Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Briogeo pelastaa kuivat ja sähköiset hiukset | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Briogeo pelastaa kuivat ja sähköiset hiukset

Briogeon tuotteet on saatu blogin kautta
Linkit ovat mainoslinkkejä

Voihan talvi ja kuivuvat, sähköiset hiukset! Talven hiustenhoitoni avainsanat ovat kosteutus ja korjaavuus, jotka ennaltaehkäisevät hyvin pipokelien ja pakkasten vitsauksia. 

Testausaika uudelle vegaaniselle Briogeo-hiussarjallle ei olisi voinut olla otollisempi, sillä linjan Don't Despair,  Repair! -purkit vihjaavat jo nimessään pelastusta talven hiuspäiviin. Nostin Briogeon esille jo joulukuun suosikeissa, ja ovathan purkit vielä maininnan arvoisia. Vinkkaan Briogeosta etenkin sinulle, joka etsit astetta luonnollisempaa ja yhtä hoitavaa vaihtoehtoja esim. Paul Mitchellille, Amikalle tai Maria Nilalle.  Briogeo - vegaanista ja astetta luonnollisempaa hiustenhoitoa

Briogeo on kattava hiustenhoidon tuotesarja, jonka tuotteet ovat kallellaan luonnolliseen ja hoitavaan suuntaan.

Briogeon tuotteissa ei ole seuraavia ainesosia: silikonia, sulfaatteja, parabeeneja, flataatteja, dietanoliamiinia (DEA) eikä synteettisiä väriaineita. Ainesosissa vaaka kallistuu 90-100 % luonnollisiin, joskin varsinaista luonnonkosmetiikkaa tämä ei ole.

Briogeo on muuttanut koko tuotevalikoimansa vuonna 2018 vegaaniseksi, ja ennestään löytyy eläinkokeettoman kosmetiikan Leaping Bunny -tunnus. Briogeo fiilisteleekin vähän luonnollisemman mutta todella hoitavan ja kattavan hiustenhoidon parissa.

Briogeon tuotteita alettiin maahantuoda syksyllä, ja koko valikoiman näet täältä verkosta joka on toistaiseksi ainoa myyntipaikka.


Koko testisetti on suunnattu etenkin kuiville, käsitellyille, vaurioituneille hiuksille. Briogeon koostumukset muistuttavat pitkälti laadukasta synteettistä kosmetiikkaa (ei sormien läpi luikertelevia emulsioita) ja tuoksut miedosti myös (ei yrttisyyttä, mutta ei parfyymituoksujakaan).

Briogeon Don't Despair, Repair! -shampoo on miellyttävän hellävarainen, kimmoisuutta lisäävä ja samalla tarpeeksi pesevä shampoo. Usein vieroksun paksuille hiuksilleni kosteuttavia shampoita, mutta tämä on sekä tarpeeksi pesevä ja hiusten "silkkisyyttä" lisäävä.  Eikä lässäytä hiuksia! 

Tämä onkin kuvauksen mukaan hiusnaamion ja shampoon kombo, mutta en vielä jättäisi hoitoainetta shampoon vuoksi pois. Koostumus sisältää mm.  leväuutetta, B-vitamiineja, kosteuttavaa sheavoita sekä kosteustasapainoa ylläpitävä ruusunmarjaöljyä.

Shampoon hinta on 32,90 euroa, ja reilunkokoinen purkki kestää pitkään. Shampoon ohella testasin Briogeon hoitoaineta. Don't Despair, Repair! -linjan Deep Conditioning Mask on hiusnaamio, joka tehohoitaa hiuksista erittäin selvitettävät, siloiset ja kiiltävämmät ilman silikonin kalvomaisuutta. Hiukseni ovat hyväkuntoiset, mutta hiljattain vaalennetut, joten tehohoito ylläpitää niiden kuntoa ja väriä.

Olen käyttänyt hiusmaskia suihkussa hoitsikan tilalla noin viitisen minuutin vaikutusajalla ja siinä ajassa olen jo vakuuttunut: hiukset ovat ihanan sileät, pehmeät ja hoidetut. Viimeistään nyt huomaan sarjan muistuttavan ylellisiä kampaamosarjoja. Inci-listassa hiuksia kosteuttavat ja korjaavat mm. avokado- , ruusunmarja-,  argan- ja manteliöljy sekä biotiini.

Beauty awards-palkitun hiusnaamion hinta on 32,90.


Sitten pari suihkepulloa. Don't Despair, Repair! -linjaan kuuluu myös hiuksiin pesun jälkeen jätettävä, suihkemuotoinen Strenght + Moisture Leave-in Mask -naamio. Idea on jännä, sillä kyseessä on naamio, joka on tuhdimpaa kuin pelkkä selvityssuihke.

 Koostumus onkin vähän jogurttimaista, ja tykkään sohia tämän hiuspituuksiin käsien kautta. Kosteusteho ei toki ole yhtä tuhtia kuin poispestävässä maskissa, mutta tämä on hyvä normaalikuntoisten hiusten kimmoisuuden ja kosteuden ylläpitäjä. Lisäksi tämä selvittää hiukset harjattavaksi nopeasti. Leave in-naamion hinta on 26,9 euroa.Sokerina pohjalla testasin Rosarco Milkin hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen, joka sekin selvittää ja kosteuttaa kepeästi suit sait. Minulla on muuten aina jokin hoitosuihke hiustenpesun jälkeen: ne selvittävät, viimeistelevät kosteutuksen ja  tuovat viime silauksen hoitoon. 

Rosarco Milk -hoitosuihke sisältää ison kattauksen kaikkea ihanaa hiuksia kosteuttavaa (mm. ruusunmarja- ja kookosöljyä), mutta laskeutuu ihanan kepeästi hiuksille. Selvittävyys ja siloittavuus ovat selkeästi tehokkaampia kuin esim. Lh Beautyn vastaavissa suihkeissa joita joskus käytän. Ja hei, nimi Milk ei viittaa lehmänmaitoon, sarja on täysin vegaaninen. :)

 Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray on hinta-laadultaan oikein jees, 17,9 euroa.

Koko Briogeon valikoiman näet täältä - vinkkinä myös, että Briogeolla on iso valikoima myös curly girl -tuotteita!Kommentit

  1. Täytyy pistää mieleen tää sarja! Tuo hiusmaski kuulostaa oikein potentiaaliselta tapaukselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos etsit siloittavaa ja pörröisyyttä vähentävää purkkia ilman silikonisutta, suosittelen! :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^