Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kaunis kausipaletti Lily Lololta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kaunis kausipaletti Lily Lololta

 Mitäpä olisi talven kausikosmetiikka ilman ihania luomiväripaletteja?

Meikkipaletit ovat usein se kauneusbloggaajien the juttu. Ihastelen paletteja usein, vaikka harva päätyy meikkilootaani asumaan. Kuluvana vuonna olenkin kirjoitellut harvakseltaan luomiväripalettilöydöistä, joten tehdään asiaankuuluva korjausliike kahdeksan sävyn siivittämänä.

Pitkäaikainen ystäväni Lily Lolo on julkaissut tänäkin vuonna aivan ihania mineraalipohjaisia limited edition-paletteja. Stellar on  upea, pinkin ja violetin sävyihin päivitetty jokaisen viikonpäivän paletti.

*Paletti on pr-näyte, postauksessa on mainoslinkkejä*

 Stellar-paletin juju on hillityissä trendisävyissä, jotka on upgreidattu astetta hehkeämmäksi. Valinta juuri sinulle, joka etsit luontevaa päivitystä arjen tuttujen luomivärien joukkoon - ainakin itse jumitan helposti ruskeassa, beigessä ja kullassa. Pinkit ja violetit vivahteet sekä harmaan ja ruskean kylmät sävyt voi tehdä monella tavalla,  Lily Lolo on yhdistellyt tähän sujuvasti hentoa kimalletta ja mattaa.

Pigmentit ovat vähintäänkin hyviä, mutta ne kallistuvat toki enemmän neutraaleihin ja hillittyihin sävyihin eikä esim. supertummia sävyjä ole tässä paletissa lainkaan. Se mitä tästä ehkä jäin kaipaamaan on kunnon metallisävyä ja glitteriä, mutta ne eivät ehkä ole Lily Lolon tyyliä.


Stellarin kahdeksasta sävystä kimaltavammat ovat enemmän mun juttu. Värit ovat helppoja työstää ja häivytellä luomelle, mutta mattasävyt ovat aavistuksen varisevia (kuten mattaluomivärit lähes aina kaikkialla), jos väriä annostelee paljon kerralla.Sävyistä paletissa on seuraavat:

Solar Flare – mattainen kermasävy, oikein hyvä luomelle ensimmäisenä pohjasävynä tai vaikka silmäkulmaan

Cloud 9 – kimaltava, harmahtavan ruskea luottosävy

Rose Dawn – shimmerinen eli kimaltava, kylmän pinkki/beige-sävy

First Light – shimmerinen tyylipuhdas taupe-sävy

Nebula – kimaltava, vaalean violetin ja pinkin söpö yhdistelmä


Blissed Out – kimalteinen, hieman ruskeaan taittava violetti sävy, suosikkini näistä Nebulan kanssa!

Mercury – mattainen keskiruskea

Purple Haze – mattainen neutraali violetti, itselleni se haastavin sävy Jos Stellar-paletin mielii omakseen, sen saa täältä hintaan 28,90 euroa. Ja kannattaa olla nopea, sillä kausipaletit ovat sananmukaisesti vain nyt joulun aikaan saatavilla.

Stellarin ohella Lily Lololla on nyt viisi kappaleta muitakin paletteja, jotka kaikki voit kurkata täältä. Myös tummanpuhuva Aurora on tosi houkutteleva! Kaikki Lily Lolon paletit ovat vegaanisia ja Lily Lololla on myös Leaping Bunny -sertifikaatti.


Jo meikkilootastani löytyvä Lily Lolon ihan paras Laid Bare on neutraalien sävyjen ystävän suosikki, ja parin vuoden takainen Pedal to the Medal oikein pätevä sekin. Nopea arkimeikki Stellar-paletilla:

Kommentit

 1. Siis mä katselin tätä, että onpa ihana, että tämän haluan... Ja sitten aloin tarkistamaan, että mikäs se viimeisin Lily Lolon paletti olikaan, jonka sain pr-mallina. No tämähän se :D Sävyt vaan näyttää mulla vähän eriltä kuin sun kuvissa, tosin omaa palettiani katselin aamuhämärässä melkein pilkkopimeässä huoneessa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulle on joskus myös käynyt noin. :D

   Mä huomasin että mun kuvat noudattelee paljon Lily Lolon UK-sivujen sävymaailmaa, eli vähän viileämpinä näkyvät kuin esim House of Organicin sivuilla. Toki valotus (kuvasin luonnonvalossa joulukuussa) ja näytön asetukset vaikuttavat myös miltä sävyt näyttävät. :)

   Poista
 2. Onpas kaunis, juuri sellainen paletti joka olisi hyvä työaamuihin :)

  VastaaPoista
 3. Laid Bare paletti on ollut jo kauan mun ostoslistalla, se olisi helppo arkipaletti :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on Lily Lololta Smoke & Mirrors - paletti, mut se on jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Jotenkin ne vaaleat sävyt on vähän liian vaaleita ja huomaamattomia minulle ja tummissa taas olisi saanut olla vähän enemmän pigmenttiä, että olisi saanut kunnolla tumman silmämeikin. Kaksi keskimmäistä ruskeaa sävyä on ainoat, jotka siitä on ollut eniten käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pieni ero myös Laid Baren ja Pedal -paletin kanssa, jälkimmäinen on kiva mutta siitä ei löytynytkään niitä kaikista omimpia sävyjä. Lily Lololta ei tosin löydykää niitä äärisävyjä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^