Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Joulukuun suosikkipurkit '18 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Joulukuun suosikkipurkit '18

Vuoden viimeisiä suosikkeja viedään! Näin loppuvuodesta etenkin ilmojen nopea kylmeneminen vaikutti suoraan kosmetiikkalemppareihin. Kosteutus, kosteutus ja kosteutus. Oma ihoni reagoi herkästi pakkaseen, samalla kun huikset tykkäävät sähköistyä ja huulet rohtua. Joulukuun ssuosikeissa onkin pelastusta suoraan näihin ongelmiin, ja yhtä tuotetta lukuunottamatta luonnonkosmetiikkaa.

*Sis. mainoslinkkejä, osa kosmetiikasta on saatu blogin kautta


Briogeo Don't Despair, Repair! -shampoo

Briogeo on Suomessa aivan uusi hiustenhoidon sarja, mutta ensitestauksen perusteella aivan paikallaan etenkin kuiville hiuksille. Dont't Despair, Repair!-shampoo on kosteuttava ja siloittava shampoo, mutta ilman sitä inhaa kalvomaista silikonisuutta.

Jos etsit korvaajaa esim. Paul Mitchellin tuotteille tai vähemmän tuoksuvia vaihtoehtoja Maria Nilan purkeille, suosittelen tutustumaan Briogeoon! Koko valikoima on vegaaninen ja Leaping Bunny-sertifioitu. Tuotteissa ei ole silikonia, parabeeneja, sulfaatteja, flataattia, DEA:ta tai synteettisiä väriaineita. Briogeosta on tulossa vielä tarkempi juttu blogiini. Briogeon tuotteet näet Nobe Beautyn verkkokaupasta.


Murumuru hoitosalva

Kotimainen Murumuru on syksyn uusi tulokas - ns. koko perheen perusihonhoidon sarja, joka tulee mm. Ekopharmaa valmistavan Naviterin tehtaalta. Näide purkkien jujuna on kosteuttava ja hoitava murumuru-voi, ja koko linja on vegaaninen, eläinkokeeton (Leaping Bunny taas loikkii) ja luonnonkosmetiikkaa. Myös Murumurusta on tarkoitus kirjoittaa vielä isommin, nämä purkit ovat niin ihania!

Biohajoavaan Sulapac-pakkaukseen puettu hoitosalva on aivan ässätuote kaikille kuiville ja ekstrahoitoa kaipaaville ihoalueille. Voimainen salva on pehmeää ja täyteläistä, ja olen tällä pelastanut mm. kuivuvia kantapäitä, kynsinauhoja ja nirhaumia.


 Axiologyn huulipuna sävyssä Joy

Hehkutin juuri äskettäin uusia Axiologyn huulipunia, ja näiden kosteuttavien ja kermaisten punien joukosta malvainen Joy on ollut tiuhassa käytössä. Uusi luottuhuulipunani on tässä, tadaa!Meikeistä myös edullinen Avril pääsee jälleen mukaan peiteaineellaan, mutta tämä pelasti tilanteen, kun suosikkini Hynt pääsi loppumaan (!), ja minulla oli nopea tarve edulliselle ja toimivalle peiteaineelle ennen matkaa. Ecocert-peiteaine on uskomattoman pigmenttinen, kermainen ja pitkäkestoinen. Ja oikeasti tosi edullinen! Senja Nordic Nectar Toner Essence -hoitoneste

 Kun korkkasin kotimaisen Senjan hoitonesteen eka kertaa, fiilis oli heti wow. Olen kaivannut pitkään luonnonkosmetiikan essence-tyylistä, pelkkää kasvovettä paksumpaa ja kosteutta kunnolla sitovaa hoitotuotetta ihonhoitoon. Ja tässäpä sellainen on - jo pelkästään tämän vaihtaminen kasvoveden tilalle on auttanut pitämään ihon pintakuivuutta hyvin hallinnassa. Kirjoitin juuri Senjasta oman postauksen.

Mitä kosmetiikkaa sinä suosit joulukuussa? Oliko näissä suosikeissa tuttuja juttuja?


Kommentit

  1. Tuo Avrilin peitevoide on vaan niin huippu! Mulla joka päivä käytössä ja oon käyttänyt jo kohta toisen nappini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös kulunut jo 2 tai 3 tuota peiteainetta. Edullinen ja hyvä vaikkei aivan Hyntin veroinen. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^