Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madara - 40 % ja muut viikonlopun tärpit | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madara - 40 % ja muut viikonlopun tärpit

Viikonlopun tarjousten plakaatteja on näkynyt jo pitkälti pitkin viikkoa, ja itse olen silmäillyt etenkin luonnonkosmetiikan osumia.

Mustana viikonloppuna en kannata ostamisen sen itsensä vuoksi, mutta jos haluaa esim. hankkia vakkarituotteita alennuksella, säästyä joululahjahulinoilta tai kokeilla sitä harkittua uutta kosmetiikkatuotetta alempaan hintaan, tilaisuus on otollinen. Itselläni ei ole isompia kosmetiikan tarpeita loppuneiden tilalle: saatan katsella joululahjoja jo valmiiksi, ja viikolla hankin itselleni Madaran hoitoaineen alennuksesta.

Aiemmat alennuspostaukseni ovat olleet myös erityisen suosittuja teidän lukijoiden keskuudessa, joten löysin itseni kokoamasta viikonlopun pihistysvinkkejä vegaanikosmetiikasta, ja jälleen kerran luonnonkosmetiikan fokuksella. Mainituissa kaupoissa vegaanituotteet on merkattu suoraan tuotetietojen yhteyteen!

*Osa kuvien tuotteista on alun perin saatu blogin kautta. Sis. mainoslinkkejä*Luonnonkosmetiikan supersuosikin -40% alet ovat muutaman kerran vuodessa juurikin niitä odotetuimpia kosmetiikan ostoksia. Koko verkkokaupan valikoima on 23. - 26.11. välillä -40% alennuksessa ja kaikkiin yli 60€ tilauksiin lisätään tilaajalahjana täysikokoinen Deep Moisture Eye Contour Cream (arvo 27€). Madaran uutuuksista etenkin tehokuurina sopivat ampullit ovat kohauttaneet syksyllä, itseolen tykännyt Energiser-ampullisen öljyseerumimaisuudesta.

Madaran koko valikoima on tällä kertaa -40 % alennuksessa myös Hyvinvoinnin Tavaratalossa 26.11. saakka! Hyvinvoinnin Tavaratalo sujauttaa sen sijaan Sunspeltin lakuja tilaajalahjaksi.
Hyvinvoinnin Tavaratalossa on paljon tuotekohtaisia täkyjä, joten sivuja kannattaa selailla huolella. Esimerkiksi Arctic Puren vegaaniset vitamiinit (D3, tuplasinkki, maitohappobakteeri, biotiini, ubikinoni) ovat -50 % hinnoissa, ja osasta näistä kirjoitinkin juuri äskettäin blogiin. Mikä vain Arctic Pure-purkki tuo vieläpä tullessaan ilmaiset toimituskulut tilaukseen.


House of Organic toteuttaa taas luonnonkosmetiikan "hullut päivät" siten, että vaihtuvia tarjouksia on aina sunnuntaihin saakka. 

Esimerkiksi perjantaina silmänympärysvoide on edullisimmillaan 7 euroa, suosikkisivellin kympin ja vegaaninen hittimaskara 20 euroa. Jolien valikoimasta löydät kattauksen ihoystävällistä, hoitavaa ja ainesosiltaan varmasti luonnollista kosmetiikkaa. Laadukas luonnonkosmetiikka on hintansa väärti, mutta nyt monesta kulttisarjasta saa prosentteja pois.

-30 %: Kaikki Evolve Organic Beautyn, Neal's Yard Remediesin purkit ja esimerkiksi oikeasti luonnolliset ja monin tavoin sertifioidut Cultivator's -hiusvärit ovat kaikki - 30 % alessa. Neal's Yardin ja Evolven tuotteista olen täällä jo niin useasti avautunut hehkuttamalla, että vakkarilukijat ehkä tiedättekin fanitukseni.

-25% Pai Skincare - tämä sarja etenkin herkkäihoisen luonnonkosmetiikkafanin pelastus. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, luonnollisia ja myös Leaping Bunny -sertifioituja. Paita näkee harvoin alessa, joten nyt on hyvä tsekata esim. oma suosikki-monitoimivoiteeni pakkaseen, rohtumiin ja ärtyneelle iholle.

-20%: Aina yhtä timanttinen Patyka, äideille ja lapsille suunnattu Little Butterfly London, luonnollisten deodoranttien suosikki The OHM Collection, korealaisen kosmetiikan ainoa luonnollinen vaihtoehto Whamisa ja meikkien taitaja Zuii ovat kaikki myös pihistyshinnoissa.

 Naturelle -25 %
Myös iso osa luonnonkosmetiikan luksusmerkkejä, kuten Tata Harper, Juice Beauty, Suki ja Axiology löytyvät edullisemmin. Etusivulta löydät koodin, jolla lähes koko valikoima on -25 pinnaa.


Täältä löydät myös vegaanista kosmetiikkaa, joka on vaihtelevasti tarjouksissa - tsekkaisin ainakin tämän jo valmiiksi edullisen meikkisarjan, Lily Lolon, Patykan ja REF hiustuotteiden tilanteen!

Turkulainen Biodelly antaa verkkokaupan ja myymälänsä koko purkkivalikoimasta koodilla  biodellybf18 25% alennuksen maanantaihin saakka. Täältä bongaan esimerkiksi Avrilia, kotimaista Murumurua, Nuin meikkejä (se ihan paras meikkivoide!) ja superlaajan valikoiman kaikkea muuta.

The Body Shopilla on reippaasti tuotekohtaisia aleja - kuten joulun kausisarjoissa (Vanilla Marshmallow <3), lahjapakkauksissa ja muissa purnukoissa! Lisäksi ilmaiset postikulut 23.12. saakka.


Plus:

Uudistunut Nobe Beauty (ent Beauty Pop Up) on ottanut uuden eläinkokeettoman (Leaping Bunny) -hiustuotesarjan valikoimiin, ja perjantaina koko valikoima on vähintäänkin -25 pinnaa.

Pohjoismaiden kenties suurimman kosmetiikan verkkokaupan Elevenin valikoimassa perjantain tarjous on vähintään  20% alennus, kun ostossumma on vähintään 60 euroa  -  tsekkaa ainoa vegaaninen kosmetiikan joulukalenteri täältä. Elevenin mustat tarjoukset vaihtelevat ja kestävät tiistaihin.

Lisäksi sniikkaisin vielä Bangerheadin sekä oletkaunis-tarjoukset (jälkimmäisessä kosmea jopa -80%).

Jotain muuta kuin kosmetiikkaa? Koodilla BF18FI hävikkiruoan verkkokaupasta saa saldoa 20% alemmas kuun loppuun saakka.Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^