Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madaran fiksu glow + arvontalinkki | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Madaran fiksu glow + arvontalinkki

Madaran tuotteet saatu, *mainoslinkki 
Arvonta on päättynyt :)

Talven kausikosmetiikasta löytää tänä vuonna vaikka mitä jännää. Madaran talvikauden limited edition -kokoelman Smart Glow-linja sisältää muun muassa jokatyypin kosmetiikkaa arkeen: tänään testissä on tuhti käsivoide, sopivasti kimmeltävä vartalovoide ja ei yhtään kuivattava saippua.

Onneksi katsoin näiden tummanpuhuvien purkkien ulkoasua tarkemmin: taiteilija Robert Ruransin tekemissä kuvissa on mm. selfietä ottava nalle, jollain laudalla (segway?) eteenpäin kiitävä matonen ja muita hahmoja! Aivan ihania, sopivasti hassuja ja täydellisen lahjakelpoisia pukinkonttiin.Smart Glow Shimmering Lotion -vartalovoide on näöltään helmiäinen ja iholla se näkyy mietona hehkuna. Jos en tietäisi, arvioisin että tämä on ulkonäön perusteella jotain synteettistä kosmetiikka. Kimallehippuset ovat pieniä, ja upgreidaavat vartalovoiteen aika söpösti juhlakauden fiilikseen. Sanoisin todellakin että smart glow, ei liian överiä mutta viehkeää. Hehku ei tule tietenkään mistään muovikiilteestä, vaan mineraalipohjaisesta micasta.

Koostumus ei ole aivan niin täydellisen iholle sulautuva kuin valkoisen purkin Infusion Blanc -voiteessa*, mutta lähestulkoon, ja kosteustehot riittävät talvi-iholle. Imeytyäkseen voidetta kannattaa pienesti siloitella hieromalla, mutta ei missään tapauksessa turhauttavasti, sillä Madaran koostumukset ovat luonnonkosmetiikassa erittäin hyviä, lähellä synteettisen kosmetiikan imeytymistä.

Ja erityinen plussa siitä että on tehty vartalovoide 100 millin pakkaukseen - kerrankin jotain voi ottaa matkalle mukaan jos on tarvis! Shimmering Lotionin esimerkkihinta on 12 euroa.Smart Glow Multi Layer -käsivoide on aluksi vähän paksummin levittyvä ja ehdottomasti talvi-ihon juttu. Vaikka koostumus on vähän tuhdimpaa sorttia, voide toimii erinomaisesti myöss päiväkäytössä, eli silloin kun sormia täytyy käyttää esim. näppäimistöllä nopeasti voiteen jälkeen. Eli ehkäpä tähän nimen "kerrokset" viittaavat? Sormilla tuntuma ei nimittäin ole lainkaan jankkinen, vaan nopeasti imeytyvä. Vaikea selittää, mutta try and test ja ylläty, tämä on erihyvä voide.

Tuoksu on hyvin hentoinen, josta en saa otetta kuvaillakseni tarkemmin, kuten koko sarjassa. Käsivoiteessa on mukavasti kasviöljyjä, jotka auttavat säilyttämään rohtuvien käsien kosteustasapainoa. Käsivoiteen esimerkkihinta on 9,50 euroa.


Käsisaippua on ylipäänsä sellainen arkinen tuote, että se on laskuissani ollut aina vähän tylsä-osastoa. Mutta siitäkin saa kivemman ja nätimmän, jos bongaa hauskalla designilla ja lempeillä aineksilla varustetun version.

Smart Glow Vitalising nestemäinen käsisaippua on aloepohjainen, jonka jälkeen tulevat vesi, pesevät ainesosat ja muun muassa raikkaasti (miedosti) tuoksuvat timjami ja sitruunamelissa. Saippuaa tämä kyllä on, mutta aine ei riivi käsiä rutikuivaksi tai vaahtoa yltiöpäisesti. Kauniisti pakattu, mieto, reilun kokoinen ja hoitaa homman - jatkoon! Esimerkkihintana on 10,50 euroa.Joulukuun kunniaksi haluan myös lahjoa teitä lukijoita pienillä paketeilla, joita minulle on tarjottu arvottavaksi. Miksipä ei, jos joulumieltä saa myös näin liikkeelle. ^_^ Tämä kolmen tuotteen paketti on nyt arvonnassa (sponssaajana maajantuoja) Instagramissani.

Pidän tätä nykyä arvonnat somen puolella tietosuojasyistä, joten nyt kannattaa myös klikkailla itsensä viimeistään nyt seuraajaksi.

Kommentit

  1. Tuo käsivoide kuulostaa hyvältä! :) Mä en jotenkin osaa käyttää glow-vartalovoiteita talviaikaan :D Mut kesällä Smart Glow menisi mullekin kuin kuumille kiville :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän toisaalta kun se glow jää vaatteiden alle, mutta toisaalta se elähdyttää kuivaa ihoa mulla. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^