Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pohja näkyvissä - mitä meikkejä kuluu paljon? | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pohja näkyvissä - mitä meikkejä kuluu paljon?

Blogin myötä meikkikokoelmani on huomattavan runsas etenkin puristeisten tuotteiden kohdalla. Julkaisen nykyään ihonhoidon loppuneista tuotteista tärppejä Instagramin stories-osiossa, mutta meikkien kohdalla kulumistahti on hitaampaa.

Etenkin puristeiset meikit ja paletit kuluvat epätasaisesti, mutta nopeammin kuluvat ansaitsevat mainintansa! Noukin lipastosta nyt esille muutaman täkyn, josta kovan käytön näkee selkeästi. Tämä antaakin vihjettä siitä, mitä sävyjä ja merkkejä suosin ylipäänsä.

 Kauneusblogien pannutuksesta tai pannuhaasteista puhuttaessa tarkoitetaan nimen omaan tuotteita, joista paistaa jo pohja läpi, ja niitä sitten pyritään käyttämään tehokkaasti loppuun saakka. Eli tässä pieni pannukatsaus. Ja varoitus, sisältää kuvia nuhjuisista meikeistä!

*Osa postauksen tuotteista on saatu blogin kautta, postauksessa on mainoslinkkejä*

Hauskasti monesta paletista ne tummimmat sävyt ovat vielä aika koskemattoman näköisiä, ehkä myös siksi, että niitä ei tule sudittua luomille yhtä reilulla ja huolimattomalla otteella. Voisin ottaa seuraavaksi projektiksi tummempien sävyjen tehokäytön! Helposti aamukiireessä haluaa tosin päästä meikissä vain helpolla.

Lily Lolon Laid Bare on näkynyt blogissani jo aiemminkin, älkää vielä kyllästykö! Mutta tämä "green beauty -skenen Naked-paletti" on ollut syksylläkin tehokäytössä, ja nyt viisi sävyä kahdeksasta on pohjaan saakka "avattuja". Milloin kehtaisi hankkia jo uuden?

100 % Puren Pretty Naked -paletti on hyvin hillitty kolmen luomivärin ja kahden poskipunan  kombo. Heleä poskipuna (tai highlighter) ja superneutraali pohjustussävy luomille ovat jo pannutettuja. Tummempien luomivärien pigmentit eivät ole super-erottuvia, joten en yleensä tee koko luomiväriä tällä paletilla.


Laveran neljän sävyn Cappuccino Cream-paletista myös yllättäen kaksi vaaleinta väriä ovat pannussaan. Tykkäsin tästä yhteen aikaan tosi paljon, nyt voisin käydä vielä kahden muun sävyn kimppuun kunnolla.

Urban Decayn Blonde on vasta keväällä korkattu yksittäinen luomivärinappi. Urban Decayn luomiväreissä on älyhyvä pigmentti ja levittyvyys, ja tämä vaalea on toiminut etenkin jumppakassissa silloin, kun suihkun jälkeen on tarvetta pikaiselle ehostukselle. Tämäkin sävy on parhaimmillaan luomen pohjustussävynä liikkuvalle luomelle.

Emani on vähän tuntemattomampi mineraalimeikkisarja, ja vähän premium-tason sarja muutenkin. Joka tapauksessa Emaninkin paletin vaalein sävy on tehokäytetty - toisaalta kaksi tummaa sävyä varisevat hieman, joten valitsen niiden tilalle jotain helpompaa usein.

Puutereista Avrilin kivipuuteri on jo lähes loppu. Puutereita oikeasti kuluu muutama vuodessa ja tämä on jo toinen Avril. ZAOn kivipuuteri on myös yksi parhaita puutereita joita tiedän, ja niitäkin on mennyt tänä vuonna kaksi. Tämä puuteri kuluu nopsaan, mutta plussaa se saa täyttöpakkausmahdollisuudesta.

 Lily Lolon Sculpt & Glow -duo (aiempi kirjoitus duosta löytyy täältä) on myös kulunut, kuinka ollakaan, vaaleamman ja hehkuvamman sävyn kohdalta. Totta puhuen tuo tummempi puolisko toimii lähinnä kesällä päivettyneellä ihollani, talven kalpeudessa


Mitä meikkejä sinä käytät loppuun eniten?

Kommentit

 1. Käsivoiteita! Niitä kuluu tällaisella atoopikolla varsinkin näin talviaikaan vähän liiankin paljon. :D

  VastaaPoista
 2. Eniten taitaa kulua ripsivärejä (koska käyttöikä on niin lyhyt) ja kulmakyniä. Myös meikki/bb-voiteita kuluu jonkin verran, samoin concealereita. Suosikkiposkipunasta ja highlighterista pilkistää pannunpohja. Puuterit tuntuvat kestävän ikuisuuden, irtopuuteripurkki on sen verran iso (20g) että se kuluu hyvin hitaasti, kivipuuteria käytän vain meikin korjailuun, ja sama kappale on ollut käytössä niin kauan etten edes kehtaa kertoa kuinka vanha se on :D . Luomivärejä minulla on sen verran paljon, ja kun vaihtelen paletteja, kuluvat ne hitaasti, samoin huulipunista loppuu yleensä näitä "my lips but better" nudesävyjä. Tosin en meikkaa joka päivä, joka osaltaan selittää tuotteiden hidasta kulumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ripsarit "kuluvat" nopeasti, vaikka massa ei olisikaan lopussa, mutta hygieniasyistä niitä kannattaa vaihtaa tiuhaan. Irtopuuteri 20 g rasiassa on kyllä isosti pakattu eikä varmasti hevillä kulu. :) Huulipunista en ole ehkä saanut yhtäkään täysin loppuun ikinä!

   Poista
 3. Mulla loppuu eniten primereita, meikinkiinnityssuihkeita, kulmatuotteita, eyelinereitä? Puuterit ja meikkipohjat kuluu myös nopsaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuin aluksi niin auttamattomasti Alima Puren liptintiin, siihen paprika sävyyn. Nyt käytössä on Korennon lip&cheek joka ei kulu niin nopeasti koska on hankalampi levittää. Nudet sävyt, kuten sinullakin, kuluu paleteista nopeiten. Lily Lolo on tässä niin mahtava. Ripsivärit kuluvat myös nopeasti, käytän vaaleisiin ripsiini päivittäin. Onneksi on Avril, niin ei maksa maltaita.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^