoa, ei aivan vesimäistä mutta ei geeliä, oikein hyvä siis. Pieni loraus vanulappuun, hellävarainen painelu silmäluomille, ripsien päältä ja silmänympärysihon alueelta riittää irrottaamaan meikit lähestulkoon kokonaan. Toki silmät kannattaa pesaista vielä suihkussa tämän jälkeen. 

Silmämeikinpuhdistusaineen hinta on noin 8 - 9 euroa.


Kropan ihoni ilmoittaa heti jos pienet pakkaset saapuvat. Nimittäin kuivumalla. Otan tänä talvena järeät aseet jo plakkariin, ja rasvaan ihon säännöllisesti kuten läpi vuoden. Vartalovoi on kuivaihoisen kaveri Suomen leveyksillä: tuhdimpi, öljypitoinen koostumus säilyttää ihon kosteutta paremmin.Laveran joulun kausituotteisiin kuuluu kaksi vartalovoita, joista Winter Bloom valikoitui minulle. Tämä on kuin paksua jogurttia! Mutta kosteuttavaa, ravitsevaa ja miedon kookoksen ja mandariinin tuoksuista. Tuhdimpi voi on kuitenkin iltasuihkun jälkeinen juttu, aamulla en ehdi muhitella vartalovoita, vaikka tämän imeytyminen ei vaadikaan erityiskikkoja. 


Kommentit

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^