Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lushin joulu '18 ja muuta uutta jännää | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Lushin joulu '18 ja muuta uutta jännää

Varma joulun merkki on Lushin joulukosmetiikka! Lushin kaikki joulutuotteet ovat tänä vuonna vegaanisia, ja useassa niissä on panostettu myös täysin pakkauksettomiin versioihin. Esimerkiksi jo viime vuonna minulla oli pakkaukseton Snow Fairy, tänä vuonna plakkarissa on puolestaan kiinteä vartalovoide jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Lisäksi tutustuin pariin uuteen mielenkiintoisen Lushin asiaan - kuten suihkupommeihin, jotka ovat kylpyammekateellisen lohtu.

Lushin vegaanisilla tuotteilla on vegan-sertifikaatti, eläinkoepolitiikka on läpinäkyvää ja tuotteissa suositaan myös hyvin avattuja ainesosalistoja, vaikka luonnonkosmetiikasta emme puhukaan.

*Tuotteet ovat pr-näytteitä*

Tänä vuonna  valitsin sen perinteisen, pakatun Snow Fairyn, sillä kuuluuhan Snow Fairy tavalla tai toisella jouluun (eikösjuu). Nyt muuten Snow Fairysta on julkaistu jopa suihkittava kevytparfyymi-tyylinen versio, jota olenkin aiemmin toivonut tulevan keksityksi, mutta toistaiseksi jättänyt uutuuden Lushin hyllyyn.

Snow Fairyn tuoksu on tänäkin vuonna makea, karkkinen, vaaleanpunainen ja ihana. Tämä jos mikä herättelee suihkuhetkiin pientä iloa! Voimakas tuoksu jää myös ilahduttamaan kylppäriä.


Charity Pot -vartalovoide on tunnetusti Lushin hyväntekeväisyystuote, jonka tuotto ohjataan aina johonkin vaihtuvaan kohteeseen. Voidemainen vartalovoide on tänä vuonna pakattu myös kiinteäksi versioksi, eli tässä on vain paperipakkaus, muovia ei pakkauksesta löydy. 

Palaa voi sivellä suoraan iholle ja se sulaa siihen yllättävän miellyttävästi ilman painamista tai hinkkaamista. Kun tämän kaltaisia vartalovoiteita olisi lisääkin ilman pakkausta, muovia saisi vähennettyä helposti tällä zero waste-kosmetiikalla.

Charity Potin tuoksu on mieto Lushin tuotteeksi, hieman vaniljainen. Vaikka Lush ei ole luonnonkosmea, inci on yllättävän "vihreä" tässäkin: reilun kaupan kaakaovoi, aloe, shea ja erinäiset muut kasviperäiset rasvat ja öljyt pohjustavat tätä "purkkia"!


Ja sitten vielä ne ei-varsinaiset joulujutut, mutta muuten kiintoista testipurkit ja purkittomat.

Magic Crystals -kuorinta on ihanan rouheinen, söpön violetti, tehokas ja oikeasti viilentävä. Siis hyvin viilentävä: esimerkiksi tuotteen sisältämä mentoli jättää iholle sen verran freesin tuulahduksen, että vilukissaa voi tutisuttaa. Tämä olisi parhaimmillaan lienee saunan jälkeen tai kesällä. Nyt talvella se ei ole se otollisin juttu kylmähkössä kämpässä asuvalle, vaikka muutoin ihana tuote onkin.


Suihkupommit ovat vastine kylpypommikateudelle (terveisin se tyyppi jolla ei ole ammetta). Näitä käytetään juoksevan veden alla, hierotaan iholla ja ta-daa! Näistä riittää yhteen tai pihistämällä kahteen käyttökertaan. Pommit ovat pientä luksusta ja iloa suihkuhetkiin - vaahtoa, tuoksua ja elämystä näistä irtoaa! Myös ehdottoman kivoja lahjaideoita.

Testaamani Sleepy on myös suht miedon tuoksuinen lushiksi, eli kyseessä on tämä pilven muotoinen (kuvissa jo vähän ropissut). Hieman puuterinen tuoksu nojaa laventeliin ja tonkaan, mutta ei ole lainkaan yrttimäinen.

Not Sleepy on puolestaan keltainen"sitruspuristimen näköinen" suihkupommi. Nimikin jo kertoo, että sitrustuoksu herättelee unihiekkoja pois aamun suihkussa.


Lushin joulutuotteet ja muut postaksen löytyvät Lushin verkkokaupasta ja mitä ilmeisimmin myös Helsingin kahdesta myymälästä.  Lushin joulukosmetiikkaan kuuluu näiden ohella paljon muutakin, joiden speksit näkee lush.fi.

Hinnat ovat seuraavat:
Snow Fairy -suihkugeeli alk. 10.95 euroa (riippuen koosta)
Charity Pot -kiinteä vartalovoide 15,9 euroa
Magic Crystals-kuorinta 18,95 euroa
suihkupommit 4,95 euroa

Oletko tutustunut Lushin joulukosmetiikkaan?

Kommentit

 1. Kivan kuuloisia tuotteita, Snow Fairy minulta jo löytyykin käytöstä :) Magic Crystals houkutteli aiemmin, mutta nyt kun kuulin että se on noin raikas niin taitaa jäädä hyllyyn, kun koti on talvisaikaan muutenkin suht viileä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kesänä olisin kaivannut Magic Crystalia toisaalta. :D Snow Fairy on aina pettämätön :)

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo violetti kuorinta! Sävy tuo mieleen talven, mutta viilentävä efekti ei niinkään sovi kylmään vuodenaikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään violetista muutenkin joten oli ihan pakko kuvata myös tuo kaunis sävy. :) Ja totta, viilennys ei ole ehkä se ensimmäinen juttu jota etsii talvella kosmetiikkatuotteesta.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^