Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Senja Cosmetics -luonnonkosmetiikka puhdistaa ja hoitaa ihoa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Senja Cosmetics -luonnonkosmetiikka puhdistaa ja hoitaa ihoa

Senja Cosmetics tuotteet ovat pr-näytteitä
*linkit mainoslinkkejäVuosi 2018 tullaan muistamaan kosmetiikkarintamalla kotimaisten luonnonkosmetiikkasarjojen huikeana nousuna. Mitä ihmettä, jälleen yksi timantti - valokeilassa on tällä kertaa Senja Cosmetics, joka yhdistää laadukkaimmat raaka-aineet ihoa pintaa syvemmältä hoitaviksi tuotteiksi.

Syksyllä 2018 lanseerattu Senja Cosmetics ammentaa inspiraationsa Suomen puhtaasta luonnosta, kasviperäisistä aktiiviaineista ja ravitsevista koostumuksista. Ja vie tämän kaiken hoitavalla tavalla tuotteisiin, joissa pohjolan kasvit ja korealaisen kosmetiikan vaikutteet kohtaavat.  Koostumuksista ei arvaa, että kyseessä on luonnonkosmetiikkaa - tummanpuhuvat pakkauksetkin puhuttelevat enemmän uuden sukupolven ihonhoitajaa, joka ei välttämättä innostu perinteisen luonnonkosmetiikan yrttituoksuista ja värikkäistä pakkauksista.

Senja Cosmetics -valikoimassa on tällä hetkellä muutama kasvotuote, joista perehdymme timanttitrioon: puhdistusöljyyn, -vaahtoon ja kaivattuun hoitonesteeseen (toner essence).

Etenkin yksi Senja Cosmeticsin tuotteista pärähti heti tuotekategoriansa ykköseksi - lue postaus loppuun, ja toivottavasti ihastut myös tähän uutuuteen!

Senjan kaikki tuotteet ovat vegaanista ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja Senjalla FI-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.Kotimainen  Senja -luonnonkosmetiikka hoitaa hellävaraisestiKotimaisille merkeille on ymmärrettävästi tuttua napsia vaikutteita puhtaasta luonnosta. Senjan tuotteet rakentuvat  marja- ja yrttiuutteiden ja öljyjen varaan, jotka pursuavat muun muassa ihon kuntoa säilyttäviä antioksidantteja ja vitamiineja. Pohjoisen lyhyen kasvukauden sitkeitä kasveja edustavat esimerkiksi koivu, nokkonen ja metsämarjat.

Miedosta tuoksumaailmasta bongaan jotain samanlaista (kasviperäinen uutos, marja tai yrtti) kuin Naviterin valmistamissa sarjoissa, kuten Ekopharmassa ja Atopikissa. Kotimainen Naviter valmistaa kin myös Senjan tuotteet, joskin Senja on itsenäinen tuotesarjansa.
 


Mutta itse tuotteet! Senja Cosmetics on ottanut pohjoisen tyyliin sopivia vaikutteita korealaisesta ihonhoitorutiinista: kunnollinen kaksivaiheinen ihon puhdistus ja kosteutus ovat in.

Senjan puhdistusöljy ja -vaahto on oivallinen kombo ihon huolelliseen putsaukseen kahdella tuotteella. Jos pähkäilet esim. miksi meikki ei lähde kunnolla yhdellä puhdistustuotteella, siirry hyvä ihminen jo kaksoispuhdistuksen pariin. 

Käytän itse öljyä ihan sormien kautta kuivalle iholle, ja sen perään viimeistelen juurikin vaikka puhdistusvaahdolla ja pesen ihon veden kanssa. Öljy irrottaa ensin öljyä ihosta ja saa tiukemmankin meikin ja "lian" ihohuokosista liikkelle. Lopuksi esim. vaahto vie öljyisyyden pois ja viimeistelee putsauksen.

*Senjan Sleek Cheek -puhdistusöljy on todella miellyttävää, juoksevaa ja kepeämpää öljyä. Mutta silti öljyä, joten tämän varaan pelkästään jättäisi puhdistusta, sillä pieni öljyisyys jäisi ilman toista vaihetta iholle. Ainesosissa on muun muassa ei-tukkivaa auringonkukkaöljyä, ja öljy toimiikin niin rasvoittuvalla kuin kuivemmallakin iholla. Öljy on riittoisaa, yksi tai kaksi painallusta riittää pumppupullosta kerrallaan.

Toisen vaiheen tuote eli *Senja Cosmetics Cotton Cloud -puhdistusvaahto on mukavan tuhtia, pehmoista ja saa meikkiä hyvin irrottavaa - vaahtofani kiittää! Puhdistusvaahto on tehokas kasvojen puhdistaja jo siltänään, aamuisin käytän usein maitomaista miedompaa putsaria meikittömälle hipiälle.

Senjalla on myös kotimaisen kosmetiikan saralla harvinaisempi juttu - hoitoneste, joka nappaa heittämällä täydet pisteet toimivuudestaan. En voi kuin suositella!

Hoitonesteen idea on sitoa ihoon tehokkaasti kosteutta ja edesauttaa seuraavien hoitotuotteiden (esim. kosteusvoitteen) imeytymistä Tästä käytetän myös nimitystä essence tai hoitovesi. Eli vähän kuin stydimpi kasvovesi, joka kosteuttaa tehokkaasti ilman rasvaisuutta.

Hoitonestettä käytetään puhdistetulle iholle, usein kasvoveden jälkeen tai sen sijasta, ennen seerumia ja voiteita. Tuotteen idea on jäädä kosteuttamaan ihoa, eli sitä on lupa taputella ja kerrostaa iholle huolella.

*Senja Cosmeticsin koivunmahlapohjainen Nordic Nectar -hoitoneste on toden totta paksumpaa kuin kasvovedet, ja hoitoneste on erinomainen tuote pintakuivalle iholle etenkin talvella. Tätä voi huoletta sipaista aamulla tai illalla voiteiden alle, ja vettä paksumpi koostumus sitoo kosteutta ja kiristelyä pois. Olenkin pitkään kaivannut vegaanista hoitonestettä talven varalle, ja Senjan tulokas on erittäin hyvä, jopa ylellinen.

Senja Cosmeticsin ostopaikkoja verkossa: 

*House of Organic 

*Biodelly 


Hinnat ovat 29-39 euron tietämillä - sopuhinta superlaadukkaasta, riittoisasta, kotimaisesta ja iholle ihmeitä tekevästä kosmetiikasta.
Onko Senja Cosmetics -kosmetiikka jo sinulle tuttua?

Kommentit

 1. Mä niin odotan, että ehdin testaamaan nämä, sillä pakkaukset iski itseeni täysin. Ainakin puhdistusvaahdon vaahto näyttää aivan ihanan täyteläiseltä, eikä lainkaan hötöltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se juuri on, täyteläistä, sanoisin. :) Luulen että tykkäät myös sinä Jonna! :)

   Poista
 2. Mulla on hoitoneste ja rich voide ollut nyt kokeilussa, molemmat ihania. Putsareita oon kokeillut vain erikseen, paremmin varmaan toimivat kimpassa, koska puhd. vaahto on tosi puhdistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, suosittelen ehdottomasti öljy + vaahto-komboa jos on yhtään taipuvuutta kuivuuteen iholla. Öljyn perään vaahto ei ole kuivattava. :)

   Poista
 3. Nämä ovat kyllä kaikin puolin nappituotteita <3

  VastaaPoista
 4. Moi, Senjaa on saatavilla World of TRE -liikkeistä ja Christmas marketeilta ja ensi viikosta lähtien Biodellyn verkkokaupasta ja Turun-liikkeestä myös. :) Terkuin, Senja

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvältä kuulostaa tuo hoitoneste! Täytyypä laittaa kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitoneste on ollut mulla nyt pikkupakkasilla kovassa käytössä, aivan ihana tuote. :)

   Poista
 6. Nimeltä tuttu sarja, mutta muuten en ole vielä testannut. Mut pakko myöntää, että hyvältä kuulostaa! :) Cotton Cloud on kyllä aika houkutteleva nimi vaahtoputsarille, siis ei-vaahtoputsarien-ystävän näkökulmastakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No "pilvi" on todella ihana vertauskuva putsarista. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^